Clicky

Denně toto forum navštíví 2000-4000 lidí. Průměrná doba strávená jedním návštěvníkem na fóru činí kolem 10 minut. Jeden návštěvník si v průměru prohlídne 3 témata, ve kterých si průměrně přečte 2 stránky s příspěvky.

Itchy
Autor tematu
Poděkování: 0 | 0
PAYOUT CASH:  53,98
Hodnocení: 0

[Alpha] CoinMafia - Stan se Mafianem a ziskej odmeny

sob 04. bře 2017 11:06:40

Jelikoz na nocnich fakt totalne chcipam posledni dobou a to zehleni po nocich mne neskutecne jebe, tak jsem se oprel do vytvoreni nejaky stranky v naivni nadeji, ze mi to pomuze se nekam posunout :D

Jedna se o takovou trochu utopickou hru, ve ktere jste v roli mafiana ktery ma za ukol terorizovat mesto. Ze zacatku jsou k dispozici jenom tri 3 kriminalni aktivity, nicmene i ty maji i 20 ruznych sceneru s az 6 levely obtiznosti, jinymi slovy jeden kriminalni cin muze dopadnout az 120x s jinym vysledkem.

Ze zacatku jsou odmeny jiste a nizsi, v pribyvajici urovni se tam zacnou objevovat i fizlove kteri nejdrive davaji varovani, pak pokuty, vyssi pokuty a i u pokrocilejch zlocinu fizlove i zatykaji a skoncite na nejaky cas v krimanale.
Ziskavanim zkusenosti se pak odmykaji i dalsi druhy kriminalit {aktualne jich je asi 12}

No, pokud me s tim Adsense neposle do prdele, tak by to mohlo i neco vynaset.

Link je tady

Seznam posledních 255 uživatelů, kteří navštívili toto téma

mirajko (1),
TheGrooziem (1),
kossák (1),
milhaus52 (3),
darwin (1),
kaprthomas (10),
Tronda (1),
BloodyMary (1),
payout (1),
Dragon_Rider242 (2),