Tak jo lidi. Odměna 998 - 9998Kč
V říjnu startuje již prověřený projekt Revoluční marketing. Projekt vede pan Jiří Černota, a já jsem jeho věrný affilák. Vím, že jeho kurz má vysokou kvalitu a že minulý rok měl dobré ohlasy.
Cílem je naučit širší okruh veřejnosti finančnímu vzdělání a lidem, kteří budují nějakou síť, budují nějaké MLM - tak těm znásobit jejich příjmy, naučit je novým strategiím a praktickým věcem.
Jako příklad uvedu jednoho účastníka kurzu, který před kurzem vydělával cca 20 000,- a dnes mu chybí jen málo do 100 000,- měsíčně.
Co bych si tedy přála od Vás? Věřím, že dokážete dobře propagovat. Takže pokud máte čas a zájem účastnit se projektu, za každou konverzi získáte od 998Kč - 9 998Kč.
Pro deset nejlepších affiláků je připravena odměna 1 MILION KORUN. Nepřetahují se zde zákazníci - jak získáte svůj kontakt, je již navždy Váš. Očekávejte zde opakované provize.
Kampaň startujeme 23.9. a první videa, která naše zákazníky připraví na to, co je čeká a dá jim hodnotu zdarma poběží od již 5.10.
Prodej kurzu začne 19.10. Prodej se následně 27.10. uzavře, pak poběží 30ti denní záruční lhůta zákazníkům a své provize tak můžete cca koncem listopadu, začátkem prosince očekávat - takže spousta peněz na Vánoce pro affiláky.
Pokud se do toho se mnou chcete pustit, hodně mne potěšíte.
Odkaz pro registraci jako partner a zároveň více informací je zde: http://www.bewit.cz/68
Pokud chcete důkaz výplaty, pište do zpráv.