Clicky

Denně toto forum navštíví 2000-4000 lidí. Průměrná doba strávená jedním návštěvníkem na fóru činí kolem 10 minut. Jeden návštěvník si v průměru prohlídne 3 témata, ve kterých si průměrně přečte 2 stránky s příspěvky.

 
Kreur
Autor tematu
Příspěvky: 127
Registrován: ned 25. srp 2019 18:45:35
Poděkování: 1 | 0
PAYOUT CASH:  179,73
Hodnocení: 0

Gods Unchained - www.godsunchained.com

ned 25. srp 2019 21:33:11

!!! Úvodní příspěvek není aktuální, bude upraven brzy, jakmile budu mít rozumné množství tržních dat (začátek března?) !!!
bližší info k současné ziskovosti a vývoji této hry najdete v nedávných příspěvcích

 Gods Unchained
Zdravím,
zhruba před týdnem jsem začal hrát Gods Unchined. Jedná se o karetní hru na první pohled podobnou HearthStone, nicméně mnohem komplexnější a méně náhodnou. Za hrou stojí Coinbase a je vedena bývalým ředitelem Magic the Gathering: Arena (Chris Clay). Karty mají formu tokenů na ETH síti -> je to váš majetek a lze s tím tak nakládat (prodat, darovat, ...) Hra je momentálně v beta verzi, free to play (a opravdu lze reálně hrát zdarma) a do 17. října beží zajímavá promo akce, kvůli které sem postuji – za každou výhru dostanete obchodovatelné GRT tokeny.
 
Jak a kolik si můžete vydělat?
 
1) GRT tokeny
Jak již bylo zmíněno za každou výhru dostanete GRT tokeny (80, zpočátku o něco více), ty lze volně obchodovat, momentální průměrná tržní cena je 0.000017 ETH / token, při předpokladu že budete vyhrávat v 50% zápasů (osobně jsem teď okolo 70%, f2p) lze získat cca 400 tokenů za hodinu, což má dle tržní ceny hodnotu cca 0.0068 ETH (cca 29,5 Kč)
GRT tokeny mají hodnotu protože po skončení promo akce budou slosovány o kosmetické herní věci + unikátní (v turnajích nepovolenou) kartu. Podobná unikátní karta se nedávno vydražila za zhruha 62 000 dolarů.
Osobně jsem si za týden hraní okolo 1,5/den vydělal v přepočtu zhruba 500 Kč, okolo poloviny v ETH (lze směnit na koruny třeba na simplecoin.cz) a zbytek zatím držím v tokenech.
A hra mě baví!
 
Esport
Příští rok je v plánu velký turnaj, na který jde 10% z prodeje karet – v současné době necelého půl milionu dolarů, očekává se přes milion. Každý týden taktéž deset nejlépe umístěných hráčů v žebříčku dostane karty zdarma a ty lze kdykoli prodat (první za 1 ETH = cca 4 350 Kč)
 
Referal
Když váš ref něco koupí za reálné peníze, respektive ETH dostanete 10%
 
Pojďte do toho - registrace zde
 
Pokud máte jakoukoli otázku nebo potřebujete s něčím poradit pošlete mi PM buď zde anebo ještě lépe na herním discordu (nick také Kreur)

EDIT: opraven údaj o konci akce
Naposledy upravil(a) Kreur dne stř 26. úno 2020 13:53:47.

 
Kreur
Autor tematu
Příspěvky: 127
Registrován: ned 25. srp 2019 18:45:35
Poděkování: 1 | 0
PAYOUT CASH:  179,73
Hodnocení: 0

Re: Gods Unchained - www.godsunchained.com

pon 26. srp 2019 3:58:15

Zatím mi systém neumožnuje zde posílat SZ (asi ochrana proti spamu) - takže na otázky budu odpovídat touto formou a během pár dní dám dohromady FAQs.
Nebudu zde uvádět nicky tazatelů jelikož nevím, zda je to žádoucí když to přišlo formou SZ. PM na discordu funguje na 100%

otázka: cau, tam v hre len ten portis ucet sa da pridat? lebo mam aj ine penazenky na ETH
Osobně mám metamask a jsem v ETH nový (předtím jsem používal jen BTC), peněženka by měla jít linknout jakákoliv, není třeba to udělat hned - osobně jsem to udělal až jsem měl něco přes 3k a ty mi pak přisly najednou. GRT tokeny odesílají 1x denně všem uživatelům s 1000+ (minimalizace transakčních nákladů) počítám, že na konci akce se odešlou všechny tokeny.
link na transakce tokenů, větišna budou prodeje na burze
link na sledování emisí tokenů
Developeři / Lidé zodpovědní za odesílání tokenů jsou nejspíše zaměstnanci -> o víkendu toho moc nebude a momentálně prošetřovali problém s botem. Počítám, že během dneška se objeví nové emise - viz link na sledování emisí tokenů.
Naposledy upravil(a) Kreur dne pon 26. srp 2019 4:29:21.

 
xdatalive
Příspěvky: 855
Registrován: pon 04. čer 2018 11:50:34
Poděkování: 1 | 1
PAYOUT CASH:  714,57
Hodnocení: 0

Re: Gods Unchained - www.godsunchained.com

pon 26. srp 2019 14:23:25

Doplněno po  2 minutách 43 vteřinách:
nejak se to zmensilo tak jeste jednou : 

me to celkem zaujalo, ale cumim na to jako puk, bo Heartstone nevim vubec co je a umim tak asi jen pokra trochu Obrázek a taky jde o tom abych nad tim nestravil vetsinu dne Obrázek kvuli casu Obrázek byl by nejaky navod nebo rada jak tohle hrat pri co nejmensim case a aby to bylo aspon trochu o necem? Ja uz se na to mrknul, ale neregistroval se, bo jednak to po me vyjelo hned napojeni na matemask, ktery mam, ale nehodlam linkovat (ano precet jsem si tady ze nemusim hned)... a jednak mi dela starost tohle viz screen, vyjelo na me upozorneni z malwarebytes (doplnek-pouzivam dlouho) a ti si to vetsinou nevymyslej... kdyz jsem chtel tak z prdele kliknout na "download & play free"

Obrázek
Naposledy upravil(a) xdatalive dne pon 26. srp 2019 14:26:51.

 
Kreur
Autor tematu
Příspěvky: 127
Registrován: ned 25. srp 2019 18:45:35
Poděkování: 1 | 0
PAYOUT CASH:  179,73
Hodnocení: 0

Re: Gods Unchained - www.godsunchained.com

pon 26. srp 2019 16:05:35

xdatalive píše:... mi dela starost tohle viz screen, vyjelo na me upozorneni z malwarebytes (doplnek-pouzivam dlouho) a ti si to vetsinou nevymyslej... kdyz jsem chtel tak z prdele kliknout na "download & play free"
tohle mě dost šokovalo a pro jistotu jsem to hned hodil na virustotal.com aby to proskenoval a vše, včetně malwarebytes, hlásí že je to ok.
link na výsledek scanu

Co se týče metamask peněženky vždy je možnost založit si novou výhradně na tuto hru. Osobně jsem ETH nováček a nemám v ETH žádné významné prostředky takže jsem to neřešil. Hra potřebuje přístup aby věděla kam poslat GRT tokeny a případně aby ověřila vlastnictví tokenizovaných karet. Samozřejmě by neměla chtít privátní klíč nebo něco podobného, stejně tak burzy.

Teď ke hře samotné:

Do zápasu se dostaneš v menu aréna, kde si zvolíš herní mód (constructed - předpřipravený balíček, což doporučuji na začátek anebo draft/sealed - balíček si sestavíš z náhodně vybraných karet, doporučuji na později. Případně můžeš hrát proti botovi - možná na pár prvních zápasů vhodné, pak nezajímavé a nejsem si jist jesti za to jsou GRT tokeny) všechny módy jsou zdarma.

každé kolo máš určité množství many, za kterou můžeš hrát karty a tím vyvolat příšery, sesílat kouzla nebo equipnout zbraň. 1. kolo máš k dispozici 1 many, 2. kolo 2, 5. kolo 5, potom je odemykání nové many zpomaleno. Obecně karty za víc many jsou silnější ale dají se použít až později a do té doby jsou k ničemu. Začínáš se 4 kartami, každé kole si 1 lízneš.
Příšery jsou nejběžnější karty a mají 2 základní parametry - útok (za kolik zraní) a životy (kolik vzdrží, když klesnou na nulu příšera je mrtvá) na bojišti můžeš mít max 6 příšer a ty můžou další kolo po vyvolání útočit buď na soupeřovu příšeru (napadená příšera se brání) nebo na soupeře (který se nebrání). Vyjímkou jsou ty se schopnotmi "blitz" (mohou útočit hned v kole, kdy jsou vyvolané, ale pouze na příšery) a "godblitz" (i na soupeře). Další důležitou schopností je "frontline" což znamená, že pokud chceš útočit musíš prvně zabít ty s frontline a až potom můžeš cílit na ostatní příšery či soupeře. Je mnoho dalších schopností, ale těmi to teď nebudu komplikovat, ke všemu jsou popisky ve hře (v angličtině) Kouzla jsou jednorázový efekt.

Úkolem hry je připravit soupeře o všech jeho 30 životů dříve než se to jemu podaří udělat Tobě. Hru ovládáš tak, že přetáhneš kartu kterou chceš zahrát (vyvolání příšery kamkoli doprostřed, kouzla na jejich zamýšlený cíl nebo taktéž kamkoliv doprostřed neslou-li cílovaná). Útočí se stejně - přetáhneš příšeru na to na co chceš zaútočit. Svoje kolo ukončíš tím, že klikneš na šipku vpravo uprostřed která ukazuje na toho, kdo zrovna hraje. Pak hraje soupeř a střídá se to dokud někdo nevyhraje.

Ještě je důležité, že na začátku dostane každý "bag of tricks", který ti jednorázově přidá jednu manu navíc. Hráč který začíná to může použít jen jednou za hru, ten druhý 3x, ale pouze max jednou za kolo - to je kompenzace za výhodu toho kdo začíná.

Ve hře dostaneš 6 starter balíčků, což jsou předpřipravené s kterými můžeš rovnou hrát. Až si to osvojíš můžeš si postavit svůj (na to udělám návod později)
Doporučuji začís s Nature (god power flourish) nebo Light (god power heal anebo summon acolyte), nejsilnější je imho Death (god power reanimate), ale to je velmi složitý balíček na hraní.
God power je schopnost, kterou si zvolíš na začátku zápasu a lze použít 1x za kolo, obecně je to slabší než zahrát kartu, ale není k tomu potřeba mít kartu v ruce.

To je asi vše k základnímu návodu jak hrát, je to jen velice základní, ale nechi aby to bylo na 5 stránek... Kdyžtak se zeptej na cokoli co bude potřeba.

 
xdatalive
Příspěvky: 855
Registrován: pon 04. čer 2018 11:50:34
Poděkování: 1 | 1
PAYOUT CASH:  714,57
Hodnocení: 0

Re: Gods Unchained - www.godsunchained.com

pon 26. srp 2019 16:30:12

Ahoj, dobře děkuji moc za popis, určitě asi vyzkouším, jak bude více času, dám vědět.

Ještě taková věc k Malwarebytes a projíždění online antivirama... Malwarebytes funguje do kříže, tzn. veškeré poznatky se scházejí na jedno místo a z vyhodnocení pak plyne možné nebezpečí, mam zkusenost ze se obycejne trefuje... Online antiviry ti jen projedou co jim aktualně zadáš... a dost lidi v pc pouziva spis anti-antiviry nez antiviry :D Ja v tomhle trochu chodim, (problematika zavirovanych pc apod). A nevim jestli jsi nechal projizdet ten instalacni balicek, anebo jsi pri instalaci vytrasoval vsechny soubory ktere si ti do pc dostaly a vsechny je nechal proverit online... protoze jedine tak muzes mit z cca 98% jistotu, ze je cisty cely balicek ktery ty soubory obsahuje... do balicku antivir nevidi, kontroluje jej jako celek a nerozpitvava... pak pri instalaci jen uz zalezi na tom, jak dobry antivir kdo ma... aby to odchytil... je to jen mala rada... me tyhle veci nevadi protoze vim co udelat atd, pokud se neco zmeni... je to spise rada pro ty kteri si obcas zaviruji kompl... a videl jsem jich nedobytnych uz dost :) ...na tohle je ai nej rada pro obecne uzivatele pri instalaci pouzit nejaky sandbox, ktery nepusti nic do systemu, jen do virtualniho prostredi - to jen takova pomucka... 
Jinak moc diky, urcite se pak regnu a mrknu na to ikdyby me to nevzalo :)
Naposledy upravil(a) xdatalive dne pon 26. srp 2019 16:34:15.

 
Uživatelský avatar
asmorth
Příspěvky: 659
Registrován: ned 04. srp 2019 16:14:31
Poděkování: 0 | 1
PAYOUT CASH:  428,59
Hodnocení: 0

Re: Gods Unchained - www.godsunchained.com

pon 26. srp 2019 21:01:25

aha, spustil som tiez ten Gods uz vcera ale chcelo to ETH adresu z portis linknut tak som urobil ucet a teraz som robil ten metamask ale neviem ako sa predavaju tie raffle asi ich musi byt aspon 1000 ja mam len 54...som si vytvoril deck ale ten najtazsi tak som 2 hry prehral a jednu vyhral proti hracom

Roller - zvysovanie vykonu tazby hranim roznych hier
3 najlepsie faucety EBM timer 5 minut, 5 minci za claim, vyplata od 2000 minci=0.20$ na FP, Payeer CoinPayz timer 5 minut, 50 coinov za claim
CE - timer nieco cez 2 minuty bez limitov, vybery na FP/Cwallet instant
 
Kreur
Autor tematu
Příspěvky: 127
Registrován: ned 25. srp 2019 18:45:35
Poděkování: 1 | 0
PAYOUT CASH:  179,73
Hodnocení: 0

Re: Gods Unchained - www.godsunchained.com

pon 26. srp 2019 22:51:50

Jenom 54 :shock: to by znamenalo, že změnili kolik je GRT za výhru. U sebe jsem viděl 40, což by znamenalo na půlku. Preventivně jsem stáhl všechny své prodejní nabídky z burzy. Když se zmenší nabídka cena by měla jít nahoru. Na druhou stranu ale při nejbližší emisi může být dost prodávajících, takže uvidíme...
Faktem je, že z obou burz zmizely nabídky za 18 µETH / token a nejlevněji lze teď kupovat za 19 a to jen menší množství, kde hrají roli transakční náklady. Zítra budu informovat.

Co se týče Death starter balíčku (předpokládám, že máš na mysli tento) tak jedno jeho extrémně silné kombo používá kartu "Living Container" se kterým zabiješ vlastní (ideálně silnou a zraněnou) příšeru, potom zajistíš aby ti "Living Container" umřel, což oživí a posílí tu příšeru, kterou ti zabil. Až ta umře pomocí "Reanimate" obětuješ něco málo význmného na oživení "Living Containeru", který když opět umře a opět oživí tvojí příšeru, kterou původně zabil a "Reanimate" proces lze opakovat. Pokud má příšera kterou takhle dokola oživuješ "frontline" tak má soupeř problém, který musí nějak kreativně vyřešit nebo velice brzo prohraje. Pokud možno nezabíjej "Living Container" pomocí "Reanimate" - to už by poté nešel oživit místo toho s ním jednoduše zaútoč na nějakou soupeřovu příšeru. Jsou tam i další zajímavé interakce, ale tohle doporučuji začít používat jako první protože je to opravdu hodně silné.

Pokud se jedná o draft/sealed tak tam se neboj experimentovat s čímkoliv, to je hodně o improvizaci. Hra se snaží tě spárovat s podobně silným soupeřem, takže dlouhodobě budeš vyhrávat okolo poloviny zápasů. S rostoucím počtem hráčů by se to mělo dařit lépe a lépe, takže počíám, že se k těm 50% posupem času (pro mě bohužel) budu také přibližovat.
Naposledy upravil(a) Kreur dne úte 27. srp 2019 5:12:53.

 
Uživatelský avatar
asmorth
Příspěvky: 659
Registrován: ned 04. srp 2019 16:14:31
Poděkování: 0 | 1
PAYOUT CASH:  428,59
Hodnocení: 0

Re: Gods Unchained - www.godsunchained.com

úte 27. srp 2019 1:53:56

ok, mohol by si napisat ako spojazdnit ten Metamask? ked chcem dat login na Gu.cards tak to chce nejaky prevod penazi ked vyberiem ether wallet a pise, ze nedostatok penazi, proste ako ten predaj spojazdnit, dik

Doplněno po 10 minutách 4 vteřinách:
Obrázek

Roller - zvysovanie vykonu tazby hranim roznych hier
3 najlepsie faucety EBM timer 5 minut, 5 minci za claim, vyplata od 2000 minci=0.20$ na FP, Payeer CoinPayz timer 5 minut, 50 coinov za claim
CE - timer nieco cez 2 minuty bez limitov, vybery na FP/Cwallet instant
 
Kreur
Autor tematu
Příspěvky: 127
Registrován: ned 25. srp 2019 18:45:35
Poděkování: 1 | 0
PAYOUT CASH:  179,73
Hodnocení: 0

Re: Gods Unchained - www.godsunchained.com

úte 27. srp 2019 7:37:50

Metamask by měl být funkční hned, jak ho nainstaluješ, každá interakce s ETH sítí stojí, podobně jako třeba u BTC, nějaké drobné transakční náklady (většinou do koruny) - tak funguje ethereum blockchain. Hlásí ti to, že nemáš dostatek prostředků na provedení transakce (interakce s burzou). Pokud bude třeba tak Ti, jakmile to bude relevantní, několik korun v ETH pošlu abys měl na pokrytí nákladů dokud nebudeš mít ETH z prodeje tokenů aniž bys musel nějaké ETH kupovat. Během dneška nebo zítřka sepíšu návod na použití burz GRT tokenů.

Prvně je třeba vyhrát dostatek her, abys měl alespoň 1000 tokenů - v příspěvku #2 v tomto vlákně jsem psal, že se posílají v balíčkách po 1000+ obvykle 1x denně.

Dnes mi dorazilo 6149 GRT tokenů za několik dní hraní - link na trackování mých GRT tokenů v peněžence - k současnému okamžikou jsou všechny transakce OUT prodeje na burze, všechny transakce IN od 0x0000nuly jsou příjmy ze hry a ostatní transakce IN jsou spekulativní nákupy na burze, když někdo prodával za extrémně nízkou cenu. Když si rozklikneš adresu mojí peněženky, tak uvidíš všechny transakce. To může být trochu nepřehledné, stačí ovšem 3 čísla - současný zůstatek ETH, současný zůstatek GRT tokenů a nejstarší transakce (nákup ETH za 0.0015 BTC) Kolik jsem si celkem vydělal je zůstatek ETH - nejstarší transakce + (zůstatek tokenů * jejich tržní cena) Peneženku jsem zatím nepoužil na nic jiného.

to by znamenalo, že změnili kolik je GRT za výhru. U sebe jsem viděl 40, což by znamenalo na půlku.
tohle byla ode mě špatná informace. Našel jsem to a komplet podmínky jsou zde (v angličtině)
TLDR: po několika výhrách to bude 80, zpočátku jiné. Na konci výše uvedeného linku je exponenciální rovnice, kterou se to počítá. Referrer dostane čtvrtinu toho co vy (v mém případě zatím zanedbatelné množství oproti hraní) těch 40 co jsem psal byly pravděpodobně 2 výhry jiného refa. Konec promo akce je 17. nikoli 13. října
Naposledy upravil(a) Kreur dne úte 27. srp 2019 7:45:27.

 
Uživatelský avatar
asmorth
Příspěvky: 659
Registrován: ned 04. srp 2019 16:14:31
Poděkování: 0 | 1
PAYOUT CASH:  428,59
Hodnocení: 0

Re: Gods Unchained - www.godsunchained.com

úte 27. srp 2019 10:49:13

ok, tak musim hrat lebo mam len 2 prehry a potom 2 vyhry a 110 tokenov zatial, vsak keby si vedel potom poslat nejake drobne tak by som ti to neskor vratil len aby mi fungoval ten predaj

Roller - zvysovanie vykonu tazby hranim roznych hier
3 najlepsie faucety EBM timer 5 minut, 5 minci za claim, vyplata od 2000 minci=0.20$ na FP, Payeer CoinPayz timer 5 minut, 50 coinov za claim
CE - timer nieco cez 2 minuty bez limitov, vybery na FP/Cwallet instant

Seznam posledních 255 uživatelů, kteří navštívili toto téma

Uživatelský avatar
MichaelaPersonalni (1),
Gerisn (47),
Uživatelský avatar
OtaS (15),
MCKiller (8),
roady (1),
FlaneCZ (2),
canall (4),
Lng420 (1),
Wolflovealex (2),
kolomanko (17),
Uživatelský avatar
Wire (2),
Uživatelský avatar
tomisekc (8),
Uživatelský avatar
asmorth (61),
turcelpatrik (4),
Uživatelský avatar
Tronda (1),
xdatalive (33),
Kreur (166),
koska (7),
pitrysek123 (1),
Itchy (5),
Iambackcz (3),
Uživatelský avatar
Hrosskall (3),
Jancik (27),
belsa (1),
rosvit (1),
maxik (5),
kaprthomas (4),
tom45 (1),
KloudaCz (2),
Uživatelský avatar
TnT (1),
Kopr (3),
francinek (3),
pisisin (5),
mario1994 (1),
malin (13),
Mikkasso (3),
Uživatelský avatar
kerensky1 (3),
Uživatelský avatar
Alastaircz (1)

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů