Denně toto forum navštíví 2000-4000 lidí. Průměrná doba strávená jedním návštěvníkem na fóru činí kolem 10 minut. Jeden návštěvník si v průměru prohlídne 3 témata, ve kterých si průměrně přečte 2 stránky s příspěvky.
Další hra, kterou můžete hrát bez investic, do 1.6 dostanete za registraci 1000 stříbra, které pak investujete do ropných budov, které vám vynášejí stříbro! Platí zde i denní bonus 10-100 stříbra Ještě bych chtěl upoznit že do dneška 25.5.2014 platí 500% deposit bonus! A pokud vložíte přes 500 rublů dostanete 2 nejlepší ropné věže zdarma.
Naposledy upravil(a) FlaneCZ dne ned 25. kvě 2014 13:43:18.
Jojo všiml jsem, koukám že jsi hrozně moc zainvestoval, z tvé investice jsem nakoupil 6 nejlepších ropných věží a už jsem se nechal i vyplatit a vše v pohodě hned dorazilo , tak snad to nějakej ten pátek poběží, při nejhorším se změní podmínky (větší výplatní minimum nebo horší prodejní kurz).
+ Do 16.6.14 platí akce dobití 200% zdarma bonus + Pokud se zaregistrujete podemnou a zainvestujete a já vyhraji soutěž díky vám, daruji vám jako dárek pár stovek možná i tisíc rublů, podle vaší investice (Momentálně jsem na 3. místě a do prvního místa nemám daleko(První cena: 75000 RUB). Děkuji všem za podporu.