Clicky

Denně toto forum navštíví 2000-4000 lidí. Průměrná doba strávená jedním návštěvníkem na fóru činí kolem 10 minut. Jeden návštěvník si v průměru prohlídne 3 témata, ve kterých si průměrně přečte 2 stránky s příspěvky.

Toniar
Autor tematu
Poděkování: 0 | 0
PAYOUT CASH:  0,00
Hodnocení: 0

Inzerovanie reklamy

pon 10. pro 2012 19:32:33

Dobrý večer

...ani vy sa neviete vyznať z tých množstva podobných inzerátov na internete? Máte už dosť klikačiek a podobných prác, ktoré Vám neprinesú takmer nič? Ako máte vedieť ktorá práca je seriózna? Máte pravdu, nedá sa to zistiť, pokiaľ to nevyskúšate. Ja som počas pár mesiacov surfovania na internete a skúšania rôznych prác, najviac však neserióznych, kde som investoval peniaze a už nikdy som ich nevidel a nič sa mi nevrátilo. Takže si viete predstaviť, že mne ako študentovi to poriadne nabúralo vreckové a celkový rozpočet.

Som Však veľmi rád, že vám môžem konečne predstaviť prácu, ktorá skutočne prináša aj peniaze a neklame a nezavádza ľudí, čo je v dnešnej dobe veľká vzácnosť.
O to som radšej, že som po pol roku hľadania našiel skutočne serióznu prácu v tíme, ktorý mi kedykoľvek pomôže.
A konečne si myslím, že si o rok vysokú školu môžem dovoliť platiť aj sám.

1.PRÁCA - Sprostredkovanie práce cez internet
Ja ako študent som prirodzene chcel viac peňazí ako mi rodiča dávali vreckového, a preto som hľadal na internete prácu, ktorá by mi to splnila až som narazil na inzerát na túto robotu. "Opäť sa mám dať oklamať?" To bola moja otázka, ale už nikdy nebudem ľutovať, že som to vyskúšal.
Investuje sa tu 15€ (jednorazový poplatok), čo na začiatku odrádzalo aj mňa, ale tie peniaze sa Vám za 1-2 dni vrátia, teda mne sa vrátili. A dajte si ruku na srdce a povedzte, že tie nekonečné klikačky, emailingy alebo iné nezmysly, ktoré sú zadarmo, ktorá z nich niekomu priniesla pravidelný mesačný príjem vyšší ako 100€? Ale skvelé je na tom to, že keby vám aj náhodou práca nevyhovovala, tak vám do 1 mesiaca peniaze vrátia. Práca je na zmluvu so skúšobnou dobou 1 mesiac.
Robím to zatiaľ len pár dní ale už teraz som dokázal zarobiť 80 eur.
Registrujem ďalších spolupracovníkov a rozosielam materiály mailom, tak ako posielam materiály práve Vám, to je všetko. Nikoho neotravujem, nikde nechodím, odpovedám a rozosielam materiály iba ľuďom, čo sa mi ozvali na základe inzerátov. A za každého registrovaného človeka mám 7€ províziu (DENNE TAKTO REGISTRUJEM, MINIMÁLNE 1 ČLOVEKA)

Viac informácií aj spolu s registračným formulárom nájdete v prílohe (INFORMÁCIE + REGISTRÁCIA), pozorne si to prečítajte a určite neoľutujete.

Peniaze sú vyplácané vždy do 20. v mesiaci na Váš účet, ktorý uvediete v zmluve, ktorá sa neskôr podpisuje.
Pokiaľ sa rozhodnete, že sa zaregistrujete, postupujte podľa pokynov v prílohe a registračný formulár pošlite do kópie aj mne, pre evidenciu.

!!!!Pozor však na podobné ponuky na internete, pokiaľ tie ponuky nebudú od p. Sečkárovej, ako ponúkam aj ja, ale od iného sprostedkovateľa, tak je to podvod!! P. Tomeček, Vico, Žirgaj, Kosc, Vraštiak, Kováčová ponúka vyššie provízie za tú istú prácu. Všetci uvedení sú jedna a tá istá osoba, je to podvodník, ktorému som naletel aj ja. Jediná seriózna práca takéhoto charakteru (rozposielanie mailov a inzerátov) je len pri p. Sečkárovej!!!!

Ja sám som bol pod p. Tomečekom, no nevyplácal mi provízie a ani nezdvíhal telefón. Preto som prešiel k p. Sečkárovej a som viac než spokojní. Je to veľmi ochotná pani a veľmi ústretová.

2.PRÁCA – Registrovanie členov Oriflame
Ak však nemáte ako zaplatiť poplatok 15 eur alebo našej práci príliš neveríte ponúkame Vám druhú alternatívu ( zadarmo). Jedná sa o registrovanie členov do skupiny Oriflame. Neznamená to, že budete musieť predávať výrobky firmy Oriflame ani nič podobné. My len robíme reklamu pre firmu Oriflame a pani Sečkárová nás za to platí. Provízia je však menšia ako u sprostredkovaní práce. Tu je to zatiaľ len 3 eurá za človeka. Tieto dve práce môžete vykonávať súčasne. Výhodou tejto práce je to, že je zadarmo takže ľudia si ju často krát vyberajú radšej, keďže majú istotu.

V prílohe Vám posielam dokument prezentácia, kde je aj registrácia do tejto práce. Myslím, že ak sa bojíte zaplatiť 15 eur je toto pre vás výborná investícia. A ak zarobíte touto robotou 15 eur môžete potom vyskúšať našu prvú prácu.

Teším sa na vašu spoluprácu a zarábajte s nami.

V prípade nejasností alebo ďalších informácií ma kľudne kontaktujte rada Vám pomôžem a odpoviem na Vaše otázky. Po prípade mi môžete zavolať na číslo 0908171360. Po prípade sa môžeme aj stretnúť, keďže však nemám auto tak len v okolí Liptova

Kontaktujte ma: PO-PIA: 13:00 – 22:00
SO-NE: 8:00 – 24:00

PS: K uvedenej práci nepotrebujete Živnostenský list, iba keď budete zarábať 500€/mesačne a viac. Práca je vhodná pre všetkých v SR aj ČR. Zmluva o obchodnej spolupráci ktorú dostanete nie je zmluva na TPP ani na dohodu, je to dohoda len medzi obidvoma stranami keďže ide o pasívny príjem. Provízia ktorú dostanete je už zdanená takže sa nedáva ani do daňového priznania.

S úctou

Anton Martinka

www.zarob-si.wbl.sk - priebežne aktualizujem
[email protected]

Kto bude mať záujem pošlem mu na mail materiály

Seznam posledních 255 uživatelů, kteří navštívili toto téma