Jen by mě zajímalo na jaké klikačce se ti povedlo dostat za dva měsíce na 155 refferalů. Jelikož když si to tak spočtu tak jsi vlastně už musel vydělat za dva měsíce 31 dolarů, aby si je mohl nakoupit. A když píšeš že jsi neinvestoval ani korunu, tak mi na ní prosim pošli odkaz. Myslim, že o takovou klikačku tu bude obrovský zájem.
Ok, dal jsem si reflink do podpisu, takže ho najdeš u každého mého příspěvku. Klikačka má téma i zde na Payoutu.
V sumarizaci v menu mého accountu mám tohle:

Nemám jak to číslo ověřit, protože si nevedu vlastní úplně detailní statistku, např. nevím kolikrát jsem kterého referrala recykloval.
Pokud jde o directy, nějak mocně ten svůj link taky nešířím. Pro představu, 17.5 jsem měl jenom 4 directy a z toho klikal jeden.
----------
Vezmu to popozadu:To prosím nedělej, protože v tom děláš ještě větší bordel
Zkus to udělat jak já. Ocituju celej tvůj příspěvek, pak před každý odstavec nakopíruju [*quote] a na konec každého tvého odstavce nakopíruju [*/quote]. (bez té hvězdičky samozřejmě) Pak vzniká obdélníček na co odpovídám a moje reakce.
Imho to je určitě přehlednější, takhle totiž prvně hledám k čemu vlastně patří ta tvoje odpověď.
- přesto jsem našel redaktory, kteří jsou ochotni pro ClubOfTraders.com psát. Jak je to možné?
-- vlastním jenom ClubOfTraders.com?
Zase já o voze a ty o koze... Nikdo se tady nebaví o tom, jestli seženeš redaktory nebo ne. Spousta lidí píše pro zábavu a pro možnost napsat názor, viz. blogy, viz. sekce v novinách k tomu určená...
Poukázal jsem na to, že nám tady předhazuješ, jak na klikačkách ztrácíme čas trávením spousty hodin u výdělku pár centů.
""Nejvhodnější" je klikačky ignorovat a věnovat se něčemu pořádnému." -- dobře, ty se věnuješ affilu a adsense/skliku a jiným reklamám na sajtě. Přitom sám píšeš, že máš na ClubOfTraders příjem nízký.
Proč jsem vybral tuto stránku - zde na payoutu máš odkaz na stránku ClubOfTraders.com v podpisu. Nevím kde a kolik máš ještě jakých dalších sajt, ani po tom nepátrám (nezajímá mě to, stejně jako tebe by asi nezajímalo, na kolika jiných klikačkách jsem přítomen). Prostě tuhle máš v podpisu, takže tu jsem si prohlídnul

- "Nejsem rasista, nejsem nacista a ten, kdo tvrdí opak, lže. Vždy ale budu provokatér!" Rozumíš?
-- není z mojí hlavy
Vpohodě, ale tohle je diskuzní fórum, tak neprovokuj. Argumentuj. Jde ti to docela obstojně
- Jo jsi, já vím - mód na ClixBOOMu. Přeju ti dlouhou a úspěšnou kariéru.
U Clixboomu nepracuju (i když bych se tomu nejspíš nebránil). Moderování fóra mi bylo nabídnuto adminem několik dní po registraci. Mám z toho jenom tři výhody:
1) Přímý kontakt na adminy Clixboomu a ostatní moderátory
2) Plus členství
3) Můžu na fóru Clixboomu mazat, upravovat, banovat a tak podobně, prostě moderátor stuff
- Ty jsi začal s tím, že KLIKÁNÍ je jednodušší než BLOGOVÁNÍ. Já jen reagoval. Nějak se v té diskuzi začínáš ztrácet.
-- cením si toho, že jsi měl potřebu zjistit si mé křestní jméno - kliknout na můj blog a mrknout do řvoutku, já tu potřebu ohledně tebe neměl, ale jestli se mi představíš, tak se rád dozvím, s kým se tu dohaduju.
Ano, a za tím si stojím. Co je jednodušší, napsat článek o 300 slovech nebo párkrát kliknout na obrázek? Můžeme o tom založit topic s hlasováním tady na Payoutu, uvidíme co nám internetového výdělkuchtiví uživatelé řeknou.
A to je případ normálního blogování, za které ti nikdo nic nedá.
Registrace do toplistu, do Skliku a do všeho co bys chtěl na blog nebo na webovky přidat (+ to tam opravdu přidat), je sice jednoduchá pro tebe a pro mě, ale pro nějakou maminku na RD, která se nezabývá aspoň základním HTML možná už tolik ne

Jo a jmenuju se Olda

- Jedno souvisí s druhým, bez obsahu nejsou "obdélníčky plný reklam", jak píšeš. A asi píšu dobře, když tu reklamu mám, nemyslíš?
-- no a tolik času to zase nezabere, když zkrotíš slovo, jde to samo
To už je oblast, kterou opravdu neznám.
Měl jsem za to, že obdélníček/reklamu nasadíš na webovku stejně jako třeba shoutbox, ale pochopitelně bez obsahu by nebyly návštěvy, bez návštěv by nebyly zobrazení a bez zobrazení by nebyl výdělek, takže souhlasím, že obsah je potřeba.
- Počkej, ale ze SEEM si začal zase ty. Fakt se nějak ztrácíš. Já ti jen napsal, že to jsou kydy.

Já to nepopírám, ale jenom jsem ho zmínil, nerozváděl jsem kolik lidí ho dělá a jak blbě

Proč jsem SEO zmínil? Opět, protože jsem ho našel na tvém webu z podpisu. Bafnul na mě článek "Hej, registrátoři! Nebylo by lepší zkusit to takhle?" a přes ten jsem zjistil, že i na svém sportovně zaměřeném webu máš články v kategorii pojmenované SEO.
Ok, když jsou to kydy, tak to vypustíme, takže bloger nebo webmaster nepotřebuje žádné SEO aby založil profitující stránku. Správně?
- No dobře, ale těch tisíc lidí někdo do té klikačky oblbnutím naverbovat musí, jinak by sis neměl koho pronajmout, ne? Klidně mě oprav jestli se pletu.
Nemusí je nikdo naverbovat. Rented Referral může být jakýkoli registrovaný uživatel, nebo to může být robot.
V případě uživatele buď NE - regnul se sám nebo ANO - někdo ho zverboval.
V případě robota pochopitelně nikdo neverboval

PS: Když si to po sobě ještě jednou pročítám.. každej se registruje z vlastní vůle. Jasně ty mu řekneš "pojď Karle, jsou tu prachy za pár kliků", ale registruje se on, a on má možnost si ten web projet nebo vyzpovídat toho verbíře.
Opět s tebou souhlasím, neboť také věřím, že velká spousta uživatelů klikaček se už regne přes někoho. Ale na výdělek z rentíků to nemá vůbec žádnej vliv.
Taky se v tom už začínám ztrácet, na rozdíl od tebe si to nemám problém přiznat..Jenže já se v tom neztrácím

Sice je to otrava, spojovat tvoje reakce s tím, co jsem napsal předtím, ale vyznám se v tom, pohoda.
PS: Ještě jsem zapoměl - Já klikačku provozoval
Tak potom ale nechápu, proč ty klikačky ostatním rozmlouváš

Jestli se ti nevedlo, je to určitě nepříjemné, ale žádný důvod k odrazování ostatních.
Podnikatelů, co zkrachovali, už bylo taky hodně, ale pořád vznikají nové firmy.
Chceš licencovaný skript a kurva kvalitní licencovaný skript, ne ty shitka, co se používají dneska?
A co bych s tím dělal

Strčil bych ho do složky downloads na exterňák a tím by to skončilo. Nějak nechápu.