!!! Úvodní příspěvek není aktuální, bude upraven brzy, jakmile budu mít rozumné množství tržních dat (začátek března?) !!!
bližší info k současné ziskovosti a vývoji této hry najdete v nedávných příspěvcích
Gods Unchained
Zdravím,
zhruba před týdnem jsem začal hrát Gods Unchined. Jedná se o karetní hru na první pohled podobnou HearthStone, nicméně mnohem komplexnější a méně náhodnou. Za hrou stojí Coinbase a je vedena bývalým ředitelem Magic the Gathering: Arena (Chris Clay). Karty mají formu tokenů na ETH síti -> je to váš majetek a lze s tím tak nakládat (prodat, darovat, ...) Hra je momentálně v beta verzi, free to play (a opravdu lze reálně hrát zdarma) a do 17. října beží zajímavá promo akce, kvůli které sem postuji – za každou výhru dostanete obchodovatelné GRT tokeny.
Jak a kolik si můžete vydělat?
1) GRT tokeny
Jak již bylo zmíněno za každou výhru dostanete GRT tokeny (80, zpočátku o něco více), ty lze volně obchodovat, momentální průměrná tržní cena je 0.000017 ETH / token, při předpokladu že budete vyhrávat v 50% zápasů (osobně jsem teď okolo 70%, f2p) lze získat cca 400 tokenů za hodinu, což má dle tržní ceny hodnotu cca 0.0068 ETH (cca 29,5 Kč)
GRT tokeny mají hodnotu protože po skončení promo akce budou slosovány o kosmetické herní věci + unikátní (v turnajích nepovolenou) kartu. Podobná unikátní karta se nedávno vydražila za zhruha 62 000 dolarů.
Osobně jsem si za týden hraní okolo 1,5/den vydělal v přepočtu zhruba 500 Kč, okolo poloviny v ETH (lze směnit na koruny třeba na simplecoin.cz) a zbytek zatím držím v tokenech.
A hra mě baví!
Esport
Příští rok je v plánu velký turnaj, na který jde 10% z prodeje karet – v současné době necelého půl milionu dolarů, očekává se přes milion. Každý týden taktéž deset nejlépe umístěných hráčů v žebříčku dostane karty zdarma a ty lze kdykoli prodat (první za 1 ETH = cca 4 350 Kč)
Referal
Když váš ref něco koupí za reálné peníze, respektive ETH dostanete 10%
Pojďte do toho - registrace zde
Pokud máte jakoukoli otázku nebo potřebujete s něčím poradit pošlete mi PM buď zde anebo ještě lépe na herním discordu (nick také Kreur)
EDIT: opraven údaj o konci akce