Roddick92 píše:Prosím tému smazat, jedná se o podvod, lákají na výdělky 700-1200 měsíčně ve skutečnosti to je pár korun měsíčně a bude vám to trvat roky naprosto běžně vypadá zona výdělku takto :
- Sledování lidí
Momentálně zde nejsou žádné další účty ke sledování.
- Lajkování
Momentálně zde nejsou žádné další účty k lajkování.
- Komentování
- Momentálně zde nejsou žádné další účty k komentování.
Další věc a lež není výplata 50 ale 200 Podmínky pro výplatu
Výplata je možná od 200 Kč a více. Před výplatou bude systémem zkontrolováno, zda stále sledujete účty, které jste v systému začali sledovat.
Výplata trvá 1-5 dní.
Třeba si ale měsíčně 5-10 kč vyděláte, a za 20-40.měsíců si třeba těch 200 vyděláte, grastz blbci, dobře jsem taky blb že jsem se regnul ale aspon ostatní zinformuju at neudělají tu samou chybu co já, NENÍ ZAČ.
Když si to pořádně přečteš, píšou tam, že se nové účty objevují o půlnoci. Pokud se tam v tu dobu přihlášíš je jich tam fakt hodně, včera jsem dal follow asi 100 lidem a furt byli další, musel jsem přestat jen kvůli banu od IG, protože jsem během krátký chvíle začal sledovat moc lidí.
Jinak jsem tam 4 dny a teď mám téměř 50 Kč, takže 20 měsíců to trvat nebude
Z tím minimem mi to taky příjde divný, ale asi to holt změnili při velkým náporu a zapomněli to přepsat.
Pokusím se k těm dvoum stovkám dostat a uvidíme jestli zaplatí, případně za to aspon dostanu par followerů na svůj účet.