Vydělej si hraním
Tak nevím kde je problém... Myslím, že jsem o to přišel... nicméně nevím, jakou roli v tom hraje "faucetsystem.com" .. Svojí peněženku mam na blockchainu, takže jsem při vyplatě zadal adresu co jsem si vygeneroval. Když jí zadám na faucetsystem.com (tedy pro kontrolu jak oni tam píši), tak tam tu částku vidím - ale ve své peněžence je nemám. Tak jsem se na tom faucetsystem.com zaregistroval, ale nikde tam není adresa na příjem (podle mě to není ani peněženka), je to jenom systém pro vlastní faucet a tedy deposit. Takže co dělám špatně?tomisekc píše:Tedkom jsem zkousel na test 200satoshi a pak 4800 a ihned na penezence..
Prvne sem tu penezenku nechapal ale je to takto:RoMeiRo píše:Tak nevím kde je problém... Myslím, že jsem o to přišel... nicméně nevím, jakou roli v tom hraje "faucetsystem.com" .. Svojí peněženku mam na blockchainu, takže jsem při vyplatě zadal adresu co jsem si vygeneroval. Když jí zadám na faucetsystem.com (tedy pro kontrolu jak oni tam píši), tak tam tu částku vidím - ale ve své peněžence je nemám. Tak jsem se na tom faucetsystem.com zaregistroval, ale nikde tam není adresa na příjem (podle mě to není ani peněženka), je to jenom systém pro vlastní faucet a tedy deposit. Takže co dělám špatně?tomisekc píše:Tedkom jsem zkousel na test 200satoshi a pak 4800 a ihned na penezence..
No chat jako takovej funguje, ale nejde do něj psát - to jde vidět, protože tam nejsou dneska žádný příspěvky (poslední příspěvek stížnost na zmizení 300.000), admin nereaguje na maily .... ne, opravdu nehackuju, protože to nemám zapotřebi, ale asi se mu nelíbilo 100.000 v balancu - byl bych nejenom proti sobě, ale i proti tobě (protože by si ze mě nic neměl).. nevím jak je dostat zpátky... pěkně mě to štve, protože pravidelně točím (teď už je to po 3 hodinách) a dalo mi to práce to nastřádat, chtěl jsem koupit 2x super birdy a mám ho*no...tomisekc píše:U mne vse pri starem..v balance to co jsem tam mel..chat mi funguje.
Nedelas tam nejaky hack?? :twisted
tomisekc (61), redre (2), kossák (19), radekkrysa (31), darwin (1), tonda2 (23), mysmicerr (3), sid (1), ladafilip (3), Veronina (3), kajak (3), Ancalag (1), KrutaCZek (4), grabo (9), Wire (31), petriiik (4), BloodyMary (3), klara90 (11), Toncek84 (4), Grow (2), Tronda (18), Kwandar (5), RoMeiRo (47), michaelos (1), marmi (1), knight (2), iQshow (1), zaro (4), payout (8), FlaneCZ (2), d3sty (1), kaprthomas (4), williamsmith (1), Ivo_2 (3), tom45 (1), Vavercakova (1), Dragon_Rider242 (3), Herakles (1)