Milé dámy, vážení pánové, moje dnešní nabídka je naprosto bez investic a bude mít zanedlouho v Česku i na Slovensku stálé využití.
Je určena naprosto každému, nakupujeme přece všichni!!!
Ti z Vás, kteří umějí doporučovat, budou mít z této příležitosti trvalý pasivní příjem, protože v Česku i na Slovensku úplně začínáme, jsem 3. registrovaným člověkem v republice.
Nepromarněte příležitost být mezi prvními!
Dobrý den!
Narazili jsem na geniální způsob, jak ušetřit až 85% na všem za co utrácíme, což znamená, že za stejné výdaje můžeme žít podstatně lépe.
Je to sdružení spotřebitelů SCNet®, kam se registrujeme naprosto zdarma! Nikomu nic neprodáváme, žádné povinné nákupy, a zároveň můžete získat velmi zajímavé provize za nákup u našich partnerských společností, kterými jsou:
obchodní partneři v oficiálně otevřených zemích: Agip,Spar,DM drogerie,Vodafone,T-Mobile a plno dalších obchodních partnerů i menších ze všech oblastí (lékárny, cestovky, autosalony, potraviny, elektronika, restaurace - např. McDonald's...atd)
V tkzv. přípravné fázi, kdy jste mezi prvními, kteří projekt v Česku a na Slovensku rozjíždějí jde o to, abychom vytvořili početnou skupinu členů (obchodních partnerů i samospotřebitelů a poté se oficiálně otevře Česko a Slovensko) kterým budou vypláceny provize do neomezené šířky a hloubka do 4. linie pod Vámi.
V první marketingové fázi budeme dostávat 0,5% ze všech nákupů v neomezené šíři a hloubce sítě do 4. linie.
Dále je dalších 6 možností odměn o kterých Vás budeme postupně informovat.
-Auto bonus pro aktivní členy!!
Registrační link:https://www.scnetworld.com/PetrunkaB
Při registraci přes tento link vždy vepište ID partnera: 247563 a do kolonky
"jeho telefonní číslo" vepište: 723950774
Po registraci, kterou potvrďte kliknutím na aktivační link (přijde v e-mailu), se přihlašte do podpůrné skupiny na Facebooku, kde se vždy dozvíte vše podstatné.
Skupina na FB:
SCnet Czech&Slovakia.
https://www.facebook.com/groups/256019741245262/
Zatím aktivně působíme v těchto zemích:
Arménie, Rakousko, Benelux, Holandsko, Bulharsko, Velká Británie, Německo, Maďarsko, Moldávie, Rumunsko, Ukrajina, Rusko, Slovinsko, Srbsko a další.