Clicky

Denně toto forum navštíví 2000-4000 lidí. Průměrná doba strávená jedním návštěvníkem na fóru činí kolem 10 minut. Jeden návštěvník si v průměru prohlídne 3 témata, ve kterých si průměrně přečte 2 stránky s příspěvky.

 
korman
Autor tematu
Příspěvky: 103
Registrován: sob 04. říj 2014 21:23:54
Poděkování: 0 | 1
PAYOUT CASH:  24,20
Hodnocení: 0

GenesisGlobalNetwork - vydělávejte denně 5$ plněním úkolů

sob 25. říj 2014 15:07:24

Jedná s o registrovanou firmu, žádný podvodný projekt!!! Adresa: 16 Hudson Street, Suite 304, Belize City, Belize. Firma spolupracuje s obrovským množstvím dalších společností a firem různého zaměření, jakož jsou např. s hotely, školami, restauracemi, stavebními firmami a s mnoha dalšími. Momentálně se jedná o tzv. pre-launch a hlavní spuštění bude až v jaře 2015, ale už teď se dá vydělávat! Firma je velmi podobná LibertaGia, podobnou strategie, podobné vydělávání peněz a stejně jako LibertaGia plánují více jak 12 projektů, momentálně se pracuje na 4, nimiž jsou Online Advertising, Genesis Mall, Health & Wellness, Play 2 Save Penny Auction.
Vydělává se zatím tedy podobně jako u LibertaGia, plněním úkoly. Úkoly jsou podobné, odklikání 25 reklam po 10 sekundách v pracovní dny. Za každý den získáte 50GC (=5$). Za měsíc tedy můžete vydělat 1000GC(=100$). Peníze vyplácejí 15. a 30. (31.) v měsící. Vždy se dá požádat pouze o 30% vydělaných peněz.
Vydělávat se dá i přes matrix (doporučováním lidí) 2x20 a také pokud do 30 dní registujete 3 členy máte 50$, 6 členů máte 100$ a 9 členů máte 150$ okamžitě. Za každý nákup člena registrovaného pod Vámi v hodnotě 1$ získáváte 5GC (=0,5$) Ovšem ale registrovat nemusíte! Je to pouze pro zvýšení přijmů ;).
Registrace je zdarma, pokud ale chcete vydělávat ihned, je potřebné zaplatit za členství Pearl jednorázově 12$, poté už můžete členství platit z balance. Jsou zde i dražší členství. Pokud nechcete platit, budete si muset na členství vydělat registrováním lidí, stejná politika jako u LibertaGia. Je to i proto, aby zde nebyli neaktivní členové a oproti LibertaGia nemusíte posílat sken dokumentů totožnosti ;).
Platební procesory : PayToo (možnost placení kartou), Solid Trust Pay, GlobalWallet a peníze si můžete poslat i na účet (nejvyšší poplatky)
Registrace: https://backoffice.genesisglobal.bz/Enroll/korman

Nemusíte mít strach, že by firma neplatila, bylo by to i v rozporu v mém zájmu. Pokud budete mít otázky, tak se neváhejte zeptat, pomůže se vším a po registraci Vás přidám do české FB skupiny ;).

Návod - Jak na to?
Registrujte se přes výše uvedený link. Pokud by byl problém kontaktujte mne. Doporučuji vložit peníze, abyste mohli ihned vydělávat. Pokud nemáte jednu z výše uvedených peněženek, tak doporučuji založit PayToo, jelikož můžete peníze posílat přímo z kreditní karty ;). https://www.paytoo.com/. Pokud by někdo měl problém s regsitrací, kontaktujte mne ;). Po úspěšném založení se přihlaste na stránky GenesisGlobalNetwork a v sekci Transaction, zvolte možnost Load My Wallet, v políčku Amount zadejte částku 12$ (z těchto peněz koupíte to nejnižší členství, pouze jednorázový poplatek!), vyberte si svoji platební metodu a potvrďte pinem. a klikněte na load. Budete přesměrování na stránku PayToo (nebo na jinou podle toho jakou máte peněženku ;). Zvolíte Credit Card a vypíšete všechny potřebné údaje. Částka by měla naskočit do 24 hodin. Poté je nutné zakoupit členství z financí, které jste jim odeslali. Takže v sekci Transaction vyberte možnost Change Package, vyberete členství Pearl, zadáte pin a kliknete na Change Package.

Teď už k samotnému vydělávání.
V sekci Daily Tasks, zvolte možnost Traffic Exchange, je potřebné se dostat nakonec stránky, kde uvidíte nadpis Pay It Forward Websites, do políčka zadejte URL adresu nějakého malého podniku, př. restaurace, hotel, maloobchod. A klikněte na Add URL, toto udělát ještě jednou, ale s jinou URL adresou. Po té v menu v sekci Daily Tasks klikněte na možnost View Ads a odklikáte denně 25 reklam. Poté byste měli mít po kliknutí na home v My status zelenou fajfku a napsáno: Congrats! You ARE Qualified for Genesis Rewards Today!

 
korman
Autor tematu
Příspěvky: 103
Registrován: sob 04. říj 2014 21:23:54
Poděkování: 0 | 1
PAYOUT CASH:  24,20
Hodnocení: 0

Re: GenesisGlobalNetwork - vydělávejte denně 5$ plněním úkol

ned 26. říj 2014 21:29:06

Je možnost si za peníze pak koupit Product Units, což v podstatě znamená, že nakoupíte u firmy produkty z balance, firma je za Vás prodá, nemusíte řešit dopravu ani nic podobného a jednou za čtvrt roku Vám vyplatí danou částku + 10-40% navíc, jako provize z prodeje. Minimálně je ovšem potřeba koupit produkty za 100$

Seznam posledních 255 uživatelů, kteří navštívili toto téma

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 13 hostů