Clicky

Denně toto forum navštíví 2000-4000 lidí. Průměrná doba strávená jedním návštěvníkem na fóru činí kolem 10 minut. Jeden návštěvník si v průměru prohlídne 3 témata, ve kterých si průměrně přečte 2 stránky s příspěvky.

 
Uživatelský avatar
Herakles
Autor tematu
Příspěvky: 442
Registrován: úte 09. srp 2016 9:49:30
Bydliště: Brno
Poděkování: 2 | 6
PAYOUT CASH:  515,91
Hodnocení: 0

směnárna- mobilní appka

čtv 02. led 2020 12:22:14

Narazil jsem na tuto směnárnu, která mě zaujala že má mobilní aplikaci.


Bigone je směnárna kryptoměn, kde uživatelé mohou obchodovat široký výběr kryptoměn jako je Bitcoin, Ethereum, Litecoin a řada dalších. Na směnárně se obchoduje zhruba stovka kryptoměn a v pravidelných častých intervalech se přidávají další. BigONE nabízí přehledné a dobře známé prostředí burzy, kde se dají uskutečňovat obchody i bez poplatku. 

Výhody BigONE :
Směnárna svými 0,1% poplatky hravě konkuruje zavedeným směnárnám jako je Binance nebo Bittrex. Směnárna kryptoměn je z poplatků udržována, proto se obvykle pohybují poplatky pro toho, kdo nabídku vytvoří a pro toho, kdo ji přijme, v rozmezí od 0,20 % do 0,3 %. Nicméně pokud obchodujete větší částky, nad 3 BTC, tak se poplatky postupně snižují. Poplatky za přenesení kryptoměny na směnárnu jsou nulové.
Přehledné a intuitivní prostředí : 
Strukturálně a graficky web připomíná multimiliardového giganta Binance. Orientace je velice jednoduchá a intuitivní, což napomáhá přitáhnout zákazníky a vytvořit dobrou likviditu. Registrace a první obchod se dá uskutečnit během několika hodin, k čemuž se ještě dostaneme.
Mobilní aplikace : 
I ty největší  a nejrozšířenější směnárny často postrádají mobilní aplikaci. BigONE ji nabízí, což je velká výhoda. S tím, jak rychle se cena digitálních aktiv mění, je dobré být v každé chvíli připraven na to vytáhnout mobil a uskutečnit nákup či prodej. Jednoduchost aplikace zajistí, že se nebude uživatel dlouho zdržovat a může rychle reagovat na výkyvy trhu.
Integrovaný TradingView : 
Dalším velkým kladem je integrovaný systém TradingView. Ten nabízí řadu pokročilých nástrojů na předpověď budoucí ceny aktiva. Do grafu můžou zkušení pravítkáři zanášet své vlastní předpovědi a na ty se spoléhat při uskutečňování obchodů.
Směnárna kryptoměn BigONE nabízí kromě klasických a zavedených kryptoměn jako je BTC, LTC, XRP a ETH také úctyhodný počet dalších menších altcoinů. Mezi ně patří například LEO, ONE, PIZZA, PVT. Pokud rádi sledujete skryté poklady, tak na směnárně najdete široký výběr ne příliš známých kryptoměn. Velice důkladně ale dodržujeme udělat si vlastní průzkum. Nicméně částečně ho za vás dělá samotná směnárna. Proč by jinak tyto kryptoměny zalistovala?
OTC obchod : 
Směnárna nově nabízí i možnost obchodovat ve stylu „over the counter“. Jedná se o obchod mezi dvěma stranami bez nutnosti autorizace směnárnou která k tomu poskytuje pouze vhodnou platformu. To se hodí, pokud si chcete užívat maximální anonymity, kterou BTC nabízí.
Řada akcí : 
Na hlavní stránce platformy najdeme řadu informací o probíhajících akcích, Ty se týkají nově nabízených kryptoměn nebo vybízejí k aktivnějšímu obchodování. Kromě zmíněných poplatků se tak můžeme stát součástí i řady zajímavých projektů a akcí, které slibují až 73% zhodnocení ročně. Opět je ale na místě zvážit veškerá pro i proti.
Nevýhody BigONE :
Není zatím určená primárně pro evropský trh: Vlastníkem BigONE je INBlockchain a jeden z největších investičních fondů zaměřených na kryptoměny v Číně, Xiaolai Li. Směnárna je registrovaná na východě Asie v Singapuru a primárně operuje v Číně, Singapuru a Jižní Korei. Plusem budiž to, že na Twitteru je relativně aktivní, avšak sdílí jen vlastní akce a nikoliv například zajímavosti.
Není možné využívat FIAT měny: Směnárna neumožňuje spárování s bankovním účtem ani využívání kreditní karty. To znamená, že musíte veškeré obchody nejdříve uskutečnit přes třetí stranu. V případě naší České kotliny to znamená, že musíte nejdřív nakoupit BTC či jiné kryptoměny na jednom z přístupných webů. Nabízí se například CoinBase nebo VirtualProperty. Na našem webu je najdete přehledně zde.
Nenabízí margin trading : 
Margin trading se stal zajímavým způsobem, jak investovat. S pomocí páky se dají vydělat závratné částky. Na druhou stranu může dojít k likvidaci. Směnárna tento trend nenásleduje a nenabízí obchodování s pákou.

Směnárna působí příjemně a nabízí řadu zajímavých akcí. Pokud máte v plánu obchodovat větší množství jednotek, tak se můžete dočkat i zajímavých slev na vaše poplatky. Celkově se dá říci, že jediným opravdovým mínusem oproti ostatním směnárnám je záhadná stavba a sídlo společnosti. Za vyzkoušení směnárna ale určitě stojí, protože nabízí dobré zázemí jak pro začátečníky, tak pro zkušené obchodníky.


Máte s touto appkou někdo zkušenost ?
Nezapomente že vyžaduje KYC (ověření identity). Ověření proběhlo bez problémů.
Já tuto appku zatím jen testuju, uvidím časem jak se bude vyvíjet.

Link : Registrace zde 
Přílohy
Bigone.png

Kryptoměny zdarma, faucety : http://bit.ly/2msXgyR
Pohodlné zhodnocování : https://bit.ly/3Scni4y
 
Uživatelský avatar
Herakles
Autor tematu
Příspěvky: 442
Registrován: úte 09. srp 2016 9:49:30
Bydliště: Brno
Poděkování: 2 | 6
PAYOUT CASH:  515,91
Hodnocení: 0

Re: směnárna- mobilní appka

pon 13. dub 2020 8:30:30

Nové info
Směnárnu jsem přestal používat tak už sem nebudu dávat aktuální aktualizace, update, nové věci a nové informace. Případně když se ke mě něco dostane, tak to sem pošlu. Ten kdo směnárnu používá (nebo taky dostane nějaké informace) tak sem klidně můžete dávat info a aktualizace pro ostatní. 
Děkuji.

Kryptoměny zdarma, faucety : http://bit.ly/2msXgyR
Pohodlné zhodnocování : https://bit.ly/3Scni4y

Seznam posledních 255 uživatelů, kteří navštívili toto téma

MilosMokry (1),
Uživatelský avatar
voshi (1),
Gert (1),
Windicz (1),
canall (1),
Kraken (1),
Uživatelský avatar
Herakles (6),
Uživatelský avatar
Janson (1),
dodhar (1),
ganea (1),
kolomanko (1),
Stefan8888 (1),
kossák (2),
xdatalive (3),
SatoshiFX (1),
Kwandar (1),
Uživatelský avatar
Wire (1),
2martin2 (1),
grabo (1),
turcelpatrik (1),
malin (1),
koska (1),
Kreur (1),
pisisin (1),
sabinapalma (1)

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 hostů