No jde o to, že Clix a HYIPs komunita je silně provázaná..
Tak na tom se určitě nikdy neshodneme.
.. začneš u klikačky (já u e-mailovky), dostaneš se na Clix & HYIPs fórum a už se vezeš. Souhlasit můžeš nebo nemusíš, ale tak to je.
Každý svého štěstí (nebo průseru) strůjce... Třeba mě HYIP vůůůbec neláká
Musí zaplatit i další?Ostatním stačí, když si pročtou tohle fórum a nebudou cpát prachy do rizikových věcí. Klikačky po tobě vklad nechtějí.
Víš kolik původně klikačů, kteří přišli na HYIPs & Clix fóra, si nabilo tu hubu ještě více, než já?
Nevím, ale třeba nám to povíš. Zeptej se jinak - proč přešli z pohodlného a bezvkladového Clix na rizikové a podvodné HYIP? Obzvlášť, pokud to byli lidi z ČR.
To je něco, co už nezměním, ale když budu klikačky a HYIPy tvrdě srážet, ušetřím spoustu lidí toho, čím jsem si já i ti, o kterých jsem se zmínil (a i mnoho dalších) prošli.
Já nejebu do klikačů, protože bych je chtěl shodit, ale chci, aby se jim rozsvítilo dříve, než dostanou kladivem do palice. Rozumíš?
Klikačky ale nejsou HYIP. To jsme se zase něco dozvěděli

HYIP si klidně srážej, do něčeho takového bych stejně nikdy nevlezl už jen z přesvědčení. Ale klikačky nech bejt. Jasně je kupa scammerů, jenže ti jsou známí a probíraní pořád dokola na nejrůznějších webovkách zaměřených na testování klikaček.
A pokud nejsi úplně mimo, tak seriózní záměr klikačky poznáš už prvních dní. Uvidíš, kam ty reklamy směřují, když je to plné odkazů na jiné klikny a všude je jeden nick jako referrer, tak je ti jasné, že reklamy si zadal jenom admin a platí ten web ze svého. A pokud nemá stabilní příjem který by do toho opakovaně vrážel, tak mu logicky musí dojít prachy.
Naproti tomu když vlezeš na klikačku a uvidíš tam reklamy na věci, které běžně fungují, resp. o kterých si můžeš zjistit, zda existují a fungují, tak je určitě vyšší pravděpodobnost, že si tu reklamu opravdu někdo zaplatil, klikna má příjem z té reklamy a tím pádem ti nechcípne na nedostatek love.
Stejně tak jestli si napíšeš support ticket a admin/supporti tam odpovídaj nesmysly (a teď nemyslím lámanou angličtinu), tak je jasné, že bys do toho prachy zatím strkat neměl.
A někdy si stačí jenom projet FAQ. Stránka, která nemá veřejně vystavené odměny za klikání, nemá veřejně vystavené podmínky používání nebo dokonce ani základní informace je poměrně jasný nástup na scam.
To se ti jako chtělo fakt přepočítávat? Jel si prstem slovo po slovu a poctivě počítal nebo označit - kopírovat - šup s tím do Wordu?
Ty se snad dneska nudíš ještě více než já.
Ne kopnul jsem to do prvního počítadla slov v textu co vyhodil strejda googl, přece se s tím nebudu srát

A nenudím se, baví mě psát si na fóru. Tohle je zatím asi jediná pořádná diskuze tady na payoutu!
A na LIVEkách je beach, jen je asi zima, protože ty holky jsou nějak moc navlečené, takže nuda dvojnásobná.
PS: Už je po desáté, takže ta vyšší koncentrace vulgarismů je snad v pohodě?

Si musíš najít lepší stránku no
No to není, však ten tvůj post tady bude strašit furt, nejen po desáté