Clicky

Denně toto forum navštíví 2000-4000 lidí. Průměrná doba strávená jedním návštěvníkem na fóru činí kolem 10 minut. Jeden návštěvník si v průměru prohlídne 3 témata, ve kterých si průměrně přečte 2 stránky s příspěvky.

 
Sowter
Autor tematu
Příspěvky: 1
Registrován: pon 01. čer 2015 23:28:56
Poděkování: 0 | 0
PAYOUT CASH:  0,00
Hodnocení: 0

Investování s garantovaným výnosem 5-6% ročně. Praha a okolí

pon 01. čer 2015 23:43:33

Dobrý den,
pokud přemýšlíte, jak nejlépe zhodnotit své peníze a máte je rádi. Nechcete o ně přijít na burze, zamrazit je do nějakých dlouhodobých záležitostí, kde jsou výnosy pouze předpokládané nebo nízké a leží Vám někde, kde se moc nezhodnocují. Tak mohu nabídnout řešení se zhodnocením 5-6% ročně.
Garantujeme vklad, výnos a zisk. Výnosy jsou pravidelně vypláceny, nejsou zde poplatky za cokoli a vklad je možné v případě potřeby vybrat bez sankcí. Neděláme to přes burzu, akcie, fondy, dluhopisy atp. Nenabízíme pohádkové zhodnocení, ale reálné, bezpečné a garantované. Více informací rád proberu osobně s kýmkoli, kdo by měl zájem. Já osobně působím v Praze, ale mohu dát doporučení do Karlových Varů, Plzně a Chebu. Tam máme také lidi. Na trhu působíme již 12let, ale nejsme vidět. Obvykle se o nás někdo dozví pouze na doporučení přes kontakty. Nicméně já si rád popovídám s každým, kdo trochu přemýšlí nad svou cashflow a chce ji zlepšit. Nevěnujeme se pouze investicím, ale celé řadě různých oborů i nefinančních. Můžeme lidem pomoci v mnoha směrech a situacích. Jednám poctivě a férově a takovými lidmi se chci také obklopit a spolupracovat s nimi.

Omlouvám se, ale nebudu reagovat, vysvětlovat nebo obhajovat to co dělám zde v diskuzi. Na to člověka chci poznat, než s ním budu dál jednat . Pokud by to někoho zajímalo a chtěl by vědět víc, tak prosím do zpráv nebo na mail: havlicek.pk@gmail.com

Jinak přeji všem mnoho úspěchů v jejich investičních záměrech :)

Seznam posledních 255 uživatelů, kteří navštívili toto téma

Uživatelský avatar
Highlow (1),
Stenly (1)

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host