Clicky

Jsme československá komunita lidí se zájmem o různé formy online podnikání, investic, kryptoměny a jiné formy internetového výdělku.

 
papista
Autor tematu
Příspěvky: 22
Registrován: pon 08. zář 2014 10:47:46
Poděkování: 0 | 0
PAYOUT CASH:  0,00
Hodnocení: 0

Goldenbirds

stř 22. říj 2014 12:10:09

Něco málo o hře
Stejně jako je tomu u mnoha jiných podobných her typu (goldenchase, farm-tree, a mnoho dalších), tak i zde jde o investiční hru, kde je možnost si vydělat reálné peníze. Stačí se jednoduše zaregistrovat, nakoupit různé druhy ptáků - dle výkonnosti a ti pak snášejí vejce. Cena 10ks vajec = 1 stříbrnému . Peníze vyplácí ihned po zažádání na Payeer účet.

Začínáme
Stránka je v ruštině, nebo angličtine - dá se přepnout tlačítkem (vlajkou) napravo obrazovky. Některá slova se však nepřeloží, ale jakmile jednou vyzkoušíte, není to vůbec žádný problém (v případě že s tím i tak bude mít někdo problém,tak třeba Google chrome v sobě má překladač, který se dá taky někdy využít). Nebo pište a poradím.
Registrace je jednoduchá. po zobrazení stránky je nalevo přihlašovací formulář, který pod sebou má dvě tlačítka. levé je na přihlášení, pravé je na registraci.

Reálný výdělek
Pokud máte zájem opravdu něco vydělat, je potřeba udělat minimální vklad o velikosti alespoň 10RUBLŮ, což je částka naprosto zanedbatelná - k dnešnímu dni 0,25USD = 6Kč. Pokud samozřejmě vložíte více peněz, budete mít více stříbrných na nákup lepších ptáků. Peníze se vkládají z účtu na Payeer peněžence (platebni brana podporujici Webmony, OKPAY, EgoPay, platbu kartou).

Bonusy
Ke kazdemu vkladu ted dostane 200% bonus a navic za kazdy vklad dostanete sadu ptaku navic (kolik a jaky se odvyji od vyse vkladu, spocitat si to muzete pod odkazem "BIRDS SET".
Dále si můžete zdarma jednou za 24hodin sezbírat denní bonus 10-100stříbrných.

Prodej vajec
Jakmile máme nakoupeny ptáky, tak můžeme sklízet vajíčka. Sklidíme je a následně je dáme prodat. Vejce se prodávají v poměru 70% do purchase balance a 30% k vyplaceni

Výplata
Jak jsem již psal výše, vyplácí instantně na Payeer účet. Minimální částka pro výplatu je 1000 stříbrných (10rublů = 6kč) na vyplácecím účtu.

Registrace zde

Pokud budete mít jakékoliv dotazy neváhejte se ptát.

 
Itchy
Příspěvky: 365
Registrován: čtv 28. úno 2013 16:29:33
Poděkování: 0 | 0
PAYOUT CASH:  53,98
Hodnocení: 0

Re: Goldenbirds

stř 22. říj 2014 13:20:52

duplicita....

Seznam posledních 255 uživatelů, kteří navštívili toto téma

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 15 hostů