chtěl bych Vás seznámit se zahraničním webem, na kterém se nachází obrovské množství různých nabídek týkajících se například přidávání fanoušků na Facebooku, vylepšování pozic na Google nakupováním zpětných odkazů a tisíce dalších obchodů. Důvod, proč to sem dávám je ten, že mě kolikrát už vytáčí, že se najdou lidé, kteří to u nás prodávají za desetinásobky ceny a nákupčí si myslí, jak výhodný obchod udělali. Pokud znáte stovkomat a podobné, tak dá se říct, že všechny internetové služby pochází z webu, který je zmíněn na konci tohoto odstavce. Na webu můžete například koupit 1200 fanoušků na Facebook za 1 USD a zkusit je u nás prodat za 50 Kč. Já jsem tak na Aukru vydělal již kolem 15 000 Kč za cca měsíc. Prozrazuji Vám tuhle metodu, protože na to již nemám čas a peněz je momentálně dost. Chce se tomu ale věnovat naplno, tzn. psát si s klienty, nabízet jim různé množstevní slevy a podobné.
Tady se mrkněte na můj poslední výběr přes PayU.
Tady výpis z jedné aukce:
A ještě jeden:
Je to opravdu jednoduché. Ale musíte chtít něco vydělat, musíte chtít udělat na lidi dojem a pohrát si s popisem.
můj manuál k této metodě si stáhněte na tomto odkaze:
Kód: Vybrat vše
goo.gl/baCIUR
Snad jsem nikde neporušil pravidla.. Pokud ano, dejte mi vědět do PM a opravím to. díky