Objevil jsem celkem zajímavý a zároveň zvláštní přivýdělek pro ženy. Jedná se o prodej nošeného ženského spodního prádla.
Nikde nemusíte fotit svůj obličej a dají se prodávat i videa.
Registrace je zde: http://www.kalhotkomat.cz
Někdo na FB to sdílel v jedné skupině, tak jsem na to koukl a mělo by to fungovatHighlow píše:Fuj Grow to čo za uchylne pičovini hladáš ty budeš nejaký intrnetový pedofilný masturbátor ktorého píchal otec do prdele , inač si to neviem vysvetliť . zvrátene .
no tyvoe :D:D:DGrow píše:Někdo na FB to sdílel v jedné skupině, tak jsem na to koukl a mělo by to fungovatHighlow píše:Fuj Grow to čo za uchylne pičovini hladáš ty budeš nejaký intrnetový pedofilný masturbátor ktorého píchal otec do prdele , inač si to neviem vysvetliť . zvrátene .
Zítra zkusím prodat kalhotky od manželky a uvidíme
to uz rovnou muzes i par h*ven v kyblu :DSatoshiFX píše:Asi si objednam k vanocum nejaky ostrihany nechty za 300kc
Tak delate si prdel?
to je tež fakt ale noGrow píše:Prodat se dá úplně všechno Úchylů je na světě hromada, takže vůbec nepochybuju o tom, že to někdo koupí
Osobně znám jednoho chlapa, co ve velkém vykupuje ženami nošené ponožky Takže mě už asi nic nepřekvapí no Každý jsme nějakýxdatalive píše:to je tež fakt ale noGrow píše:Prodat se dá úplně všechno Úchylů je na světě hromada, takže vůbec nepochybuju o tom, že to někdo koupí
Aha (3), Highlow (3), kolomanko (9), rosvit (1), jardastypp (1), vlazy (19), milhaus52 (16), Itchy (1), Kreur (1), Dragon_Rider242 (2), ewickaMal (4), Wire (3), xdatalive (24), Grow (24), SatoshiFX (3), Herakles (2), pitrysek123 (2), turcelpatrik (1)