Našel jsem stránku GptBanks.com, kde vyděláváte peníze za Paid to click (Klikání na reklamy) a Offers (plnění úkolů: Registrace,hodnocení,Like(FB) a další..) na stránce je přes 30 druhů Offers, Splnit Offers je jednoduché a peníze většinou dostanete HNED
-Ještě k offers: Když dáte důkaz výplaty na forum a do přislušného Offers zadáte odkaz na příspěvek s důkazem výplaty dostanete 0,25$ a za další podobné Offers
Je zde i denní Jackpot (za každý splněný offers vás to zařadí do "losování" čím víc offers splníte tím větší šanci máte vyhrát)
Výplata:
Amazon (Gift Card) 1$, 5$
EgoPay 1,10$
MoneyBookers (Skrill) 1$
Neteller 5$
PayPal 2$
Perfect Money 2$
Solid Trust Pay 1$
WebMoney 5$
Takže, každý si vybere svoji oblíbenou peněženku
Na stránce jde získavat i Points (body), které můžete vyměnit za peníze ve slušném poměru 1Points = 0,01$ a naopak za 1$ máte 100 bodů
*Doplněno za body si můžete vylepšit členství (Bronze, Silver nebo Golden) nebo Koupit
Amazon Gift Card
1$ = 100 Points
5$ = 500 Points
10$ = 1000 Points
Na různých fórech jsem viděl důkazy platby ale já sem výplatu ještě nedostal (Registroval jsem se dneska)
Proto bych byl rád kdyby jste se registrovali přes Tento odkaz a pomohli mi tak dříve zjistit zda stránka platí, Pokud ano tak se vyplatí na stránku registrovat, kvůli vyšším výdělkům než např. u Klikaček (Nic proti nim nemám )