Mam tu jeste jednu odzkousenou hru, kde si neco koupite a nasledne prodate produkt. Jedna se o hru, kde si kupujete vlaky. Vlaky prevazi zbozi a z toho vam plynou zisky Hra je zase v rustine, s prekladacem ale hratelna uplne bez problemu
Vlaky vam vozi zbozi a maji ruznou kapacitu toho, co za hodinu prepravi. Penize si pak vyberete v bance. 70% vam jde do vyberu, 30% pro reinvestice.
Bonus pro zacatek:
Za registraci dostanete jeden vlak "osel" zdarma, ktery vam bude neco malo vydelavat. Zisky muzete sebat kazdych 10 minut anebo taky jednou za rok, neni zde zadne omezeni. Vlak bude porad jezdit a stradat zbozi.
Vlaky jsou ruzne drahe a ruzne vykonne, cim drazsi vlak, tim je jejich profit vetsi.
Nevyhodou je, ze pro platby musite mit nejakou spoluucast, to znamena, ze musite koupit alespon jeden vlak za 9000 stribra, coz je 90 Rublu = 2.50 USD, coz neni zas neco co by vas mohlo zivotne ohrozit )
Vyhodou je, ze dostanete jeden vlak hned za registraci, takze ho muzete nechat ze zacatku jezdit a vydelat nejaky penize a az pak koupit druhy vlak (a penize vybrat). Dalsi vyhodou je, ze tu neni zadny pomer vkladu a vyberu, tzn. zadne payment points.
Platby:
Platby jsou instantni na Payeer a minimalni vyber jsou 3 rubly.
Investice & Platby
Ja jsem si ucet vytvoril cca pred 18 dny a dostal jeden vlak, od te doby mi jezdil a vydelaval. Dneska jsem koupil druhy vlak a hned penize vybral ) Nicmene pro rychlejsi zisky je dobry koupit nejaky ten vlak hned )
Registrace Zde
Platby: