Clicky

Denně toto forum navštíví 2000-4000 lidí. Průměrná doba strávená jedním návštěvníkem na fóru činí kolem 10 minut. Jeden návštěvník si v průměru prohlídne 3 témata, ve kterých si průměrně přečte 2 stránky s příspěvky.

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

wiana82
Autor tematu
Poděkování: 0 | 0
PAYOUT CASH:  0,00
Hodnocení: 0

Dá se na klikacce vydělat jen s pronajatymi referaly?

úte 21. kvě 2013 21:16:46

Ahoj všichni, zajímalo by me, jestli je tu nekdo, komu se daří vydělávat jen s pronajatymi referaly?....a jaká klikacka je na to nejvhodnější?

wiana82
Autor tematu

Re: Dá se na klikacce vydělat jen s pronajatymi referaly?

stř 22. kvě 2013 11:46:05

Ahoj,

na klikáčkách se právě vydělává nejvíce díky přímím a pronajatým klikačům. Jak píše Mac když budeš klikat sama vyděláš si maximálně na ten chleba :)

Ano, to já vím!! nejsem úplný nováček, jen otázka zněla, zda to jde jen s pronajatými, jestli to tak někdo třeba dělá a která klikačka se mu nejlépe osvědčila...

"Nejvhodnější" je klikačky ignorovat a věnovat se něčemu pořádnému. Klikáním ztrácíš čas, který můžeš věnovat určetě příjemnějším věcem a navíc tvůj výdělek se bude pohybovat v hodně "VELKÝCH" drobných.

Když budeš měsíc poctivě klikat, tak si možná koupíš jeden bochánek chleba - budeš-li mít štěstí a v Tescu budou mít zrovna akci. :lol:

Já tedy myslím, že většina lidí, co kliká na reklamy samozřejmě pracuje a tohle ti fakt nezabere celý den...já jsem třeba na rodičovský a tímhle si zpestřuju chvíle, kdy mi malej spí...takže nějaký moralizování si nech do jiné diskuze, prosím...

mrakoplash

stř 22. kvě 2013 12:35:59

Mě teda rented refové na ProBuxu klikají excelentně. Denně zhruba $4 čistý příjem se 700 refy. To je 2400,- Kč /měsíc, jednoduchými počty lze zjistit, když bych koupil 4500 refů, tak bych měl vydělávat 15000 Kč/ měsíc. To už bych přestal chodit do práce a jen se válel doma. :lol: Zatím mám ale strach, abych o tu investici nepřišel, tak to budu navyšovat postupně až ze zisků.

Na direct referrály štěstí nemám. Inzeruju refflinky, jak můžu a za půl roku, co se klikačkám věnuju jsem sehnal jenom 3. Jednoho na CashNHits (ten to po jednom dni klikání zabalil) a 2 na ClixBoomu. Nevím, co dělám špatně. Denně vytočím na easyhits4u všechny stránky a všechny body investuju do svých stránek s mýma reflinkama, websurf.cz, seosurf.cz, taky valím, ale nic... :roll:

Mac

stř 22. kvě 2013 13:56:55

A co myslíš tím "něčím jiným"? To mám jiít kouřit č***** na hlavak, nebo co myslíš? :D
Ne, předklonit. Nebo si ho třeba h.nit před kamerou - http://cams.com/ (je jich víc a berou i chlapce) :mrgreen:

Teď vážně: Co třeba slovo AFFIL, slyšels? A je toho mnohem více. Začal jsem tady psát seriál a dříve nebo později v něm pokryju všechno, co znám ;)

Já tedy myslím, že většina lidí, co kliká na reklamy samozřejmě pracuje a tohle ti fakt nezabere celý den...já jsem třeba na rodičovský a tímhle si zpestřuju chvíle, kdy mi malej spí...takže nějaký moralizování si nech do jiné diskuze, prosím...
To už si raději zpestřovat tyhle chvílé přemýšlením, jak zpestřit život tomu malému v těch okamžicích, kdy je vzhůru. A "PrckemClix.cz" mu ty první okamžiky na světe určitě nezpestříš. A klikám pro prckovu budoucnost, je taky blbost, nemyslíš?

... Na direct referrály štěstí nemám. Inzeruju refflinky, jak můžu a za půl roku, co se klikačkám věnuju jsem sehnal jenom 3. Jednoho na CashNHits (ten to po jednom dni klikání zabalil) a 2 na ClixBoomu. Nevím, co dělám špatně. Denně vytočím na easyhits4u všechny stránky a všechny body investuju do svých stránek s mýma reflinkama, websurf.cz, seosurf.cz, taky valím, ale nic... :roll:

Špatně děláš to, že propaguješ sračky. Zkus najít kvalitní produkt, a když už máš vztah k verbování, začni mu dělat affil.

http://mladypodnikatel.cz/?s=affiliate - vyber si třeba zde

- hned se i trošku zamysli proč je ten kluk, kterému je lehce nad dvacet tam kde je,
- pak se zamysli nad tím, kde jsi ty
- a nakonec proč to tak je
- taky si to tam můžeš pročíst pořádně a ne jen ty, inspirace je tam spousta ;)

Zarivka

stř 22. kvě 2013 14:23:26

Vydělat se dá, jen když klikají, mě kliká jen jeden a ten se snaží, ostatní přestali po pár dnech. Je to spíš pro zábavu.

pepabizon

stř 22. kvě 2013 15:39:18

Jo mate pravdu , třeba nabízet dobre klikačky, tam kde naklikaš nějakych 0.1 - 0.3 $ ti nikdo nezustane. Musíš kápnout na nějakou dobrou pak ti tam zustanou.

krugy
Moderátor fóra

stř 22. kvě 2013 15:59:59

no len neviem ktora seriozna PTC ti ponukne viac ako 0,3 USD...aj to uz je dost nad priemer.

Mac

stř 22. kvě 2013 16:11:11

pepabizon začal klikat teprve včera, tak je ještě plný (dez)iluzí. :lol:

krugy
Moderátor fóra

stř 22. kvě 2013 16:12:19

:lol:

Mac

stř 22. kvě 2013 19:19:03

Ale tak aspoň, že je sranda, když už nic. :mrgreen:

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

Seznam posledních 255 uživatelů, kteří navštívili toto téma

zaro (2),
milhaus52 (3)