Clicky

Denně toto forum navštíví 2000-4000 lidí. Průměrná doba strávená jedním návštěvníkem na fóru činí kolem 10 minut. Jeden návštěvník si v průměru prohlídne 3 témata, ve kterých si průměrně přečte 2 stránky s příspěvky.

JIMI
Autor tematu
Poděkování: 0 | 0
PAYOUT CASH:  0,00
Hodnocení: 0

TSU - www.tsu.co

čtv 30. říj 2014 15:06:02

Co to je?
TSU je nová sociální síť, díky které se propojí všechny Vaše stávající sociální sítě. Tj. když na ni něco sdílíte, můžete si zatrhnout jestli to sdílet i na FB nebo na Twitteru. Ale co je hlavní výhodou, TSU Vám za to platí.

Jak na tom vydělám?
Na čem vydělávají sociální sítě jako FB a Twitter... samozřejmě na reklamách a to tak, že si nechávají 100% ze zisku z reklam.
TSU si nechává 10%. 90% rozděluje mezi uživatele.
Tj. když někdo, koho máte v přátelích klikne na placenou reklamu na FB o tom ani nevíte... na TSU, dostáváte 90%.
Budujete si svůj okruh lidí, z kterých máte případné provize, pokud kliknou na placenou reklamu.
Normálně bych tomu nevěřil (takových už tu bylo, ale lidé nikdy neviděli peníze), ale jelikož jsem v kontaktu s lidmi z US, kde se to rozjíždí ve velkém, kamarád mi ukázal důkazy nejen peněz na účtu TSU (viz. obrázek s výdělkem za týden), ale hlavně, že už to má i na svém osobním bankovním účtu. Proto jsem tomu dal šanci a dnes začal :)

Co na tom ještě získám?
Ve finále, ať už by to opravdu vše fungovalo nebo ne, mě to zjednoduší práci v tom, že mám všechny sociální sítě propojeny, tzn. já tam najdu využití, tak jako tak. A to, že bychom k tomu mohli ještě získat z hlediska finanční stránky, to už je jen navíc...

Registrace zde:
http://www.tsu.co/JIMICZ

vvhh

Re: TSU - www.tsu.co

úte 04. lis 2014 20:03:23

jn zadny reklamy tu nejsou :D

Bewas

úte 04. lis 2014 21:03:47

vypněte adblock :ugeek:

realem

úte 04. lis 2014 22:31:18

jestli umíš trošku anglicky, tak by to neměl být problém))

A pokud chcete ze začátku pořádně nakopnout, abyste první den měli minimálně 100 sledování, přihlašte se tady, je to kámoš, co se v tom celkem dost pohybuje)) ŽÁDNÝ REFLINK!
kde tady?

Bewas

stř 05. lis 2014 19:33:24

zakázal bych přidávání příspěvku bez registrace, chudák jimi :?

PEchi

stř 05. lis 2014 20:39:18

Zdarec, idi zaožil sme to povolil tomu interakci z Facebookem ale ted kdybych třeba chtěl to zrušit, kde to v tom FB najdu ? mezi paůikacema to nejni ???

Seznam posledních 255 uživatelů, kteří navštívili toto téma