pon 03. úno 2020 15:48:25
Přidám ještě pár poznatků asi po třech měsících užívání. Aplikace je stále v jakési počáteční beta fázi, autoři na ní neustále pracují a během několika měsíců by měli přidat spoustu věcí a možností. Bohužel aktivních CZ/SK uživatelů je zatím maximálně pár stovek, proto těch nabídek a úkolů není moc. I to by se však s rozšířením aplikace mezi více lidí mělo změnit. Například v USA kde je aplikace daleko rozšířenější jsou denně desítky, možná stovky nových nabídek a úkolů, díky kterým jsou možnosti výdělku daleko větší.
Já osobně aplikaci využívám zatím především místo messengeru. Dříve jsem přes messenger napsal desítky, možná stovky zpráv denně a neměl z toho ani halíř. Tahle aplikace však i jen za ten chat platí. A to je vlastně hlavní myšlenka celého projektu. Např. facebook ročně vydělá miliardy dolarů ale běžný uživatel z toho nemá vůbec nic. WowApp část svého výdělku rozděluje mezi uživatele a část dává na charitu. Dále občas mrknu na nějaké video, zahraju si v MHD nějakou hru a na pár dolarů měsíčně si přijdu. Vlastně nedělám nic, co jsem nedělal i dříve a úplně zdarma.
Další velkou výhodou je 8-úrovňový referral systém. I když pod sebe seženete třeba jen 5 lidí, 3 z nich budou aktivní a seženou dalších 5, vaše síť se tak bude stále rozrůstat a tím i zvyšovat váš výdělek. Můžete si tak vybudovat hodně zajímavý pasivní příjem. Když se člověk, kterého máte např. v 6 úrovni podívá na video a bude chatovat, stále z toho budete mít nějaké drobné.
Osobně si myslím že má celý projekt obrovský potenciál. Chce to, aby se aplikace rozšířila mezi co nejvíce lidí, tím se i náš malý CZ/SK trh stane zajímavým a nabídek bude víc a víc. Každý si v aplikaci může najít to svoje, od obyčejného chatování s přáteli, přes cashback a hraní her až po vyplňování průzkumů nebo výhodné volání do zahraničí.
Ještě doplním, že výplata je možná od 240 wowcoinů (2,4 dolaru) na paypal nebo kreditní kartu, od 1412 w na bankovní účet, můžete si dobít mobilní kredit, nebo wowkredit na volání přímo z aplikace, nebo můžete celý svůj výdělek věnovat na vámi zvolenou charitu