Clicky

Jsme československá komunita lidí se zájmem o různé formy online podnikání, investic, kryptoměny a jiné formy internetového výdělku.

 
tonda2
Autor tematu
Příspěvky: 75
Registrován: sob 20. zář 2014 11:55:46
Poděkování: 0 | 0
PAYOUT CASH:  0,00
Hodnocení: 0

QuickRewards.net - rychly payout

ned 13. zář 2015 16:26:19

Jedna se o spolecnost, ktera plati za zobrazeni videa. Jedno video je v prumerne delce 1 minuta a odmena za nej je $0,01. Videi je opravdu hodne (stovky), takze muzete vydelat celkem rychle.
A ted to ALE.
1) Projekt je jen pro US, CA a UK - stranku otevrete v pod doplnkem hola.org (nebo jinym VPN) a nastavte US traffic. Urcite se registrujte gmailem, zadne seznam.cz apod.
2) Vyplata je na PayPal a Amazon Gift Card. Pri vyplate na PayPal je mozne ze zjisti, ze nejste z povolenych zemi, pri Gift Amazon na je to o.k., zatim presne nevim.
3) Pri registraci chteji o par informaci vice nez obvykle, ale nic neobvykleho. Vse si rozumne urcete (pripadne vymyslete). Vyplnte vsechny moznosti zisku na konci. Po registraci prijde mail s kodem, kterym dokoncite registraci.
4) Vypata na PayPal do 48 hodin, Amazon Gift Card do tydne.
5) PLATÍ!!!

Po zalogovani jdete na Earn to - Daily Click. Tam odkliknete prvni odkaz a na strance ktera se otevre v nove zalozce najdete video a spuste ho a nechte prehrat, divat se nemusite (tedy byt zalozka aktivni). Na zalozce s videem (http://www.buzzworthy.com) zadny US traffic nenastavujte, jinak to nepocita, nechte to jak to je.
Na forech pisi, ze lze pootevirat vic zalozek (v anonymnim rezimu) a pak jde vic videi soucasne. Na to jsem zatim neprisel a jde mi to jen po jednom videu (zapocita se mi vzdy jedno). I tak to skace rychle, ale kdyby to nekdo vyresil, urcite to bude zajimave.
Moznosti vydelku je tam samozrejme vic - dotazniky, placene maily atd.
Registrace ZDE : http://quickrewards.net/?r=Tonda2

 
Uživatelský avatar
peto9110
Příspěvky: 249
Registrován: ned 04. led 2015 10:45:36
Poděkování: 2 | 8
PAYOUT CASH:  274,82
Hodnocení: 0

Re: QuickRewards.net - rychly payout

ned 13. zář 2015 22:43:08

Skusal som vyplacat Amazon gift a aj tak som dostal ban s touto odpovedou cez email.
Hi,
Unfortunately as stated in the terms, we don't allow use of proxy and/or virtual servers. For security reasons, please provide us your full name and address. Your account will be back, but we can only send payments as a check and not Paypal or Amazon. If you are located in the USA, you should not have an issue getting paid as a check as it's an every day common method of payment. There is nothing that can be done to avoid this security per-caution. Also please note once your account is reopened, if a proxy or virtual server is used again, we will not be able to give a second chance.

Takze ako mozte vidiet peniaze mi chceli posielat len sekom takze pokial clovek nema VPS nepouzivat, ban je isty.

Moznost ziskat az 250 EUR! - Viacero projektov viewtopic.php?f=104&t=6503&p=32088&hilit=xendpay#p32088

Seznam posledních 255 uživatelů, kteří navštívili toto téma

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google [Bot] a 5 hostů