Herakles píše: ↑ned 01. bře 2020 7:40:52
@vlazy - mohl jsi se k tomu vyjádřit už dříve a napsat negativní připomínky. Nevyčítám ti tvou aktivitu, ale po dvou měsících si myslím, že je trochu pozdě.
Já do tohoto fóra poslední dobou příliš nechodím a této diskuze jsem si všimnul až nedávno a tak jsem se zkusil přidat i se svým názorem. Nevidím žáden rozumný důvod proč by třeba i po dvou měsících mělo být pozdě. Spíše v tom spatřuji, že se mi snažíš naznačit, že můj názor ti není příliš po chuti a že s tím co se tu zavedlo by se už rozhodně nemělo nic dělat. Takto když se bude kritizovat lidí za to, že tu s něčím přišli trochu pozdě se aktivita tohoto fóra příliš neoživí, ale spíše ji to může utlumit.
Herakles píše: ↑ned 01. bře 2020 7:40:52
Klidně založ nové téma a pojdme si o tom podiskutovat,
Proč nové téma když už tu o tom toto téma je? Nevidím v tom žáden smysl.
Phillipe píše: ↑ned 01. bře 2020 14:57:57
na hodne forech je podminka pristupu nejaka registrace. At uz kvuli prispivani, stahovani priloh, zovrazovani nejakych specialnich casti for.
Povinnou registraci kvůli přispívání chápu a schvalují ji. Bez toho by tu přispíval asi kde kdo a za chvíli by tu byl samý spam a OT nebo jiné nežádoucí aktivity a byl by asi problém to moderovat a mazat to co tu není žádoucí. Tam kde není třeba se registrovat to často zneužívají spamovací roboti.
kdyz budou vsichni jen anonymne cist a nikdo se nebude ucastnit tech diskusi nebo alespon brouzdat forem pod svym profilem, aby bylo videt, ze tu proste neni mrtvo, tak by to tu driv nebo pozdeji slo do kytek.
A co je špatného na tom, že si někdo čte anonymně nějaké fórum? Já se takovým fórum kde je třeba se registrovat a přihlásit abych si tam mohl přečíst o čem se tam diskutuje snažím vyhýbat a odrazuje mne to i od registrace se do takového fóra kde mi ani není umožněné si přečíst o čem se tam diskutuje. Já ti tvůj názor neberu, ale myslím si že právě ta povinná registrace i pro čtení může toto fórum vést do kytek a příliš nových lidí to sem nepřiláká.
Tedy cokoliv co zvysi aktivitu na foru i kdyby jen tim ze proste se tady registrujou novy lidi co to tu obcas prolezou si myslim ze je dobre.
Ano, dobré by to bylo, ale mám dojem, že se tu v poslední době zavádí novinky které spíše lidí od tohoto fóra odradí.