Clicky

Jsme československá komunita lidí se zájmem o různé formy online podnikání, investic, kryptoměny a jiné formy internetového výdělku.

 
korman
Autor tematu
Příspěvky: 103
Registrován: sob 04. říj 2014 21:23:54
Poděkování: 0 | 1
PAYOUT CASH:  24,20
Hodnocení: 0

Nesouhlasíte s novými podmínkami FB? FutureNet je řešením!

sob 20. pro 2014 19:01:00

Také Vás zaráží nové podmínky, které Facebook zavede od nového roku? Jste naštvaní a chcete svůj názor vyjádřit? A co kdybyste mohli každodenním používáním sociální sítě vydělat? A když to doporučíte i svým kamarádům, můžete opravdu vydělat i několik stovek dolarů jen tak, bez investice ;).

Představuji Vám novou revoluční německou firmu FutureNet Inc.

Obrázek

Zakladatelé této společnosti s opravdu velkým potenciálem do budoucna, kvalitou a originalitou jsou pánové Stephan Morgenstern z Německa a Roman Ziemian z Polska.
Obrázek Obrázek

Oproti TSU zde nevyděláváte pouze z reklamy ale i z mediálního obsahu. Je to tedy multimediální sociální síť, kde na jednom místě máte sociální síť a multimediální obsah typu: fotek, videí, filmů, hudby, her, aplikací, grafiky, návodů, e-booků.
Společnost rozděluje až 90% zisku mezi uživatele!
Za veškerou aktivitu jste zde odměněni, je to tak jednoduché.

Je to zdarma, nebo také můžete investovat, abyste zvýšili Vaše výdělky!

7 druhů příjmů:
1. Social Media Bonus - je odměna pro aktivní členy. FutureNet zhodnotí Vaší aktivitu ve FutureNet.
2. Multimedia Bonus - Máte Vaše vlastní multimediální produkty na prodej? Můžete je nabízet a prodávat přes platformu FutureNet. Nahrajte Vaše soubory v produktové sekci, nastavte cenu a vydělávejte, kdykoliv jakýkoliv člen využije Vaši nabídku. A také kdokoliv ve Vaší struktuře zakoupí a nebo prodá mediální obsah, tak také vyděláváte!
3. Friends Bonus 3x3x3 - získáváte provize z upgradu členství až do 5. linie, toto není zisk z Vašich přímých registrovaných! pokud máte v první linii 3 členy máte 5% provizi z nákupu členství, z druhé linie, kde máte 9 členů je také 5% provize, ale pozor, z 3. linie, kde bude 27 členů máte 10%! taktéž z 4. line, kde bude 81 členů máte 10%, ale zase z 5. linie, kde budete mít 243 lidí bude Vaše provize 15%! Pokud tedy máte zaplněných všech 5 linii, je výdělek 3543$! pokud každý zakoupí pouze nejlevnější členství!
4. Matching Bonus - vyděláváte ze zisku ze svých přímých doporučených, čím více doporučíte členů tím se Vám zvyšují procenta! Pokud zaregistrujete jednoho člověka, vyděláváte 20% z veškerého jeho výdělku, pokud ale zaregistrujete 8 lidí, vyděláváte ze všech 8 členů 100%! Př. Máte 8 členů, kteří denně vydělají 8$ a postupně více, tak Vy vyděláte také 8$ denně!
5. Unilevel Bonus - získáváte provize až do 10. levelu a to 6% z celkového zisku vytvořeného členy ve Vaší struktuře! U které společnosti vyděláváte až z 10 linii najednou?
6. New Position Bonus - získáváte nové pozice, takže Vaše zisky budou exponenciálně růst! Je to spíš do budoucna, ale také obrovský potenciál!
7. Webinar Speaker Bonus - Velmi zajímavé pro lídry, můžete zde streamovat Vaše webináře, na jakékoliv Vaše projekty a za to budete odměněni až ve výši 5000$!

Výhody Premium členství, které budou brzy k dispozici, jsou:

1. Future-Card - debetní karta pro Premium členy
2. Future-School - kurz pro profesionální podnikání
3. Future-App - aplikace
4. Future-Cloud - získáte virtuální úložiště s velkým úložným prostorem! (EXTRÉMNĚ RYCHLÉ)
5. Future-Leads

Začít můžete zdarma, nebo můžete zakoupit Premium členství ( jednorázová investice) za 10$, samozřejmě že na toto členství si můžete vydělat i aktivitou na této sociální síti.
Když si zakoupíte třeba členství za 10$, dostanete 1000 media bodů, které můžete utratit za zakoupení nějakého filmu, návodu, ebooku.

6 typů členství
Čím dražší členství tím více media bodů, tím více do hloubky vyděláváte na základě Friends Bonus a také se Vám zvyšuje kapacita cloudového úložiště!
MEMBER - za $10, získáte 1 000 media bodů
BASIC - za $25, získáte 2 500 media bodů
GOLD - za $50, získáte 5 000 media bodů
EXCLUSIVE - za $100, získáte 10 000 media bodů
SAPPHIRE - $500, získáte 50 000 media bodů
ROYAL - za $1000, získáte 100 000 media bodů

Je zde zaručeno, že každý bude upgradovat, nebude to povinnost, ale zvýší se zisky a tedy každý to bude chtít, nebude do toho nikdo muset nikdy investovat na každé členství si vyděláte Vaší aktivitou ;). A teď si představte, že si pár lidí někde pod Vámi, nemusí být nutně Vaši přímo registrovaní zakoupí členství za 500$ nebo 1000$ - Váš zisk bude 50-100$ z jednoho, vidíte ten potenciál do budoucna? ;)

Za chvíli se také budou moci zde vytvářet skupiny a budete si moci zde propagovat a prezentovat Vaše projekty a když k tomu přidáte tu možnost webinářů, tak zefektivníte Vaše podnikání na maximum!

V AlexaRankingu se skóre stránky FutureNet zvýšilo o polovinu během jednoho měsíce skóre ! Takže opravdu se lidi sem jenom hrnou.

Do 1. února 2015 budou probíhat změny, po 1. únoru bude oficální start, ale už teď můžete vydělávat a pracovat na 100%!

Tak kdo by zůstával na Facebook, při takových zákeřných podmínkách a nešel tam, kde může jenom vydělat? ;)

Registrace ZDARMA: korman.futurenet.club

 
radekkrysa
Příspěvky: 90
Registrován: sob 22. dub 2017 15:22:42
Poděkování: 0 | 0
PAYOUT CASH:  0,20
Hodnocení: 0

Re: Nesouhlasíte s novými podmínkami FB? FutureNet je řešením!

úte 26. úno 2019 18:40:53

divný hmmm

Seznam posledních 255 uživatelů, kteří navštívili toto téma

redre (1),
Ropro (1),
pereira (1),
Uživatelský avatar
neexus (2),
Uživatelský avatar
Vector15 (1),
Uživatelský avatar
Grow (1),
radekkrysa (2),
Uživatelský avatar
Herakles (3),
Matters (1),
rata_for (2),
Toncek84 (1),
TheGrooziem (1),
hawkercz (1)

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 hostů