Clicky

Denně toto forum navštíví 2000-4000 lidí. Průměrná doba strávená jedním návštěvníkem na fóru činí kolem 10 minut. Jeden návštěvník si v průměru prohlídne 3 témata, ve kterých si průměrně přečte 2 stránky s příspěvky.

diverzifikuj.cz
Autor tematu
Poděkování: 0 | 0
PAYOUT CASH:  0,00
Hodnocení: 0

www.diverzifikuj.cz

pát 06. zář 2013 11:08:11

Nabízím zhodnocení volného kapitálu na měnovém trhu Forex.

Jelikož sám live na Forexu obchoduji, rozhodl jsem se využít znalostí v této oblasti a umožnit běžným lidem či přímo investorům, kteří mají svá nebo spravují cizí portfolia, zhodnotit peníze na tomto trhu.

Můžu zde psát plno marketingových keců, ale upřimně mým, zájmem není vytáhnout za každou cenu z lidí peníze a pak se o ně dále nestarat.

Naopak, zcela narovinu každému vysvětlím fakta, všechny rizika a v případě zájmu, zdarma poradím a sdělím své zkušenosti.

To proto, aby klient měl co největší pravděpodobnost zhodnocení jeho prostředků a já tak měl spokojené klienty, namísto těch, kteří by mě bombardovali telefonáty, co se sakra děje s jejich účty.

Jelikož jsem v minulosti měl co dočinění s některými poradci, kteří nabízejí podílové fondy a další investice, plně rozumím odporu, který drtivá většina lidi má a proto jsem se rozhodl pouze upřímně představit možnosti se všemi drobnými detaily, bez jakéhokoliv zamlčování nebo uvádění v omyl a klient buď má zájem nebo nemá.

Níže tedy nějaké informace, aby zde byla nějaká informační hodnota.

Základní fakta:

- ke vkladům mají přístup pouze sami klienti

- vklady si můžou kdykoliv vybrat (žádné časové závazky)

- sami si nastaví maximální riziko na účet, které jsou ochotni podstoupit

- žádné skryté poplatky nebo ochcávky, jak tomu už běžně bohužel bývá

- provize se platí pouze ze zisku, zájmem obou stran je tedy vydělat

- více druhů strategií k výběru, případně ke kombinaci

- nízké nároky na min. depozit (samozřejmě každá strategie je má jiné)

Zhodnocení se liší od každé strategie, řádově se pohybuje v desítkách % ročně, ale samozřejmě je třeba mít na paměti, že historické výsledky nejsou zárukou budoucích.

Zároveň upozorňuji, že se nejedná o žádné zázračné zbohatnutí přes noc, kde se slibuje 100% měsíčně, čímž plno chytráků rádo balamutí klienty, namísto toho se jedná o strategie, které dosahují stabilních výsledků měsíc co měsíc, byť je to mnohdy pouze v jednotkách % měsíčně, selský rozum si již snadno dokáže spočítat výsledky za rok.

Také často slýchávám dotazy, proč tedy poskytovatelé strategií dělají tyhle programy, když dokážou vydělávat svým obchodováním (většinou tedy narážka na to, že to nemůže fungovat). No a proč ne? Vždyť je to jednoduchá cesta k tomu, jak maximalizovat zisky, mají know how, tak ho poskytnou lidem a z jejich zisku si vezmou svou část a spokojeny jsou obě strany.

To je zhruba popis nabídky, snažil jsem se ji napsat opravdu tak, jak to je, asi to i hodně lidí odradí, protože neslibuji modré z nebe, ale pojal jsem to ryze realisticky a upřímně, buď máte zájem nebo ne. Více se dá dočíst na mém webu, resp. vše blíže řeším individuálně, včetně konzultací, zasláním podrobných materiálů atd.

S pozdravem,

Jiří Janák

http://www.diverzifikuj.cz

Zhodnocení volného kapitálu a diverzifikace investičních portfolií na Forexu - www.diverzifikuj.cz

diverzifikuj.cz
Autor tematu

Re: www.diverzifikuj.cz

ned 08. zář 2013 12:28:33

Na jednom foru zazněla od admina poznámka v tomto znění:

"Určitě by bylo dobré nějaký ověřený přístup k ověřenému reálnému obchodnímu účtu s historií a statistiky přehledně vidět.
Po mé zkušenosti vždy doporučuji investovat pouze to, co jste ochotni ztratit."

Jelikož myslím, že jde o podnětnou poznámku, rozhodl jsem se proto ji zkopírovat i zde a taktéž i mou odpověď na ni:

"Ano, s tím se nedá než souhlasit. Já osobně mám 4 roboty (někteří jsou v zisku, někteří jsou na nule, výběry mám odzkoušeny a fungují v pohodě), v nadcházejících dnech se chystám otevřít 10k USD program u CAIMu, výsledky samozřejmě budu poskytovat i zájemcům k nahlédnutí (+ připíchnutí na Myfxbook), co se týče Axiory, zde vlastní prostředky nemám, avšak mám zde k dispozici reálné výsledky skrze investorský přístup k účtu klienta a to u strategie HawkTrade a Taiji.

Mým zájmem je, aby klienti měli co největší pravděpodobnost výdělku, ne to, aby někde dali peníze a po pár měsících o ně přišli a pak mě bombardovali telefonáty, kde jsou jejich peníze.

Jak pan admin uvedl, i já doporučuji klientům, aby investovali peníze, které nutně nepotřebují a mohou si dovolit část z nich ztratit (říkám část proto, protože u každé strategie se nastavuje maximální možná hranice ztráty, např. 30%, čili z vkladu 10 000 USD je max. ztráta 3000 USD), nedej bože snad aby si na takové záležitosti půjčovali.

Je třeba pochopit, že na trzích neexistuje jistota (ta mimochodem neexistuje vůbec nikde, ani v bankách, ani nikde v životě) a obchodování zahrnuje risk, do hry pak vstupuje rovnice, že za podstoupený risk roste potenciál zisku a naopak. Např. v bance je to téměř bez rizika, ale také bez zisku (ty necelé 2% nepokryjou ani inflaci), kdežto např. některá strategie či program podstupují riziko ztráty určitého objemu kapitálu, ale za to nabízí třeba 5% měsíčně (jen podotknu, že pokud něco udělá 5% za měsíc leden, neznamená to, že každý další měsíc to bude dělat 5%).

Pak jsou ještě rozdíly mezi jednotlivými strategiemi, jsou zde velice konzervativní strategie, které za minimálního risku dělají průměrně 1-3% měsíčně až po strategie nabízející potenciál 10% a více měsíčně, avšak zde je již pochopitelně riziko větší (avšak stále platí klientovo nastavení maximální hranice rizika, např. oněch 30%).

Každému zájemci, který se mi ozve, důkladně tyto věci vysvětluji, protože je mým zájmem, aby klient znal každý detail a každé možné riziko stejně tak, jako potenciál zisku. Poté zkrátka má zájem nebo ne, mou snahou opravdu není nikoho do ničeho nutit nebo záměrně uvádět v omyl."

Zhodnocení volného kapitálu a diverzifikace investičních portfolií na Forexu - www.diverzifikuj.cz

diverzifikuj.cz
Autor tematu

čtv 24. říj 2013 18:08:18

Aktuálně jsem provedl na webu změny, odstranil jsem Axiory a WSM (spolupracuji s nimi nadále, ale rozhodl jsem se na webu prezentovat pouze CAIM, jelikož dalece předčí zbylé dvě společnosti, které nejsou ve srovnání s CAIMem tolik atraktivní, co se týče výkonu a přístupu společnosti) a také jsem zjednodušil formu webu.

I u CAIMu jsem si založil vlastní účet se svými prostředky, abych mohl klientům doložit reálné výsledky a ne se odkazovat pouze na hodnoty uváděné CAIMem, osobně tohle považuji za "nutnost", pokud někdo nabízí nějakou službu a ani s ní nemá osobní zkušenost, tak o čem mi potom takový člověk chce mluvit? Takové zkušenosti mám s různými finančními poradci, kteří mi doslova vnucovali podílové fondy, různé pojistky a spoření, přitom sami s tím zkušenost vůbec neměli..

gangstro

sob 16. lis 2013 23:39:20

Ahoj
Tak ako pokračuješ ?
Nejaké výsledky?
Mal by som záujem investovať
dík

spiders1414
PAYOUT CASH:  21,31

ned 17. lis 2013 0:31:35

Ahoj
Tak ako pokračuješ ?
Nejaké výsledky?
Mal by som záujem investovať
dík

Ahoj Gangstro,
niektoé správy nie sú vhodné na to, aby ich čítali všetci. Aj na tomto fóre existuje funkcia "súkromné správy" - SOUKROMÉ ZPRÁVY, skratka SZ. Nauč sa používať tieto funkcie, aby potom Tvoje snahy o dohovor s niekým nemusel čítať každý.

Pasívny príjem bez investícií:
https://r.honeygain.me/SPIDE147BD
Najlepčí faucet:
https://www.faucetcrypto.com/ref/16294

gangstro

ned 17. lis 2013 15:17:17

Ahoj
máš pravdu, ale čakal som, že ak by to bol podvod, alebo scam - tak ma na to niekto upozorní a pri SZ by ma asi nik nevaroval

spiders1414
PAYOUT CASH:  21,31

ned 17. lis 2013 15:43:12

Ahoj
máš pravdu, ale čakal som, že ak by to bol podvod, alebo scam - tak ma na to niekto upozorní a pri SZ by ma asi nik nevaroval

Tak by bolo lepšie osloviť ostatných a spýtať sa na ich skúsenosti... Myslím si však, že ak by to bol scam, teda že by niekoho podviedli, už by sa to objavilo tu, alebo na inom fóre.
Mimochodom, ja som tiež zvedavý a tiež uvažujem o investícii, zišlo by sa viac info...

Pasívny príjem bez investícií:
https://r.honeygain.me/SPIDE147BD
Najlepčí faucet:
https://www.faucetcrypto.com/ref/16294

vortex

úte 19. lis 2013 16:06:14

jenom, že ani na webu nic není. tedy žádné bližší info.

diverzifikuj.cz
Autor tematu

stř 01. led 2014 11:22:37

Dobrý den,

omlouvám se za pozdní odpověď, bohužel jsem se sem dostal až nyní.

Nicméně, po delší době je tu opět novinka. Podařilo se s Axiory dohodnout snížení depozitu pro strategii HawkTrade z 10 000 USD na 500 USD, takže je teď přístupná všem s minimálními náklady.

Pro ty, kteří to v začátku nezaznamenali, v době spuštění jsem na webu prezentoval i Axiory, avšak vzhledem k tomu, že jsem investorům doporučoval pouze strategii HawkTrade, která je dle mě vysoce konzervativní, bezpečná a dlouhodobě prověřená, tak jsem možnost celého Axiory z webu odstranil, protože Hawk měl až doposud minimální depozit 10 000 USD, což bylo pro mnohé investory příliš. Se snížením vkladu tedy opět tuto možnost zařazuji, jelikož 500 USD dostupné opravdu všem, kteří si to chtějí "zkusit, jestli a jak to funguje".

Tuto strategii obchoduje jeden číňan, který spravuje finance dalším institucím v HongKongu a Číně. Nejvyšší DD za 4 roky obchodování: 2,7%, za 4 roky nebyl ani jeden měsíc ztrátový, což vyplývá ze způsobu obchodování tohoto tradera, který striktně dodržuje money management a matematické formule.

Vysoká konzervativnost této strategie nese pochopitelně nižší zhodnocení, rok 2013 se pohyboval průměrně v rozmezí 1-3% měsíčně.

Axiory nově u této strategie nabízí boost strategie, kdy je možné zařídit zvednutí potenciálu risku a zisku až dvojnásobně (po domluvě lze ještě výš, ale to už je dle mě příliš velké riziko).

Strategie je k dispozici na Myfxbook http://www.myfxbook.com/members/multitr ... 8RYGT24wl7 toto je období, kdy HawkTrade funguje u Axiory, od Axiory jsem schopen získat i Hawkův účet za celé 4 leté období. Taktéž zájemcům doložit screen z reálného účtu s 10k depozitem.

Více informací o Axiory a strategiích můžete najít na webu, případně mě kontaktujte.

Seznam posledních 255 uživatelů, kteří navštívili toto téma

Highlow (1)