Ahoj, právě jsem narazil na docela zajímavou společnost, registrovaná firma, mají dvě sídla v UK a v USA, momentálně jsou ve fázi pre-launch, ještě asi 100 dní, kdy máte možnost zvýšit své akcie tím, že zaregistrujete své známé a podobně . Jeden ze zakladatelů je i můj známý ze Slovenska. Rozdělují 100% zisku mezi své členy ve formě akcii, podobně to je i u fenoménu TSU . Máte asi otázku z čeho se bude vytvářet hodnota akcie? To budou akcie této firmy, která spolupracuje s dalšími firmami. Mají v plánu vylepšit design a celkově dokončit stránky. Firma WeShareSuccess je novinkou, ale stojí za ní firma již s 3 letou funkcí, která ze již vyplácí 4000 členů, mám i důkaz . Celkově je již v projektu zapojeno 600 000 členů! Jsou zakázané multi účty, ale to snad nemusím říkat
Za registraci získáte 10 akcii zdarma, nebudete muset nikdy nic platit. Jediné co musíte udělat je zaregistrovat se a pokud možno zvýšit svůj počet akcii - není podmínka.
Opravdu nemůžete nic ztratit, jelikož nic neinvestujete . Hodnota akcii ještě není stanovena .
Své akcie můžete zvýšit registrováním dalších členů a tvorbou struktury, za jednu osobu získáte 5 akcii, pokračuje to ale až do 5. linie!
Příklad:
G1: Level 1 = 10 osob x 5 = 50 akcií
G2: Level 2 = 100 osob x 5 = 500 akcií
G3: Level 3 = 1000 osob x 5 = 5000 akcií
G4: Level 4 = 10.000 osob x 5 = 50000 akcií
G5: Level 5 = 100.000 osob x 5 = 500000 akcií
A získejte pasivní příjem!
S akciemi se bude moci později obchodovat. Česká i Slovenská podpora.
http://www.wesharesuccess.com/?refid=f33a00562d