Dobrý den, nabízím pomoc s Vaší finanční situací, jak to bude probíhat:
Zdělíte mi Vaši situaci a já Vám navrhnu buďto: jak se z problémů dostat, nebo jak si vaši situaci ještě vylepšit.
Upozorňuji, že Vám nebudu nabízet nějaké bankovní produkty, či služby, jen pokud to bude nezbytné a vypočítám Vám pouze u koho by Vás to vyšlo nejvýhodněji, s žádnou bankou smlouvu o odměně nemám ani nechci, chci jen pomoci lidem, co mají potíže, nebo přebytečné finance a neví jak je zhodnotit. Upozorňuji že nechci aby mi psali lidé, co jsou tak zadlužení, že už není z této situace cesty ven, omlouvám se, ale takové případy řešit nehodlám. Takže řeším případy že máte např. jednu půjčku a nevycházíte s výplatou, nebo máte přebytečné finance a nevíte jak je zhodnotit. Jsem nezávislý poradce a nebudu preferovat nějakou banku či instituci, jen Vám vypočtu kde Vás to vyjde nejvýhodněji.
Co z toho mám? Zajímají mě finance a bankovní produkty, takže to beru jako dobrý skutek, při kterém se něco přiučím z praxe. Na odměně se domluvíme, ale vzhledem k tomu, že nemám reference, tak první rada či pomoc bude hodně levná.
1+ Kč
Prosím zdržte se komentářů pokud nemáte zájem.