Clicky

Denně toto forum navštíví 2000-4000 lidí. Průměrná doba strávená jedním návštěvníkem na fóru činí kolem 10 minut. Jeden návštěvník si v průměru prohlídne 3 témata, ve kterých si průměrně přečte 2 stránky s příspěvky.

 
germanicvs
Autor tematu
Příspěvky: 63
Registrován: stř 27. lis 2013 8:33:23
Poděkování: 0 | 0
PAYOUT CASH:  0,00
Hodnocení: 0

Megalotto.cz

pát 22. led 2016 8:25:48

MegaLoto.cz


Registrace: http://mojezarobky.wix.com/moje

Společnost MegaLoto.cz (česká verze domovské stránky playhugelottos.com) vznikla přelomem roku 1998, kdy pouze asistovala lidem v zahraničí, aby si mohli vsadit na UK Nation Lottery. V dnešní době broker nabízí samozřejmě více jazyků, větší množství a druhů her z celého světa. Se svojí stránkou se řadí mezi nejúspěšnější internetové společnosti.
Od prvního pohledu je design webu přehledný, kategorie jsou jednoduše rozčleněné a vyznat se na stránkách není žádný problém. Zobrazení webu se dokonce přizpůsobí vašemu zařízení. Můžete tak sledovat dění vě světě loterií na vašem chytrém telefonu nebo tabletu.

Novinky a výsledky

Pravidelné články, novinky a dění ze světa loterií jsou skoro na denním pořádku. Díky těmto kategoriím budete stále vědět, jaká sázka je pro vás nejvhodnější a můžete si tím tak zvýšit svoji šanci na výhru.
Velkým faktorem na jakou loterii se rozhodnete vsadit je samozřejmě výše jackpotu a jak často lidé vyhrávají v dané hře, tyto informace získáte na záložce Výsledky a výhry. Samozřejmě si můžete zkontrolovat i poslední tažená čísla a zjistit zda jnejste posledními šťastlivci.

Bonusy

Velmi kladný je určitě uvítací 100% bonus za první vklad do sedmi dnů od registrace, maximálně můžete vsadit 450€, tudíž budete mít na sázení celých 900€. Další suprový bonus vás určitě nemine na vaše Narozeniny a poslední je soutěž, která na stránkách probíhá každý týden a nazývá se Týdenní soutěž s Megaloto zpravodajem, kde můžete každý týden hrát o 60€!

VIP Klub

Další z borkerů, který nabízí VIP členství, kde se dá ušetřit velké množství peněz, za nasbírané body (Loto body) můžete nakupovat tikety do jednotlivých her, které broker nabízí. VIP členem se může stát naprosto každý, stačí se pouze zaregistrovat a začít sázet.

Systém balíčků

Suprový balíčkový systém, který nabízí broker MegaLoto je vhodný pro nenáročné hráče. Pomocí toho systému můžete vsadit na vámi vybrané hry na jeden celý rok předem. Nemusíte se pak starat o sázení každý týden, jen si kontrolujete průběžně výsledky, zda nejste posledními výherci. Ovšem osobně zastáncem tohoto systému nejsem, rád sázím každý týden a rozmýšlím pečlivě do jaké loterie vsadím.

Zabezpečení a podpora

Společnost MegaLotto působí již 16 let a za léta si vybudovala solidní a právem zaslouženou pověst světového zprostředkovatele loterijních losů. Efektivní, bezpečný a pohotový servis, atraktivní produkty a historie 100% čistého záznamu vyplácení hráčů zajišťuje, že si tuto reputaci udržují.

Seznam posledních 255 uživatelů, kteří navštívili toto téma

canall (1),
SophiaCZ (1),
johu1.j (1)

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů