Clicky

Denně toto forum navštíví 2000-4000 lidí. Průměrná doba strávená jedním návštěvníkem na fóru činí kolem 10 minut. Jeden návštěvník si v průměru prohlídne 3 témata, ve kterých si průměrně přečte 2 stránky s příspěvky.

 
Uživatelský avatar
TnT
Autor tematu
Příspěvky: 239
Registrován: sob 22. zář 2012 0:51:54
Poděkování: 2 | 9
PAYOUT CASH:  -17,56
Hodnocení: 2 (100% Pozitivní)

LocalBitcoins - localbitcoins.com

pát 17. bře 2017 0:44:15

LocalBitcoins.com je asi jedna z nejlevnějších směnáren (s nejlepším kurzem) bitcoinu které jsou. Ona to vlastně ani tak není směnárna, jako spíše platforma pro zprostředkování směn přímo mezi lidmi (P2P) a v tom je právě to kouzlo. Díky tomu, že si tam může zadat nabídku nebo poptávku na směnu v podstatě kdokoliv vzniká konkurence a díky konkurenci jde nakoupit nebo prodat bitcoin za kurz, který v běžné crypto směnárně nedostanete. Veškeré transakce jsou instant a vzhledem k tomu, že je na platformě široce zastoupena i česká a slovenská komunita, tak směna BU > BTC nebo naopak nezabere déle než 15 minut a to včetně bankovního převodu, jelikož si můžete zvolit partnera, který má účet ve stejné bance jako vy. Kromě tradičního bankovního účtu jde dělat samozřejmě i transakce mezi peněženkama a nebo i podle domlvy mezi stranama. Funguje tam i jakýsi systém feedbacku a garancí, aby se dalo na protistranu spolehnout a vytvořit si o ní nějaký obrázek, tedy po stránce bezpečnosti je to na srovnatelné úrovni jako při jednání s běžnou směnárnou.

Pokud potřebuji nakoupit nebo prodat bitcoiny, tak používám v podstatě téměř výhradně jen toto a musím říct, že jsem spokojený. :)

https://localbitcoins.com/country/CZ?ch=a4sn

Seznam posledních 255 uživatelů, kteří navštívili toto téma

trubecka (1),
Mikkasso (1),
Uživatelský avatar
Tronda (2),
Uživatelský avatar
kajak (1),
centauri73 (6),
ladafilip (1),
Uživatelský avatar
Hunter2222 (1),
Norny (2),
zaro (2),
Uživatelský avatar
neexus (1),
Uživatelský avatar
TnT (4),
Uživatelský avatar
RoMeiRo (2),
mhe (1),
Kwandar (4),
Uživatelský avatar
Phillipe (4),
Uživatelský avatar
Herakles (1)

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti