Ziskajte 7.5 alebo 9$ po investovani min 1$ za 24 hodin.
DOLEZITE UPOZORNENIE : Na stranku superpay.me sa prihlasujte len cez jedno zariadenie a jednu IP. Ja som sa prihlasil cez mobil cez tu istu siet Wifi s ktorou som sa prihlasoval na laptope a moj ucet bol oznaceny ako cheater. Nasledne som to musel hodinu riesit cez support. Ponuka robtelu bola povodne 9$ ale v priebehu dnesneho dna to kleslo na 7.5 - je mozne ze ostatni to maju stale 9$ a tyka sa to len mna
Navod :
1. Registrujte sa na tejto stranke cez tento link (dostanete 0.2$ zdarma) http://www.superpay.me/members/withdraw ... ref=PDR_SK
2. Po registracii kliknete na Offer Walls - Revenue Universe
3. Kliknete na ponuku Robtel (klikame len raz na druhykrat to uz vyhodi chybu) a zaregistrujeme sa - najlepsie s udajmi ako na stranke superpay
4. Cez Robtel si zakupime akekolvek minuty najlepsie v hodnote nad min 1$ (ja som zakupil za 1,68 eur) a do 24 hodin nam na ucet superpay.me pripisu 750 resp. 900 bodov - ja tam mam ponuku na 750 bodov som to vsak robil za 900.
5. Body si skonvertujeme na peniaze a posleme na paypal.
Peniaze som si pred chvilou poslal na paypal. Podla inych uzivatelov platia. Screen poslem hned ako pridu peniaze.