Objevil jsem celkem zajímavý a zároveň zvláštní přivýdělek pro ženy. Jedná se o prodej nošeného ženského spodního prádla.
Nikde nemusíte fotit svůj obličej a dají se prodávat i videa.
Registrace je zde: http://www.kalhotkomat.cz
Koukáš na to úplně špatně Ti úchylové si stejně tu svou potřebu někde ukojit musí, takže je úplně jedno, jestli jim ten "matroš" prodáš ty a nebo někdo jinej. Ať tak či onak, oni ho získají a budou spokojeni..vlazy píše:xdatalive, Grow:
Ne všechno co někdo sbírá mi připadá úchylácké, ale to o čem se tu diskutuje tak trochu ano. A když takové lidí ještě někdo v tom podporuje tak k tomu úchyláctví asi příliš daleko mít nebude.
milhaus52:
A kdyby např. někdo chtěl někoho zbít a rozbit mu hubu a nabízel za to peníze tak to by jsi do toho taky šel s tím, že nevidíš důvod proč na tom nevydělat? Je dost lidí co za peníze jsou ochotní udělat cokoliv když na tom vydělají.
Vidím, že jsem asi vlezl do nesprávné diskuze pro "úchyláky" a tak tím zde s diskuzi končím, protože se mezi ně nechci řadit.
Ale to je právě o tom, někomu přijde na hlavu sbírat prádlo, někomu zas sbírat známky... a jak napsal grow, není to mimo zákon, pokud někdo sbírá prádlo... ať si sbírá, pokud to nejsou děcka v parku ....hele přece je nepoženeš upálit někoho, jen proto že někdo něco sbírá... mě přijde třeba jako síla a za čáru, když někdo trefí jelena a ještě si jeho hlavu, nebo zbytky dá nad dveře a takových lidí je hafo...Grow píše:Koukáš na to úplně špatně Ti úchylové si stejně tu svou potřebu někde ukojit musí, takže je úplně jedno, jestli jim ten "matroš" prodáš ty a nebo někdo jinej. Ať tak či onak, oni ho získají a budou spokojeni..vlazy píše:xdatalive, Grow:
Ne všechno co někdo sbírá mi připadá úchylácké, ale to o čem se tu diskutuje tak trochu ano. A když takové lidí ještě někdo v tom podporuje tak k tomu úchyláctví asi příliš daleko mít nebude.
milhaus52:
A kdyby např. někdo chtěl někoho zbít a rozbit mu hubu a nabízel za to peníze tak to by jsi do toho taky šel s tím, že nevidíš důvod proč na tom nevydělat? Je dost lidí co za peníze jsou ochotní udělat cokoliv když na tom vydělají.
Vidím, že jsem asi vlezl do nesprávné diskuze pro "úchyláky" a tak tím zde s diskuzi končím, protože se mezi ně nechci řadit.
Jasně, je rozdíl mezi tím, když má někdo úchylku na použité spodní prádlo a nebo na děti. V tom druhém případě by šlo o velmi závažný problém, který by se musel řešit s psychologem, případně s psychiatrem, nicméně ten první případ je zcela normální, jelikož není nezákonný a nikdo nepřijde k úhoně.
Aha (3), Highlow (3), kolomanko (9), rosvit (1), jardastypp (1), vlazy (19), milhaus52 (16), Itchy (1), Kreur (1), Dragon_Rider242 (2), ewickaMal (4), Wire (3), xdatalive (24), Grow (24), SatoshiFX (3), Herakles (2), pitrysek123 (2), turcelpatrik (1)