Objevil jsem celkem zajímavý a zároveň zvláštní přivýdělek pro ženy. Jedná se o prodej nošeného ženského spodního prádla.
Nikde nemusíte fotit svůj obličej a dají se prodávat i videa.
Registrace je zde: http://www.kalhotkomat.cz
mas dost financi sehnal bych mu i kamionGrow píše:Osobně znám jednoho chlapa, co ve velkém vykupuje ženami nošené ponožky Takže mě už asi nic nepřekvapí no Každý jsme nějakýxdatalive píše:to je tež fakt ale noGrow píše:Prodat se dá úplně všechno Úchylů je na světě hromada, takže vůbec nepochybuju o tom, že to někdo koupí
tak jako ještě jsem neslyšel, že když zavezeš uchyla hadrama, že je z tebe automaticky uchyl btw a ti kdo jsou jebli do sbirani obrazu, apod. to ti přijde normální jo? a prodejce je automaticky jeblej taky? tyvoevlazy píše:Úchylů je sice dost, ale proč je s jejích úchylnosti podporovat a řadit se tak mezi ně? Kvůli penězům se ale bohužel někteří jsou ochotní nimi stát.
Skvělý přirovnání A co potom ti, co sbírají poštovní známky?xdatalive píše:tak jako ještě jsem neslyšel, že když zavezeš uchyla hadrama, že je z tebe automaticky uchyl btw a ti kdo jsou jebli do sbirani obrazu, apod. to ti přijde normální jo? a prodejce je automaticky jeblej taky? tyvoevlazy píše:Úchylů je sice dost, ale proč je s jejích úchylnosti podporovat a řadit se tak mezi ně? Kvůli penězům se ale bohužel někteří jsou ochotní nimi stát.
a sbíráš?Grow píše:Jak se chceš řadit mezi úchyly tím, že jednomu něco prodáš? To nedává smysl. Na světě je hromada úchylů a nadrženců, to je věc, která ze světa nikdy nezmizí a nedá se s tím ani nic dělat, tak proč si na nich nevydělat?
Doplněno po 33 vteřinách:Skvělý přirovnání A co potom ti, co sbírají poštovní známky?xdatalive píše:tak jako ještě jsem neslyšel, že když zavezeš uchyla hadrama, že je z tebe automaticky uchyl btw a ti kdo jsou jebli do sbirani obrazu, apod. to ti přijde normální jo? a prodejce je automaticky jeblej taky? tyvoevlazy píše:Úchylů je sice dost, ale proč je s jejích úchylnosti podporovat a řadit se tak mezi ně? Kvůli penězům se ale bohužel někteří jsou ochotní nimi stát.
přesně takmilhaus52 píše:Když někdo takový úchylárny kupuje, tak taky nevidím důvod proč na tom nevydělat, kdyby někdo chtěl moje hovno klidně mu je prodám
Skvělý přístup Já chodím darovat krev, plasmu a do toho i sperma. Kdyby někdo chtěl moje hovno, tak bych prodal i tomilhaus52 píše:Když někdo takový úchylárny kupuje, tak taky nevidím důvod proč na tom nevydělat, kdyby někdo chtěl moje hovno klidně mu je prodám
Nesbírám vůbec nic Přijde mi to jako zbytečná ztráta časuxdatalive píše:a sbíráš?Grow píše:Jak se chceš řadit mezi úchyly tím, že jednomu něco prodáš? To nedává smysl. Na světě je hromada úchylů a nadrženců, to je věc, která ze světa nikdy nezmizí a nedá se s tím ani nic dělat, tak proč si na nich nevydělat?
Doplněno po 33 vteřinách:Skvělý přirovnání A co potom ti, co sbírají poštovní známky?xdatalive píše:
tak jako ještě jsem neslyšel, že když zavezeš uchyla hadrama, že je z tebe automaticky uchyl btw a ti kdo jsou jebli do sbirani obrazu, apod. to ti přijde normální jo? a prodejce je automaticky jeblej taky? tyvoe
Doplněno po 1 minutě 23 vteřinách:přesně takmilhaus52 píše:Když někdo takový úchylárny kupuje, tak taky nevidím důvod proč na tom nevydělat, kdyby někdo chtěl moje hovno klidně mu je prodám
jj já až na nějaké tokeny a crypto, na to mám podobnej názorGrow píše:Skvělý přístup Já chodím darovat krev, plasmu a do toho i sperma. Kdyby někdo chtěl moje hovno, tak bych prodal i tomilhaus52 píše:Když někdo takový úchylárny kupuje, tak taky nevidím důvod proč na tom nevydělat, kdyby někdo chtěl moje hovno klidně mu je prodám
Doplněno po 57 vteřinách:Nesbírám vůbec nic Přijde mi to jako zbytečná ztráta časuxdatalive píše:a sbíráš?Grow píše:Jak se chceš řadit mezi úchyly tím, že jednomu něco prodáš? To nedává smysl. Na světě je hromada úchylů a nadrženců, to je věc, která ze světa nikdy nezmizí a nedá se s tím ani nic dělat, tak proč si na nich nevydělat?
Doplněno po 33 vteřinách:
Skvělý přirovnání A co potom ti, co sbírají poštovní známky?
Doplněno po 1 minutě 23 vteřinách:přesně takmilhaus52 píše:Když někdo takový úchylárny kupuje, tak taky nevidím důvod proč na tom nevydělat, kdyby někdo chtěl moje hovno klidně mu je prodám
Tak já tokeny ani crypto nesbírám, já je vydělávám a pak hned směním za penízexdatalive píše:jj já až na nějaké tokeny a crypto, na to mám podobnej názorGrow píše:Skvělý přístup Já chodím darovat krev, plasmu a do toho i sperma. Kdyby někdo chtěl moje hovno, tak bych prodal i tomilhaus52 píše:Když někdo takový úchylárny kupuje, tak taky nevidím důvod proč na tom nevydělat, kdyby někdo chtěl moje hovno klidně mu je prodám
Doplněno po 57 vteřinách:Nesbírám vůbec nic Přijde mi to jako zbytečná ztráta časuxdatalive píše: a sbíráš?
Doplněno po 1 minutě 23 vteřinách:
přesně tak
Aha (3), Highlow (3), kolomanko (9), rosvit (1), jardastypp (1), vlazy (19), milhaus52 (16), Itchy (1), Kreur (1), Dragon_Rider242 (2), ewickaMal (4), Wire (3), xdatalive (24), Grow (24), SatoshiFX (3), Herakles (2), pitrysek123 (2), turcelpatrik (1)