Clicky

Denně toto forum navštíví 2000-4000 lidí. Průměrná doba strávená jedním návštěvníkem na fóru činí kolem 10 minut. Jeden návštěvník si v průměru prohlídne 3 témata, ve kterých si průměrně přečte 2 stránky s příspěvky.

TheDude
Autor tematu
Poděkování: 0 | 0
PAYOUT CASH:  0,00
Hodnocení: 0

MANUÁL - Výdělek přeprodáváním sociálních a seo služeb

čtv 17. črc 2014 16:59:53

Dobrý den,

chtěl bych Vás seznámit se zahraničním webem, na kterém se nachází obrovské množství různých nabídek týkajících se například přidávání fanoušků na Facebooku, vylepšování pozic na Google nakupováním zpětných odkazů a tisíce dalších obchodů. Důvod, proč to sem dávám je ten, že mě kolikrát už vytáčí, že se najdou lidé, kteří to u nás prodávají za desetinásobky ceny a nákupčí si myslí, jak výhodný obchod udělali. Pokud znáte stovkomat a podobné, tak dá se říct, že všechny internetové služby pochází z webu, který je zmíněn na konci tohoto odstavce. Na webu můžete například koupit 1200 fanoušků na Facebook za 1 USD a zkusit je u nás prodat za 50 Kč. Já jsem tak na Aukru vydělal již kolem 15 000 Kč za cca měsíc. Prozrazuji Vám tuhle metodu, protože na to již nemám čas a peněz je momentálně dost. Chce se tomu ale věnovat naplno, tzn. psát si s klienty, nabízet jim různé množstevní slevy a podobné.

Tady se mrkněte na můj poslední výběr přes PayU.
Obrázek

Tady výpis z jedné aukce:
Obrázek

A ještě jeden:
Obrázek

Obrázek

Je to opravdu jednoduché. Ale musíte chtít něco vydělat, musíte chtít udělat na lidi dojem a pohrát si s popisem.

můj manuál k této metodě si stáhněte na tomto odkaze:
goo.gl/baCIUR

Snad jsem nikde neporušil pravidla.. Pokud ano, dejte mi vědět do PM a opravím to. díky

Seznam posledních 255 uživatelů, kteří navštívili toto téma