Clicky

Denně toto forum navštíví 2000-4000 lidí. Průměrná doba strávená jedním návštěvníkem na fóru činí kolem 10 minut. Jeden návštěvník si v průměru prohlídne 3 témata, ve kterých si průměrně přečte 2 stránky s příspěvky.

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

wiana82
Autor tematu
Poděkování: 0 | 0
PAYOUT CASH:  0,00
Hodnocení: 0

Dá se na klikacce vydělat jen s pronajatymi referaly?

úte 21. kvě 2013 21:16:46

Ahoj všichni, zajímalo by me, jestli je tu nekdo, komu se daří vydělávat jen s pronajatymi referaly?....a jaká klikacka je na to nejvhodnější?

cda28

Re: Dá se na klikacce vydělat jen s pronajatymi referaly?

stř 22. kvě 2013 21:22:09

Klikačky tě uživěj jen když budeš hodně aktivní a budeš hodně investovat. Investuješ a pak se modlíš abys to dostal zpátky a trochu vydělal.

mrakoplash

čtv 23. kvě 2013 1:18:02

Ty afilliate programy jsou ale jen pro někoho, kdo má hodně navštěvovaný web. Já s tou mojí splácaninou, která má sotva 10 přístupů denně asi těžko chytnu někoho, kdo si přes můj odkaz koupí něco v nějakém e-shopu. Vytvořit stránky s návštěvnotí půl milionu denně je přece brnkačka, že? :) Takový pokus jsem udělal a hodil si tam banner invia.cz s nabídkou zájezdů. Tak šup, šup, objednejte si tam přes můj link zájezd na Seychely, ať z toho něco mám! ;)

Mac

čtv 23. kvě 2013 9:19:16

1. na affil nepotřebuješ půl mega návštěvnost
2. affil byl jen jeden z příkladů
3. invia na webu o výdělku nemá šanci
4. osobně inviii ani nedělám ;)
5. SPAMovat fóra linky na klikačky (mimochodem svým způsobem taky affily) se ukázalo být lepší, že? :mrgreen:

mrakoplash

čtv 23. kvě 2013 10:21:24

1. No nepotřebuju, ale hodně to zvyšuje šance, že někoho ulovím. Jednoho z deseti, nebo jednoho z půl melounu je rozdíl. :D
5. Jaké spamování? :D Já si tu jen vytvořil asi dvě vlákna na klikačky, které mám a tu jsem je nenašel. Stejně se mi tam žádnej direkt zatím nepřihlásil. :?

Mac

čtv 23. kvě 2013 10:58:40

To byl sarkazmus, nic osobního. :idea:

Více než na návštěvnosti, záleží na správném zacílení (můžeš mít i 10 z těch 10ti). I když ano, ideální je obojí, nejlépe zacílit na masy, ale tak to se poštěstí málokdy - nikdy nebude všechny zajímat všechno.

Podívej se na ten odkaz, co jsem dal výše, ten kluk by tam měl mít někde i tabulku komplet se všemi českými affily - možná nějaký nejdeš a i kdyby ne, tak tím, že si to tam proležeš, jenom získáš. ;)

PS: Zajdi občas sem: http://webdeal.cz/ - naučíš se tam toho mnohem více než tady, pokud se teda dále nechceš věnovat hrám pro děti. ;)

Realpsojed

čtv 23. kvě 2013 23:47:13

Nemusíš spamovat fóra reflinkama aby ses uživil z klikaček. Ani nemusíš být hodně aktivní. Na všech klikačkách vám řeknou, co musíte splnit, abyste dostali prachy. Stačí u toho trochu zapojit mozkovnu.

Abych odpověděl na otázku topicu, dám příklad:
Mám 1000 rented referralů, každý mi vydělá 0,01 za den (ať se to jednoduše počítá), takže 0,01*1000 = 10 dolarů za den. Mám tisíc referralů, řekněmě že musím kliknout na 4 reklamy abych z nich dostal ty prachy. Taková reklama se zobrazuje (dle PTC) na 10-60s. Takže dejme nejhorší variantu 60s, to znamená že musím mít okno prohlížeče otevřené 4 minuty + nějaký čas na login, nějaký čas na verifikaci a nějaký čas než se ta reklama načte. Dejme 8 minut.
Takže když mám 1000 referralů, každý den mi stačí na 8 minut otevřít prohlížeč.

!!! Za 8min/den dostanu 10dolarů/den. !!!

Řekněme že jsme na PTC VelmiBlbáKlikačka.cz, která má nákup i prodloužení referalů jenom v základní ceně 0,2 na 30 dnů a nic jiného. 1000 referralů nás teda na 30 dnů stojí 1000*0,2 = 200 dolarů.
Cena tisíce refů za 30 dnů děleno 30 dnů nám dá cenu za jeden den: 200/30 = 6,666...

Za jeden den vydělám 10 dolarů, za jeden den utratím 6,666 dolarů za pronájem, vydělám si 3,333 dolarů, i na této fiktivní VelmiBlbéKlikačce. Kdybych neměl žádné refy a klikal sám, vydělám si třeba 0,05 za den.
Co je lepší - 3,333 za den nebo 0,05 za den?
Dá se na klikačce vydělat jen s pronajatými refy? Ano.

Myslím že srovnáváte jabka a hrušky.
Přecejen je asi trochu rozdíl mezi browsováním reklam (= surfování po internetu v řádu minut až hodin) versus psaní vlastního blogu s použitím SEO technik, zařízením affil programů, adsensů, sledování návštěvností, pravidelné aktualizace a případná propagace konkrétního zboží (= dlouhodobá propagace něčeho, popřípadě dlouhodobé psaní svých zážitků nebo zkušeností + pravidelná propagace, aktualizace svého výtvoru + placení s tím spojených nákladů).

Už vidím, jak ti maminka na mateřské dovolené, která v životě nic nepsala v HTML, studuje pomůcky k SEO optimalizaci a vytváří si web ;)

Seru na klikačky nemám na to čas ;)

Mac

pát 24. kvě 2013 0:20:11

To poslední: Tak bude maminka na MD zanedbávat malé, aby se mohla uklikat k smrti pro cent nebo dva a z prcka bude sirotek. Myslíš fakt zajímavě. :roll:

To předposlední: Základy pochytíš za pár hodin a zbytek už do hlavy leze sám. Ptáš se proč? Protože uvidíš výsledky. :idea: Ale rozumím - Lenost je sviňa! Dělat pí.oviny je snazší. ;)

Ty hezké počty: Jen teorie, praxe je úplně někde jindy - NIKDY nebudeš mít 1000 aktivních refů (ani takových, ani onakých) = NIKDY nebudeš mít 10 $ za 8 minut? Nebo kolik si to psal, nechce se mi to pročítat znovu, protože užitná hodnota těch výpočtu rovná se také NULE. ;)
________
//edit: Ještě k tomu předposlednímu - je jasné, že jsi nic z toho, co tam popisuješ nezkusil, protože to, co tam píšeš, je jeden nesmysl vedle druhého.

Jinak mě je úplně jedno, v čem jedeš, tak si tuhle vášnivou diskuzi hlavně nezačni brát osobně. "Jebu" do klikaček, ne do tebe!!! ;)
________
//edit 2: mrakoplashi, teď mi došlo, že jsem se ani ze slušnosti nezeptal, o jaký web jde - hoď link, když už nic, tak si alespoň zvedneš o jednoho návštěvníka návštěvnost. Fakt se podívám, tak +1 bude určitě. A když se mi bude tvůj web líbit, budu mít dobrou náladu a venku bude škaredě, tak ti prozradím - jak zvednout návštěvnost, i jaký affil nahodit, aby to pro tvůj web mělo smysl. Jak jsem ti už psal - I 10 z 10 jde. ;)
________
//edit 3: Mám stý příspěvek, bude odměna? :lol:
________
//edit 4: To jsem se hezky rozepsal a ta odměna musí mít zelené oči, jinak nechci. :mrgreen:

LeV

pát 24. kvě 2013 5:41:09

Vážení přátelé, klikačky na uživení opravdu nejsou :D ale třeba takové partnerství na youtubu už člověka uživit dokáže :)

mrakoplash

pát 24. kvě 2013 8:30:53

No ty weby mám dva. Jeden o klikání:
http://privydeleknanetu.jecool.net

A jeden o PC hrách - tam je mi jasný, že by to chtělo nějaký afill e-shopu se hrama. :)
http://mrakoplash.wz.cz

Tento víkend bude prej fakt hnusně, tak máš času dost. :lol:

Realpsojed

pát 24. kvě 2013 9:16:53

To poslední: Tak bude maminka na MD zanedbávat malé, aby se mohla uklikat k smrti pro cent nebo dva a z prcka bude sirotek. Myslíš fakt zajímavě. :roll:
Já nevím v jakém světě žiješ, ale v tom mém stačí na klikačku pár minut denně. Stejně času strávíš na záchodě, u malého jídla a tak podobně. Ale jestli si fakt myslíš, že u nějaké klikačky sedíme hodiny nebo celý den, tak prosím ;)

To předposlední: Základy pochytíš za pár hodin a zbytek už do hlavy leze sám. Ptáš se proč? Protože uvidíš výsledky. :idea: Ale rozumím - Lenost je sviňa! Dělat pí.oviny je snazší. ;)
Na kliaččce taky vidíš výsledky.
A tohle ti vrátím - Tak bude maminka na MD zanedbávat malé, aby mohla pochytit základy seo optimalizace nebo si našla marketingové partnery pro zisk pár dolarů. Myslíš fakt zajímavě :roll:

Ty hezké počty: Jen teorie, praxe je úplně někde jindy - NIKDY nebudeš mít 1000 aktivních refů (ani takových, ani onakých) = NIKDY nebudeš mít 10 $ za 8 minut? Nebo kolik si to psal, nechce se mi to pročítat znovu, protože užitná hodnota těch výpočtu rovná se také NULE. ;)
Mysli si co chceš, vyvracet ti to nebudu :D Narozdíl od tebe jsem odpověděl na otázku, která tu padla. A "ty hezké počty" jsem si nevymyslel, ty jsem si odzkoušel. Až se dostanu na litr aktivních referralů, klidně ti postnu screenshoty.

________
//edit: Ještě k tomu předposlednímu - je jasné, že jsi nic z toho, co tam popisuješ nezkusil, protože to, co tam píšeš, je jeden nesmysl vedle druhého.
Tak mi ocituj, co že je ten nesmysl :mrgreen: Pokud vím, tak jsem jenom vyjmenoval nějaké termíny. A všechny jsou z tvého webu.

Seru na klikačky nemám na to čas ;)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

Seznam posledních 255 uživatelů, kteří navštívili toto téma

zaro (2),
milhaus52 (3)