Clicky

Denně toto forum navštíví 2000-4000 lidí. Průměrná doba strávená jedním návštěvníkem na fóru činí kolem 10 minut. Jeden návštěvník si v průměru prohlídne 3 témata, ve kterých si průměrně přečte 2 stránky s příspěvky.

 
Uživatelský avatar
peto9110
Autor tematu
Příspěvky: 247
Registrován: ned 04. led 2015 10:45:36
Poděkování: 2 | 8
PAYOUT CASH:  266,24
Hodnocení: 0

Bestreviewapp

stř 07. led 2015 22:59:21

Zaujimavy projekt, ktory funguje na principe hodnotenia aplikacie v obchode Google play alebo Itunes.

Obrázek

Princip : Po registracii klikneme na zalozku "Unclaimed" a podla toho ci sme si vybrali android alebo ios aplikacie vyckavame na aplikaciu, ktora ked sa objavi klikneme na get it now a nasledne v zalozke "Started" sa presunieme do Google store resp. do Itunes kde aplikaciu stiahneme. Po otestovani aplikacie (mame na to 24 hodin) pridame recenziu do google store (Recenzia by mala mat 20-40 slov a odporuca za pridat 4-5 hviezd).


Zarobok
: od 0,5$ za appku

Vyplata : Paypal

REGISTRACIA : http://www.bestreviewapp.com/welcome.php?n=JWIKI (pri registracii cez moj referral link dostanete 0.5$ a nestratite nic )

Znovu plati ze podla skusenosti inych uzivatelov vyplacaju. Ja som momentalne ohodnotil jednu aplikaciu za ktoru som dostal 0,5$. Po vyziadani vyplaty poslem dokaz ;) . Dakujem vsetkym ktori, sa zaregistruju cez moj link ;)
Naposledy upravil(a) peto9110 dne sob 17. led 2015 14:33:35.

Moznost ziskat az 250 EUR! - Viacero projektov viewtopic.php?f=104&t=6503&p=32088&hilit=xendpay#p32088
 
Uživatelský avatar
peto9110
Autor tematu
Příspěvky: 247
Registrován: ned 04. led 2015 10:45:36
Poděkování: 2 | 8
PAYOUT CASH:  266,24
Hodnocení: 0

Re: Bestreviewapp

sob 17. led 2015 0:29:45

Ale tu sa pise all his rewards : If you can invite a reviewer successfully by your sharing or your code then you will get 5% of his all rewards by reviewing apps permanently. Takze by to mali byt aj tie ktore su zadarmo

Moznost ziskat az 250 EUR! - Viacero projektov viewtopic.php?f=104&t=6503&p=32088&hilit=xendpay#p32088
 
Tichajdex
Příspěvky: 24
Registrován: sob 10. led 2015 20:24:46
Poděkování: 0 | 0
PAYOUT CASH:  0,00
Hodnocení: 0

Re: Bestreviewapp

sob 17. led 2015 9:15:50

Ja mam pod sebou vic nez 16 lidi z toho jenom 4 delaji i paid appky a jenom ti se mi tam ukazujou

 
Uživatelský avatar
neexus
Moderátor fóra
Příspěvky: 887
Registrován: ned 31. bře 2013 11:24:48
Poděkování: 2 | 1
PAYOUT CASH:  -816,00
Hodnocení: 0

Re: Bestreviewapp

úte 20. led 2015 14:22:28

4 dny pryč od první recenze a pořád Incomplete :D ostatní co sem dělal to samé. Teďka udělám jednu za 0,99 tak doufám že né zbytečně.

https://goo.gl/gw5x9C - Hra - BTC, Doge, LTC zdarma
 
Tichajdex
Příspěvky: 24
Registrován: sob 10. led 2015 20:24:46
Poděkování: 0 | 0
PAYOUT CASH:  0,00
Hodnocení: 0

Re: Bestreviewapp

úte 20. led 2015 14:51:13

trva to az 7 dni pokud to bude trvat i pote napis jim na email

 
Uživatelský avatar
peto9110
Autor tematu
Příspěvky: 247
Registrován: ned 04. led 2015 10:45:36
Poděkování: 2 | 8
PAYOUT CASH:  266,24
Hodnocení: 0

Re: Bestreviewapp

úte 20. led 2015 15:22:22

Mne este ani raz automaticky system nedal ze recenzia je complete. Treba im pisat najlepsie po 4 dnoch oni to spravia manualne.

Moznost ziskat az 250 EUR! - Viacero projektov viewtopic.php?f=104&t=6503&p=32088&hilit=xendpay#p32088
 
Uživatelský avatar
neexus
Moderátor fóra
Příspěvky: 887
Registrován: ned 31. bře 2013 11:24:48
Poděkování: 2 | 1
PAYOUT CASH:  -816,00
Hodnocení: 0

Re: Bestreviewapp

úte 20. led 2015 15:28:38

Psal sme jim na FB a odpověď:
A review would be verified and approved by Apple or Google store within 4 days and then we could detect it on our end within another 3 days.. Please note that I could not manually approve any review. Therefore, I recommend you to wait patiently for your review to be verified and approved by Apple or Google store automatically first. If your review shows on iTunes or Google store, but is not approved over 7 days, please let me know so that I could further assist.

Takže počkám týden a uvidím no.

https://goo.gl/gw5x9C - Hra - BTC, Doge, LTC zdarma
 
Uživatelský avatar
peto9110
Autor tematu
Příspěvky: 247
Registrován: ned 04. led 2015 10:45:36
Poděkování: 2 | 8
PAYOUT CASH:  266,24
Hodnocení: 0

Re: Bestreviewapp

úte 20. led 2015 15:32:05

Toto odpisali mne v piatok : Your reviews are approved now. For your reference, normally it would take up to 4 days for a review to show up and be approved automatically. If in the future, your review is posted on iTunes or Google play store but it does not show verified after 4 days, then please contact me so that I could further assist.

Moznost ziskat az 250 EUR! - Viacero projektov viewtopic.php?f=104&t=6503&p=32088&hilit=xendpay#p32088
 
Uživatelský avatar
peto9110
Autor tematu
Příspěvky: 247
Registrován: ned 04. led 2015 10:45:36
Poděkování: 2 | 8
PAYOUT CASH:  266,24
Hodnocení: 0

Re: Bestreviewapp

stř 21. led 2015 13:25:35

Dnes mi odpisali toto : The review for the appRising Rabbits is completed. However, other reviews could not be detected. may I know if they have been posted on itunes? If yes, could you please type the "post date", "App name", "how many stars" and "review content" for me so that I can check further to see if I could detect your review on my end? Also could you please attach a screenshot of your posted review on iTunes or Google store for me? Please note that both screenshot and review details via typing are required.

Moznost ziskat az 250 EUR! - Viacero projektov viewtopic.php?f=104&t=6503&p=32088&hilit=xendpay#p32088
 
Uživatelský avatar
neexus
Moderátor fóra
Příspěvky: 887
Registrován: ned 31. bře 2013 11:24:48
Poděkování: 2 | 1
PAYOUT CASH:  -816,00
Hodnocení: 0

Re: Bestreviewapp

čtv 22. led 2015 14:44:03

Dneska kouknu a mám o 0,50$ víc na accountu :)
Status: complete
Price: $0.00
Money back: $0.5
Category: Puzzle
Start: 2015-01-18 08:53:21

- Automaticky. takže super

https://goo.gl/gw5x9C - Hra - BTC, Doge, LTC zdarma
 
Uživatelský avatar
peto9110
Autor tematu
Příspěvky: 247
Registrován: ned 04. led 2015 10:45:36
Poděkování: 2 | 8
PAYOUT CASH:  266,24
Hodnocení: 0

Re: Bestreviewapp

čtv 22. led 2015 19:49:13

pekne ;) ja som dnes poziadal o dalsiu vyplatu v hodnote 6.5 $ a zaroven som si claimol aplikacie v hodnote 5$ takze ideme pisat vo velkom :D

Moznost ziskat az 250 EUR! - Viacero projektov viewtopic.php?f=104&t=6503&p=32088&hilit=xendpay#p32088

Seznam posledních 255 uživatelů, kteří navštívili toto téma

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host