Clicky

Jsme československá komunita lidí se zájmem o různé formy online podnikání, investic, kryptoměny a jiné formy internetového výdělku.

 
Ondron
Autor tematu
Příspěvky: 64
Registrován: stř 28. kvě 2014 20:07:02
Poděkování: 0 | 0
PAYOUT CASH:  0,00
Hodnocení: 0

goaltycoon.com - podobné Market Glory

stř 03. zář 2014 14:00:06

Goaltycoon = GT

Goaltycoon je jako Marketglory hra na které můžete vydělat, akorát se nevydělává na prodeji zboží, ale na zisku vašeho týmu, ať už v lize v poháru a nebo z fanoušků. Začínáte v 5. lize, zisky u vás jsou zatím nepatrné, máte "amatérský" kádr a gólmana, který pustí střelu i pětiletého dítěte. Vaším cílem je vybudovat jak tým, ale dokonce i stadion, aby jste taky něco málo peněz vytahali z fanoušků a buď už s investicí a nebo bez ní, dosáhli vyšší ligy, kde už logicky budou výdělky vyšší a váš gólman už nebude jak cedník. V GT také samozřejmě nechybí trh hráčů, a stejně jako v MG, propracovaně vymyšlený finanční systém.

REGISTRACE: http://www.goaltycoon.com/bestfootballgame/Ondron (tím že se zaregistrujete pode mě nic neztratíte, jen já získám tak se nebojte :))

Info pro hru:
1. Popularita: Čím vyšší popularita tím vyšší počet návštěvníků, kteří navštíví váš stadion při zápase. Popularita se zvyšuje pokud vyhrajete zápas o 3 procenta. Snižuje se pokud remizujete o 2 procenta a pokud prohrajete tak ztratíte 5 až 25 procent podle ceny vstupenek.

2. Jak utratit peníze: Hráči i trenéři mají výplaty každý den, přesto to je ale mizivá částka oproti výdajům na údržbu stadiónu a koupi nových hráčů a trenérů.

3. Vstupenky: Váš hlavní příjem je ze vstupenek, jejich cenu můžete regulovat v záložce Club park a poté Ticket Prices, můžete však také vydělat pomocí nákupu tzv. shares, jeden share si koupíte za cca. 75 centů a každý měsíc získáváte jeden cent, tenhle způsob výdělku bych ale nedoporučoval, protože čekat 75 měsíců než se investice vrátí to bych nevydržel.

4. Firma: Stejně jako v MG si můžete založit firmu, můžete prodávat materiál na stavbu stadionu a tím zas o něco zvýšit zisk.

Návod: doplním až se více rozkoukám, zatím můžete hospodařit na vlastní pěst

Seznam posledních 255 uživatelů, kteří navštívili toto téma

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 13 hostů