Clicky

Jsme československá komunita lidí se zájmem o různé formy online podnikání, investic, kryptoměny a jiné formy internetového výdělku.

 
Uživatelský avatar
Breta
Autor tematu
Příspěvky: 48
Registrován: sob 08. bře 2014 17:11:47
Poděkování: 0 | 0
PAYOUT CASH:  55,31
Hodnocení: 0

Helium - https://www.helium.com

pon 22. lis 2021 22:07:48

[justify]Někdy někoho potká příležitost získat podíl na zisku na technologickém pokroku, na příchodu něčeho nového. A teď taková potkala i Vás, pokud splňujete jedinou podmínku, kterou prozradím za chvíli. Příležitost k zisku bez práce, k trvalému příjmu.

 

Asi teď čekáte, že Vám nabídnu nějaký produkt nebo investici, když mluvím o příležitosti. Ne, nic takového. Nic, do čeho byste museli dávat své peníze. Žádná investice, žádný produkt či služba, za kterou byste měli něco platit. Naopak bude někdo platit Vám.


Za co? Za to, že poskytnete, co už máte.


 
Možná jste už slyšeli pojem "internet věcí“ - IOT (internet of things). Jedná se o připojení smart zařízení k internetu prostřednictvím sítě hotspotů LoRa (vysílačů /přijímačů) (Long Range, také LoFi, je bezdrátový přenos dat pro připojení k internetu s větším dosahem než WiFi a levnější než mobilní data telefonních operátorů). Vyznačuje se nízkou spotřebou energie při malém datovém toku a je určena pro připojení smart zařízení k internetu.[/justify]
[justify]

Obrázek[/justify]

[justify]Jsou to: dopravní prostředky (automobily), sdílené elektrokoloběžky, volná parkovací místa, přístroje do domácnosti (chladničky, pračky, robotické vysavače), různé senzory (teploty, topení, pohybu, dveří, prasklého skla), zdravotní zařízení (pomůcky zdravotně znevýhodněným a starým lidem), alarmy a hlídače věcí nebo zvířat proti ztrátě. Těchto smart zařízení je na světě zatím okolo 8,4 miliardy, ale jejich počet výrazně roste - odhaduje se, že do 4 let se jejich počet zdesetinásobí!
Pokud by vznikla souvislá síť hotspotů, pokrývající naše území LoRa signálem, mohly by ji společnosti hojněji využívat pro své produkty se smart funkcí využívající připojení k internetu. Volně dostupná WiFi je jen málokde a navíc má dosah jen několik metrů od vysílače, který může být třeba v kavárně a to je nedostatečné. A mobilní data jsou pro tato smart zařízení drahá (asi si nebudete zřizovat SIM kartu s datovým tarifem pro Vaši chladničku nebo regulátor topení). Navíc tato připojení k internetu smart zařízením příliš nevyhovují, proto pro ně vznikl LoRa signál.


Obrázek

To by ale bylo nutné takovouto síť rovnoměrně rozmístit v obydleném území.
A to je ta příležitost, která Vás teď potkala: můžete umístit takovýto jeden hotspot u sebe a budete za to odměněni trvalým podílem na zisku z jeho provozu!


Přístroj hotspotu dostanete zdarma (platíte jen poštovné), připojíte ho na svoji WiFi a elektřinu (jeho spotřeba energie je velmi nízká - 5W, méně než LED žárovka) a z jeho provozu budete dostávat trvale odměnu za jeho umístění u Vás.

[/justify]
Mrkněte na https://tvojesit.wz.cz/ - další informace a registrace hotspotu.
Naposledy upravil(a) Breta dne pon 22. lis 2021 22:09:06.

Seznam posledních 255 uživatelů, kteří navštívili toto téma

darwin (1),
Fredd (1),
korman (1),
redre (1),
turcelpatrik (1),
Uživatelský avatar
TiborAlMalik (3),
adam16 (1),
Uživatelský avatar
asmorth (1),
Josml (1),
Kopr (7),
Jancik (2),
Uživatelský avatar
Breta (3),
Uživatelský avatar
neexus (1),
Uživatelský avatar
Herakles (1),
Kwandar (2),
radekkrysa (1),
maxik (1),
pitrysek123 (2),
selatko01 (1),
kossák (2),
tom45 (1),
Windicz (1)

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů