Clicky

Jsme československá komunita lidí se zájmem o různé formy online podnikání, investic, kryptoměny a jiné formy internetového výdělku.

 
knorman
Autor tematu
Příspěvky: 1
Registrován: ned 30. srp 2015 21:24:21
Poděkování: 0 | 0
PAYOUT CASH:  0,00
Hodnocení: 0

Profits25.com 40% výdělky

ned 30. srp 2015 21:46:28

Zdravím, docela se divím, že tu ještě není, nebo jen neumím hledat :D .
Jedná se o francouzskou reklamní agenturu, která funguje už dva roky a vyplácí na kartu, kterou si u firmy pořídíte.
Tuto firmu mi doporučila sestra, která jí zná od své kamarádky, která je již registrovaná asi rok a vydělává cca 1000 euro měsíčně (jelikož investovala nemalé peníze).

minimální vklad je potřeba zaplatit po registraci a to nákupem dvou kuponu v celkové ceně cca 50 euro (doporučuji ale investovat více kvůli rychlejšímu růstu). zde je možná registrace http://myModule25.com/knorman


Na vyžádání vám mohu zaslat tabulku v Excelu, kde můžete vidět zisky podle kupónů které investujete atd....

Neváhejte mě kontaktovat určitě vám jakkoliv pomohu. (osobně jsem investoval cca 100 euro a plánuji ještě investovat a časem už jen vybírat)

Zde je princip a více info:

Profits25 je on-line reklamní agentura, která sdílí příjmy se svými členy.
Koupíte minimálně dva reklamní kupony za 25 € s podílem na výnosech modulu. Vaše kupóny jsou odměňovány každý pátek ráno od 9:00 do 12:00 SEČ. Odměnu vidíte vyčíslenou v balance. Od částky 20 Euro je možná výplata.
Můžete si koupit až 600 kuponů v modulu.
Kupóny jsou odměňovány každý týden až do dosažení hodnoty 35 €, tedy zisk 10 € za kupón. V této fázi, oni vyřazeny ze systému.
Doba trvání kuponu je zhruba 16 týdnů – tedy 4 měsíce.
Celkové zhodnocení kuponu činí 40 %, což je pro každého investora skvělé.
My však jdeme pro mnohem vyšší zisky. Umíme to bez dalšího utrácení peněz. Nechte si poradit a vydělávejte opravdu pořádné peníze!


Chcete-li mít nárok na týdenní odměny, musíte kliknout každý den na reklamní bannery našich partnerů. Počet kliknutí, které musíte udělat, závisí na tom, kolik kuponů máte:

· Až 30 kuponů: 10 kliků týdně
· Od 31 do 100 kuponů: 20 kliknutí týdně
· Více než 100 kupony: 30 kliknutí týdně

Bannery najdete zde na webových stránkách, které obdržíte při registraci. Klikání vydělává peníze pro společnost. Ta peníze rozdělí rovným dílem mezi členy v závislosti na počtu kupónů, které mají. Jedná se o pojem "podíl na zisku".

Profits25 je on-line reklamní agentura, která sdílí příjmy se svými členy. Opravňuje vás dát si vlastní inzertní bannery v sekci "Členové nabízí".

Tyto soukromé bannery jsou viditelné pro všechny ostatní členy a návštěvníky webových stránek. PROFITS 25 je možnost vydělat peníze, ale navíc také zvýšit návštěvnost na vašich webových stránek a tím i rozšířit Váš sponzorovaný tým nebo počet zákazníků.

Sponzorství:
Sponzoring není povinný, ale je finančně velmi zajímavý!
To vám umožní plně využít sílu tohoto konceptu!

Provize za sponzorované členy:
Level 1 provize: 10% ze všech jejich koupených kuponů (podílů) navždy.
Level 2 provize: 5%
Level 3 provize: 3%
Level 4 provize: 2%

Doporučuji zaregistrovat také rodinné příslušníky! Budete mít za ně navíc ještě provizi za každý koupený nebo reinvestovaný podíl!

Vždy v pátek se Vám objeví v balance částka kterou Vám za předchozí týden vydělaly Vaše kupony (podíly). Z balance můžete svoje peníze stáhnout na svůj účet nebo do peněženky Perfect Money.

Provize se vztahují na všechny kupony, které si koupily Váš tým do čtvrté linie a všechny, které budou nakupovat Vaši členové nakupovat v budoucnu!
Tímto způsobem budete vydělávat peníze za všechny nákupy vašeho týmu v dlouhodobém horizontu, a na čtyřech úrovních hloubky! Spolu s výdělky z Vašich kuponů získáte stále se zvyšující zdroj velmi slušných příjmů!

Při registraci obdržíte osobní Profits25 webové stránky. Registrace je zdarma. Nákup kuponů je pomocí platební karty. Poplatek za nákup dvou kuponů činí 3 Eura, tedy počítejte s částkou 53 Euro. Kolik to bude v tu chvíli korun záleží na kurzu Eura.

Seznam posledních 255 uživatelů, kteří navštívili toto téma

grabo (1)

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 hostů