Clicky

Denně toto forum navštíví 2000-4000 lidí. Průměrná doba strávená jedním návštěvníkem na fóru činí kolem 10 minut. Jeden návštěvník si v průměru prohlídne 3 témata, ve kterých si průměrně přečte 2 stránky s příspěvky.

 
tarrant1991
Autor tematu
Příspěvky: 21
Registrován: úte 30. črc 2019 18:15:58
Poděkování: 0 | 1
PAYOUT CASH:  76,03
Hodnocení: 1 (100% Pozitivní)

prosím o radu s Proxy/VPN či pomoc někoho z SR

sob 01. led 2022 12:04:03

Zdravím :)

Potřeboval bych poradit, chci se dostat na jeden nejmenovaný online shop, který mi naštval mírně řečeno, aby to vypadalo, že jsem se přihlásil ze Slovenska..
No naposledy jsem proxy využil před více jak 10 lety ve škole, abych obešel směšné zabezpečení.. V té době stačilo, abych do prohlížeče hodil adresu a tím to končilo :D ted je to poněkud složitější :D
Tak jestli by mi někdo neporadil, třeba i odkazem, kde bude polopaticky vysvětleno jak to udělat?

Nejsem úplný počítačový nevzdělanec, ale mám problém v tom, že mám aktuální chrome, ale z nějakého důvodu blbne.. nejdou mi tam z nějakého důvodu doplňky - snažil jsem se tam dostat nějaké free VPN..
Jako hlavní prohlížeč používám firefox, tam mi jdou doplňky, ale pro změnu mi obchod kde chci nakoupit odmítá zobrazit košík (tady příčinu znám, neaktualizovaný prohlížeč a ne nechci ho aktualizvovat)..

Případně mi napadá, ještě jedna možnost, jestli je tu někdo ze Slovenska, kdo by mi umožnil přes vzdálený přístup se k němu na chvilku připojit, abych se kouknul v tom obchodě jestli mi tam dovolí při přístupu ze Slovenska zaplatit v €.. pokud mi to nepovolí, tak bych ti dal 2€ za čas a pomoc.. pokud mi to povolí zaplatit v € tak ti klidně dám 99% z rozdílu (asi 7€).. Abych taky něco ušetřil :D
Což je můj cíl, resp můj cíl je zjistit jestli to půjde do budoucna..
Ten obchod mi totiž naštval tím, že se v něm dá platit přes PP, tudíž platbu 24,99€ bych mohl uskutečnit přímo v € ale v česku je po mě vyžadována platba v Kč a ta je 779kč což vychází, že polde nich má 1€ hodnotu 31kč, což už asi chápete mé naštvání.. psal jsem i na českou podporu tohoto obchodu, jestli jim přijde normální tento kurz.. odpověď:" my cenu neurčujeme".. po odpovědi, že mě cena nezajímá a že chci platit v €, mi už ani neodpověděli..
Jestli se ptáte, proč si za pár € nekoupím placenou VPN, tak moje odpověď je, že nevím jestli to bude fungovat a pokud bude, tak raději dám peníze co ušetřím nějakému člověku, než zase nějaké firmě :)

Samozřejmě případně nějak odměním i radu :)

Případnou odměnu vyplatím na PP :) možno i BÚ když to jinak nepůjde, ale případně poplatky strhnu z odměny..
Vím, že tu nemám moc příspěvků, ale kdo si mě případně pamatuje ze zaniklého czemoney, tak víte že jsem vždy dodržel vše co jsem slíbil :)
Jo šance mi přípdně poradit/pomoc je do 7.1. - pokud na to nějak nepřijdu sám :D
PS: šťastný nový rok :)

 
tarrant1991
Autor tematu
Příspěvky: 21
Registrován: úte 30. črc 2019 18:15:58
Poděkování: 0 | 1
PAYOUT CASH:  76,03
Hodnocení: 1 (100% Pozitivní)

Re: prosím o radu s Proxy/VPN či pomoc někoho z SR

pon 03. led 2022 13:37:25

tak nic, dopátral jsem se k odpovědi, že bych si musel založit nový účet a platit si pravidelně VPN.. což bych přišel o save a s tím jak často hraju by se mi to nevyplatilo.
šlo o nákup na PS store.. kdo hraje často, tak ale může snadno ušetřit i tisíce..

Seznam posledních 255 uživatelů, kteří navštívili toto téma

Fredd (1),
redre (2),
Uživatelský avatar
Vector15 (1),
Uživatelský avatar
Herakles (2),
kuuba22 (1),
selatko01 (1),
Uživatelský avatar
neexus (2),
Kwandar (1),
strachan (2),
tarrant1991 (7),
jakubjv (1)

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 hostů