Nabízím zhodnocení volného kapitálu na měnovém trhu Forex.
Jelikož sám live na Forexu obchoduji, rozhodl jsem se využít znalostí v této oblasti a umožnit běžným lidem či přímo investorům, kteří mají svá nebo spravují cizí portfolia, zhodnotit peníze na tomto trhu.
Můžu zde psát plno marketingových keců, ale upřimně mým, zájmem není vytáhnout za každou cenu z lidí peníze a pak se o ně dále nestarat.
Naopak, zcela narovinu každému vysvětlím fakta, všechny rizika a v případě zájmu, zdarma poradím a sdělím své zkušenosti.
To proto, aby klient měl co největší pravděpodobnost zhodnocení jeho prostředků a já tak měl spokojené klienty, namísto těch, kteří by mě bombardovali telefonáty, co se sakra děje s jejich účty.
Jelikož jsem v minulosti měl co dočinění s některými poradci, kteří nabízejí podílové fondy a další investice, plně rozumím odporu, který drtivá většina lidi má a proto jsem se rozhodl pouze upřímně představit možnosti se všemi drobnými detaily, bez jakéhokoliv zamlčování nebo uvádění v omyl a klient buď má zájem nebo nemá.
Níže tedy nějaké informace, aby zde byla nějaká informační hodnota.
Základní fakta:
- ke vkladům mají přístup pouze sami klienti
- vklady si můžou kdykoliv vybrat (žádné časové závazky)
- sami si nastaví maximální riziko na účet, které jsou ochotni podstoupit
- žádné skryté poplatky nebo ochcávky, jak tomu už běžně bohužel bývá
- provize se platí pouze ze zisku, zájmem obou stran je tedy vydělat
- více druhů strategií k výběru, případně ke kombinaci
- nízké nároky na min. depozit (samozřejmě každá strategie je má jiné)
Zhodnocení se liší od každé strategie, řádově se pohybuje v desítkách % ročně, ale samozřejmě je třeba mít na paměti, že historické výsledky nejsou zárukou budoucích.
Zároveň upozorňuji, že se nejedná o žádné zázračné zbohatnutí přes noc, kde se slibuje 100% měsíčně, čímž plno chytráků rádo balamutí klienty, namísto toho se jedná o strategie, které dosahují stabilních výsledků měsíc co měsíc, byť je to mnohdy pouze v jednotkách % měsíčně, selský rozum si již snadno dokáže spočítat výsledky za rok.
Také často slýchávám dotazy, proč tedy poskytovatelé strategií dělají tyhle programy, když dokážou vydělávat svým obchodováním (většinou tedy narážka na to, že to nemůže fungovat). No a proč ne? Vždyť je to jednoduchá cesta k tomu, jak maximalizovat zisky, mají know how, tak ho poskytnou lidem a z jejich zisku si vezmou svou část a spokojeny jsou obě strany.
To je zhruba popis nabídky, snažil jsem se ji napsat opravdu tak, jak to je, asi to i hodně lidí odradí, protože neslibuji modré z nebe, ale pojal jsem to ryze realisticky a upřímně, buď máte zájem nebo ne. Více se dá dočíst na mém webu, resp. vše blíže řeším individuálně, včetně konzultací, zasláním podrobných materiálů atd.
S pozdravem,
Jiří Janák
http://www.diverzifikuj.cz