Clicky

Denně toto forum navštíví 2000-4000 lidí. Průměrná doba strávená jedním návštěvníkem na fóru činí kolem 10 minut. Jeden návštěvník si v průměru prohlídne 3 témata, ve kterých si průměrně přečte 2 stránky s příspěvky.

Pisel
Autor tematu
Poděkování: 0 | 0
PAYOUT CASH:  0,00
Hodnocení: 0

Jak si vydělávat pomocí youtube.com

úte 05. srp 2014 12:15:32

Dobrý den,chci vám ukázat super způsob jak si vydělávat videa pomocí sociální sítě youtube.com.
Potřebujete k tomu jen pár věcí 1)Natáčecí program(Fraps pro natáčení obrazovky/mobil s foťákem pro natáčení sama sebe)
2)Renderovací program(Camtasia Studio 8/Sony Vegas PRO 11/Windows movie maker
3)Svůj vlastní youtube kanál a google+
4)Facebook pro sdílení videí

To je v podstatě všechno co potřebujete.Nemyslete si že "Né,já na to nemám.Natáčení je pro mě moc těžké".To není vůbec pravda!Většina lidí se dívá na absolutní kraviny.Tzn. prší kluk skočí do řeky a má to 10 000 zhlédnutí.To jsou rychlá zhlédnutí díky tomu že vaše video je virální,ale můžete si zvolit ještě druhou cestu tu pomalejší a né tak jistou.Začít točit seríozní videa a získavat si své fanoušky což ve finální fázi je lepší než natáčet pouze "kraviny" ale zabere vám to o mnoho více času.

Já sám jsem stím začal poměrně nedávno (2 měsíce zpátky) a peníze? Šupa! :) Jelikož jsem u nového "partnera" díky kterého můžete získat mnohem více peněz sem tam vyhrát nějaký ten notebook a mít své vlastní sponzory.

Můžete se zaregistrovat zde ---> http://bit.ly/1lnaqSI

Můžete si i nastavit sazbu z reklam jestli chcete tento měsíc například 110% zisku nebo 80% zisku je to jen a jen na vás :)

Seznam posledních 255 uživatelů, kteří navštívili toto téma