Nemusíš spamovat fóra reflinkama aby ses uživil z klikaček. Ani nemusíš být hodně aktivní. Na všech klikačkách vám řeknou, co musíte splnit, abyste dostali prachy. Stačí u toho trochu zapojit mozkovnu.
Abych odpověděl na otázku topicu, dám příklad:Mám
1000 rented referralů, každý mi vydělá
0,01 za den (ať se to jednoduše počítá), takže
0,01*1000 = 10 dolarů za den. Mám tisíc referralů, řekněmě že musím kliknout na
4 reklamy abych z nich dostal ty prachy. Taková reklama se zobrazuje (dle PTC) na
10-60s. Takže dejme nejhorší
variantu 60s, to znamená že musím mít okno prohlížeče otevřené 4 minuty + nějaký čas na login, nějaký čas na verifikaci a nějaký čas než se ta reklama načte.
Dejme 8 minut.
Takže když mám 1000 referralů, každý den mi stačí na 8 minut otevřít prohlížeč.!!! Za 8min/den dostanu 10dolarů/den. !!!Řekněme že jsme na PTC
VelmiBlbáKlikačka.cz, která má nákup i prodloužení referalů jenom v základní ceně
0,2 na 30 dnů a nic jiného. 1000 referralů nás teda na 30 dnů stojí
1000*0,2 = 200 dolarů.
Cena tisíce refů za 30 dnů děleno 30 dnů nám dá cenu za jeden den:
200/30 = 6,666...
Za jeden den vydělám 10 dolarů, za jeden den utratím 6,666 dolarů za pronájem,
vydělám si 3,333 dolarů, i na této fiktivní VelmiBlbéKlikačce.
Kdybych neměl žádné refy a klikal sám, vydělám si třeba 0,05 za den. Co je lepší - 3,333 za den nebo 0,05 za den?Dá se na klikačce vydělat jen s pronajatými refy?
Ano.Myslím že srovnáváte jabka a hrušky.
Přecejen je asi trochu rozdíl mezi browsováním reklam (= surfování po internetu v řádu minut až hodin) versus psaní vlastního blogu s použitím SEO technik, zařízením affil programů, adsensů, sledování návštěvností, pravidelné aktualizace a případná propagace konkrétního zboží (= dlouhodobá propagace něčeho, popřípadě dlouhodobé psaní svých zážitků nebo zkušeností + pravidelná propagace, aktualizace svého výtvoru + placení s tím spojených nákladů).
Už vidím, jak ti maminka na mateřské dovolené, která v životě nic nepsala v HTML, studuje pomůcky k SEO optimalizaci a vytváří si web