REFBACK 50%
Ahoj, díky. Mám tě tam.iglazer píše:...sice mi žádný aktivační mail nepřišel, ale dal jsem při registraci ten mail, co mám na paypalu, tak jsem napsal na support.
Jinak jsem pod tebou a už jsem se i lognul a zkusil bingo...tak uvidíme, jak to půjde
Jen nejdou ty videa, doufám, že to není lokací, byla by to škoda.
Tak mi support odepsal, už tu "nutnost" potvrzovat registraci zrušili a uživatel je verifikovaný hned po registraci, takže se hned může přihlásit a dobrý. Mail by měl být správný, když jsem zadal ten, co mám na PayPalu, takže to je taky v pohodě a jinak se tam budu pokoušet být každý den, tak snad to vyjde...darwin píše:Ahoj, díky. Mám tě tam.iglazer píše:...sice mi žádný aktivační mail nepřišel, ale dal jsem při registraci ten mail, co mám na paypalu, tak jsem napsal na support.
Jinak jsem pod tebou a už jsem se i lognul a zkusil bingo...tak uvidíme, jak to půjde
Jen nejdou ty videa, doufám, že to není lokací, byla by to škoda.
Zrovna dnes vyhrál můj ref, ale mám obavu, že výhru nepotvrdí. Je potřeba denně zkontrolovat zda si nevyhrál a případnou výhru potvrdit tlačítkem CLAIM.
Ohledně těch videíí.
Nikdy tam žádné nebyly, ale je dobré odklikat všech 5 pokusů, protože za to získáš 25 draws
redre (1), BloodyMary (17), patrik178 (1), canall (15), kajak (15), Kaabe (1), darwin (47), kossák (4), Wire (19), Kwandar (2), xdatalive (4), zuccback (2), 2martin2 (1), grabo (10), dentW (3), rosvit (1), turcelpatrik (1), selatko01 (1), Toncek84 (10), Herakles (24), zaro (40), marketa.konval (1), TomyS (14), tonda2 (2), kirk3313 (1), neexus (3), Alastaircz (12), ladafilip (4), Tronda (8), GoodmanSIG (2), Michal30b (3), TheGrooziem (3), equinox (1), iglazer (13), pawlas (2), wysocky (1), knight (8), eltuto (1), mirajko (6), Dragon_Rider242 (2), Norny (1), Jacob.K (1), Legend (2), mysmicerr (1), Veronina (3), KrutaCZek (1), Ancalag (1), RoMeiRo (7), Cortez18 (4), payout (2), marmi (1), TnT (3), ShaggyXO (1), sandy123 (2), Grow (1), tomisekc (2), Ivo_2 (1), Cuby.business (1), panchokitt (3), PetrHamrle (1), HOBRing (2), lahy (1)