Grow píše:Jak už tady psali jiní, zobrazení linků jen pro přihlášené uživatele je skvělá věc, která lidi donutí se zaregistrovat.
Já bych na to měl trochu jiný názor. Možná sem tam někoho by to donutilo se zaregistrovat, ale myslím, že většinu lidí by to spíše od tohoto fóra odradilo když by zjistili, že tu sice jsou nějaké linky ale nezobrazují se a už by se tu někteří nevraceli ani jako neregistrovaní. Nejsem jednoznačně proti možnosti přispívat do fóra i bez registrace, ale spíše bych se přikláněl k povinné registraci pro všechny diskutující. To by možná také některé neregistrované mohlo částečně donutit k registraci. Já jsem se zde nedávno zaregistroval především proto abych dostával e-mailové upozornění na nové příspěvky v diskuzích do kterých jsem přispěl nebo jsem je založil a mám zájem je sledovat.
Grow píše:Přidání nových sekcí, jako například pro programování je taky určitě velký krok kupředu.
V tom vidím také určitý přínos ke zlepšení a zatraktivnění fóra. Nemusely by to ani být všechno sekce zaměřené přímo na výdělek na internetu.
Také se dívám, že toto fórum používá asi nějakou hodně zastaralou verzi phpBB která by už spíše patřila do nějakého muzea. Myslím, že by nebylo naškodu to zdejší phpBB aktualizovat na nějakou novější aktuální verzi. Předpokládám, že mnozí lidí jsou z jiných fór zvyknutí na trochu jinou a novější verzi phpBB než to co tu je. I to by možná mohlo částečně zatraktivnit toto fórum.
Pokud jde o nové moderátory tak by to měli být především ti kteří jsou ochotni tomu věnovat určitý čas a ne pouze kteří mají pouze zájem o ten titul moderátor a jinak se tomu nemají v úmyslu aktivně věnovat. Takových neaktivních moderátorů je v jiných fórech docela dost kteří se moderování nevěnují vůbec nebo jen občas "buzerují" ty kteří jim nejsou po chuti protože mají na něco jiné názory než oni. Moderátor by neměl svými moderátorskými pravomocemi prosazovat pouze nebo především svoje názory a jiné se kterými nesouhlasí potlačovat. Měl by být nestranný a tolerantní k jakýmkoliv názorům které neporušují pravidla fóra. Moderátoři by podle mne měli především hlídat dodržovaní pravidel daného fóra a svými pravomocemi to vynucovat po všech diskutujících bez rozdílů. V mnohých fórech mi ale připadá, že pravidla tam jsou pouze jako nějaká formalita kterou nikdo nevyžaduje dodržovat a možná i jako návod co by se mělo ve velkém porušovat.