Clicky

Jsme československá komunita lidí se zájmem o různé formy online podnikání, investic, kryptoměny a jiné formy internetového výdělku.

 
Uživatelský avatar
Rodrigess
Autor tematu
Příspěvky: 17
Registrován: pon 14. úno 2022 19:23:24
Poděkování: 0 | 0
PAYOUT CASH:  127,16
Hodnocení: 0

Memcubator Launchpad - memcubator.com

stř 01. čer 2022 10:29:06

Obrázek

První launchpad a inkubátor pro tokeny memů, Memcubator, se připravuje ke spuštění v červnu 2022.

Meme kryptotokeny a coiny, jako jsou DOGE, SHIB, APE, ELON a NFT projekty jako Bored Ape Yacht Club, CryptoPunks a Moonbirds si vydobyly své místo mezi předními kryptoměnami tím, že vykazují vynikající ziskovost, viralitu a rychlý růst. Je čas spustit nové tokeny méně náhodným způsobem a ve velkém měřítku.

S Memcubatorem existuje jednoduchý, ale spravedlivý systém účasti na předprodejích pro kryptoinvestory, kterým je vždy garantováno přidělení tokenů z nově spuštěných projektů. Vše, co potřebují, je mít ve své kryptopeněžence určité množství tokenů $ MEM38R. Účast v předprodejích meme tokenů je tak nyní dostupná pro každého.

Memcubator má několik hlavních služeb, které jsou všechny zaměřeny na tokeny meme:

- Panel
- Inkubátor
- Token staging
- Soukromý klub pro investory meme tokenů

Silné týmy se slibnými projekty, jejichž cílem je spouštět tokeny memů, budou moci držet své předprodeje tokenů na launchpadu. Dostanou finanční prostředky na svůj vývoj a marketing a účastníci uvedení objeví nové tokeny meme ještě předtím, než budou uvedeny na kryptoburzách, takže obdrží tokeny meme za nejlepší cenu.

Malé množství pečlivě vybraných projektů se bude moci dostat do inkubátoru Memcubator a získat jeho plnou podporu v oblastech, jako je financování, strategie, mentorství, marketing a samozřejmě rychlé získání aktivní a zapojené komunity.

Token staking je samostatný a velmi zajímavý směr, který uživatelům Memcubatoru umožní získat další tokeny projektů, které budou umístěny na startovací plochu. Tato funkce bude podrobněji popsána v době jejího spuštění.

Soukromý klub bude k dispozici určité kategorii zkušených investorů, kteří mají ve své peněžence značné množství tokenů $ MEM38R. Naše budoucí tisková zpráva odhalí podrobnosti o klubu blíže k času otevření klubu.

Memcubator je vytvořen nadnárodním týmem s rozsáhlými a úspěšnými zkušenostmi s vymýšlením, vývojem, spouštěním a škálováním široké škály Top 100 – Top 500 projektů pro širší krypto komunitu. Nicméně tým upřednostňuje zůstat v anonymitě, aby se vyhnul případným konfliktům se stávajícími projekty, které se teprve budují.

V současné době se Memcubator připravuje na Fair Launch s KYC a jeho token smart contract audit na launchpadu PinkSale. Ty, které projekt zajímá a chtěli by se zúčastnit $MEM38R token fairlaunch, doporučujeme přihlásit se k odběru upozornění od oficiálního bota Memcubator.

Zúčastněte se Memcubator Airdrop v hodnotě 380 000 $ MEM38R tokenů. 2000 vítězů.
Stačí splnit několik jednoduchých úkolů, které vydává a ověřuje náš telegramový bot.

Stejně tak meme projekty, které plánují brzy spustit, se již mohou ucházet o Memcubator Launchpad a/nebo Inkubátor.

Memcubator = #1 MEME inkubátor & Launchpad

Web: https://memcubator.com
Twitter: https://twitter.com/memcubator
Telegramový chat: https://t.me/memcubator
Telegramový kanál: https://t.me/memcubator_ann
Reddit: https://www.reddit.com/r/memcubator

Seznam posledních 255 uživatelů, kteří navštívili toto téma

22zdenio22 (1),
Uživatelský avatar
payout (1),
Fredd (1),
radekkrysa (1),
Dragon_Rider242 (2),
MichalLysonek (1),
wuaro (1),
Windicz (1),
JaPaJP (1),
Uživatelský avatar
neexus (1),
Uživatelský avatar
Herakles (1),
selatko01 (1),
Uživatelský avatar
Rodrigess (1)

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti