Objevil jsem celkem zajímavý a zároveň zvláštní přivýdělek pro ženy. Jedná se o prodej nošeného ženského spodního prádla.
Nikde nemusíte fotit svůj obličej a dají se prodávat i videa.
Registrace je zde: http://www.kalhotkomat.cz
mas dost financiGrow píše:Osobně znám jednoho chlapa, co ve velkém vykupuje ženami nošené ponožkyxdatalive píše:to je tež fakt ale noGrow píše:Prodat se dá úplně všechnoÚchylů je na světě hromada, takže vůbec nepochybuju o tom, že to někdo koupí
![]()
Takže mě už asi nic nepřekvapí no
Každý jsme nějaký
tak jako ještě jsem neslyšel, že když zavezeš uchyla hadrama, že je z tebe automaticky uchylvlazy píše:Úchylů je sice dost, ale proč je s jejích úchylnosti podporovat a řadit se tak mezi ně? Kvůli penězům se ale bohužel někteří jsou ochotní nimi stát.
Skvělý přirovnáníxdatalive píše:tak jako ještě jsem neslyšel, že když zavezeš uchyla hadrama, že je z tebe automaticky uchylvlazy píše:Úchylů je sice dost, ale proč je s jejích úchylnosti podporovat a řadit se tak mezi ně? Kvůli penězům se ale bohužel někteří jsou ochotní nimi stát.btw a ti kdo jsou jebli do sbirani obrazu, apod. to ti přijde normální jo?
a prodejce je automaticky jeblej taky?
tyvoe
a sbíráš?Grow píše:Jak se chceš řadit mezi úchyly tím, že jednomu něco prodáš?To nedává smysl. Na světě je hromada úchylů a nadrženců, to je věc, která ze světa nikdy nezmizí a nedá se s tím ani nic dělat, tak proč si na nich nevydělat?
Doplněno po 33 vteřinách:Skvělý přirovnáníxdatalive píše:tak jako ještě jsem neslyšel, že když zavezeš uchyla hadrama, že je z tebe automaticky uchylvlazy píše:Úchylů je sice dost, ale proč je s jejích úchylnosti podporovat a řadit se tak mezi ně? Kvůli penězům se ale bohužel někteří jsou ochotní nimi stát.btw a ti kdo jsou jebli do sbirani obrazu, apod. to ti přijde normální jo?
tyvoe
![]()
A co potom ti, co sbírají poštovní známky?
![]()
přesně takmilhaus52 píše:Když někdo takový úchylárny kupuje, tak taky nevidím důvod proč na tom nevydělat, kdyby někdo chtěl moje hovno klidně mu je prodám![]()
![]()
Skvělý přístupmilhaus52 píše:Když někdo takový úchylárny kupuje, tak taky nevidím důvod proč na tom nevydělat, kdyby někdo chtěl moje hovno klidně mu je prodám![]()
![]()
Nesbírám vůbec nicxdatalive píše:a sbíráš?Grow píše:Jak se chceš řadit mezi úchyly tím, že jednomu něco prodáš?To nedává smysl. Na světě je hromada úchylů a nadrženců, to je věc, která ze světa nikdy nezmizí a nedá se s tím ani nic dělat, tak proč si na nich nevydělat?
Doplněno po 33 vteřinách:Skvělý přirovnáníxdatalive píše:
tak jako ještě jsem neslyšel, že když zavezeš uchyla hadrama, že je z tebe automaticky uchylbtw a ti kdo jsou jebli do sbirani obrazu, apod. to ti přijde normální jo?
tyvoe
![]()
![]()
Doplněno po 1 minutě 23 vteřinách:přesně takmilhaus52 píše:Když někdo takový úchylárny kupuje, tak taky nevidím důvod proč na tom nevydělat, kdyby někdo chtěl moje hovno klidně mu je prodám![]()
![]()
![]()
![]()
jjGrow píše:Skvělý přístupmilhaus52 píše:Když někdo takový úchylárny kupuje, tak taky nevidím důvod proč na tom nevydělat, kdyby někdo chtěl moje hovno klidně mu je prodám![]()
![]()
Já chodím darovat krev, plasmu a do toho i sperma. Kdyby někdo chtěl moje hovno, tak bych prodal i to
![]()
Doplněno po 57 vteřinách:Nesbírám vůbec nicxdatalive píše:a sbíráš?Grow píše:Jak se chceš řadit mezi úchyly tím, že jednomu něco prodáš?To nedává smysl. Na světě je hromada úchylů a nadrženců, to je věc, která ze světa nikdy nezmizí a nedá se s tím ani nic dělat, tak proč si na nich nevydělat?
Doplněno po 33 vteřinách:
Skvělý přirovnání![]()
![]()
Doplněno po 1 minutě 23 vteřinách:přesně takmilhaus52 píše:Když někdo takový úchylárny kupuje, tak taky nevidím důvod proč na tom nevydělat, kdyby někdo chtěl moje hovno klidně mu je prodám![]()
![]()
![]()
![]()
Přijde mi to jako zbytečná ztráta času
xdatalive píše:jjGrow píše:Skvělý přístupmilhaus52 píše:Když někdo takový úchylárny kupuje, tak taky nevidím důvod proč na tom nevydělat, kdyby někdo chtěl moje hovno klidně mu je prodám![]()
![]()
Já chodím darovat krev, plasmu a do toho i sperma. Kdyby někdo chtěl moje hovno, tak bych prodal i to
![]()
Doplněno po 57 vteřinách:Nesbírám vůbec nicxdatalive píše: a sbíráš?
Doplněno po 1 minutě 23 vteřinách:
přesně tak![]()
![]()
Přijde mi to jako zbytečná ztráta času
já až na nějaké tokeny a crypto, na to mám podobnej názor