Clicky

Jsme československá komunita lidí se zájmem o různé formy online podnikání, investic, kryptoměny a jiné formy internetového výdělku.

 
znorel
Autor tematu
Příspěvky: 11
Registrován: ned 21. pro 2014 19:35:35
Poděkování: 0 | 0
PAYOUT CASH:  0,00
Hodnocení: 0

Venture Alliance - Venture-alliance.com

pon 07. bře 2016 16:20:37

Venture Alliance®

O společnosti
Od roku 2009 se ve společnosti Venture ALLIANCE aktivně podílejí na investicích do začínajících high-tech projektů ve střední a východní Evropě. A 67 úspěšně realizovaných projektů se stalo výsledkem úsilí společnosti. Tato zkušenost se stala základem pro rozvoj a úspěch další strategie Venture ALLIANCE. Při výši cen a referencí od účastníků crowdfunding trhu společnost vstoupila do on-line prostoru s myšlenkou kolektivního financování tak, aby vyhovovaly potřebám dnešního trhu investic rizikového kapitálu.

V roce 2015 se vedení Venture ALLIANCE rozhodlo restrukturalizovat společnost pro tranzit od soukromého investora ke skupině stoupenců.

V současné době je počet zaměstnanců Venture ALLIANCE více než 100 lidí a každý z nich je skutečným profesionálem ve svém oboru, ať už v oddělení analýzy, monitorování myšlenkových pochodů a koordinačním, finančním i právním oddělení. Rosteme každý den! Udržet krok s dobou, to je cílem zakladatelů společnosti Venture ALLIANCE a proto se rozhodla vstoupit na mezinárodní scénu s tímto projektem.

Vydělávejte s námi

Naším úkolem je pomoci každému investorovi, aby se stal členem velkého, přátelského, silného a zkušeného týmu. Investujeme do budoucnosti a pomáháme druhým získat solidní dividendy s Venture Alliance

Partnerům
1. 24 hodin denně, 7 dní v týdnu tým Venture Alliance neustále zdokonaluje systém kolektivního financování slibných nových myšlenek a začátků.
2. V naší společnosti uvítáme každého, kdo chce prozkoumat trh investic rizikového kapitálu.
3. Klientům se věnujeme na nejvyšší úrovni, s individuálním přístupem ke každému.

Chcete-li začít investovat, nemusíte trávit čas tím, abyste pochopili všechny nuance interakcí s firmami.
S on-line platformou Venture ALLIANCE jednoduše investujete a vytváříte zisk.

Současný plán
► 1% o víkendu, 2 až 3% ve všední dny
► Platební období - každých 24h
► Investiční částka - od $ 10 do $ 10.000
Platby – automatické (okamžitě na Vaši peněženku)
► Investiční záloha - doživotní
► Návrat vkladu - není k dispozici

Koncepce úspěchu
Unikátní mechanismus vyhledávání, analýzy a výběr spuštění návrhů v oblasti investice. S pomocí skupiny investorů Venture ALLIANCE, vyspělých high-tech v oblasti IT technologií a jejich implementací můžete dosáhnout vysokého procenta dividend.

Koordinovaná činnost
S dlouholetými zkušenostmi v oblasti budování struktury, interakce mezi investory a společnostmi, jsme zjednodušili systém práce online platformy Venture ALLIANCE.

Profesionální tým
V současné době přesahuje počet zaměstnanců Venture ALLIANCE 100 lidí, přičemž každý z nich je skutečný profesionál v oboru.

REGISTRACE ZDE: https://venture-alliance.com/?ref=znorel

Více zde: http://vydelavam-na-internetu.webnode.c ... -alliance/

Seznam posledních 255 uživatelů, kteří navštívili toto téma

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 hostů