Clicky

Jsme československá komunita lidí se zájmem o různé formy online podnikání, investic, kryptoměny a jiné formy internetového výdělku.

 
Uživatelský avatar
Rodrigess
Autor tematu
Příspěvky: 17
Registrován: pon 14. úno 2022 19:23:24
Poděkování: 0 | 0
PAYOUT CASH:  127,16
Hodnocení: 0

Charlie Finance se chystá upgradovat nabídky s novými případy použití – Exchange, P2E hry, Launchpad a další

čtv 14. črc 2022 11:06:23

Obrázek

All-inclusive krypto ekosystém, Charlie Finance, oznamuje plány na upgrade platformy tak, aby zahrnovala více funkcí pro všechny kategorie uživatelů.

Vývojáři projektu Charlie Finance podnikají obrovský krok k tomu, aby umožnili co největšímu počtu lidí využívat technologii blockchainu a být součástí rychle se rozvíjejícího a vyvíjejícího se kryptoprostoru se zahrnutím špičkových funkcí do účasti. Charlie Finance byla popsána jako „jedna z nejvíce transformačních technologií od vynálezu internetu“, vyvinutá k podpoře finanční svobody jako plně decentralizovaného tokenu a platformy.

Jednou z hlavních výzev, kterým čelí miliony lidí na celém světě, je dosažení finanční svobody nebo alespoň stability. Vznik blockchainu a jeho inherentních řešení pomohl osvobodit miliony lidí všech věkových skupin. V tomto ohledu je však třeba udělat více, což je místo, kde se Charlie Finance snaží dosáhnout rozdílu tím, že poskytne svobodu komukoli na celém světě dobrovolně se zapojit do decentralizované sítě bez povolení.

Charlie Finance je založena na technologii open source a nabízí produkty, které umožňují komukoli půjčovat si, spořit, investovat, obchodovat a provádět další aktivity v kryptoprostoru. Existují žetony Charlie, které držitelům nabízejí nepřeberné množství výhod, včetně automatické odměny za každou transakci, automatické likvidity a několika cen až 1000 $ každý měsíc v různých cenových fondech. Charlie Finance má také peněženku Relief Fund Wallet vytvořenou pro boj proti katastrofálním humanitárním krizím v různých částech světa.
Plánuje se spuštění Charlie Exchange jako all-in-one kryptoburzy navržené pro podporu všech typů měn, Charlie P2E Games pro odměňování hráčů kryptoměnami, Charlie Launchpad pro krypto projekty a projekty související s blockchainem a Charlie Wallet pro bezpečnost a zabezpečení tokenů. Kromě brzy spuštěných Charlie Blockchain a Charlie Swap existuje také uživatelsky přívětivý Charlie NFT Marketplace pro nákup a prodej nezaměnitelných tokenů (NFT) všech typů.

Další informace o projektu Charlie Finance a jeho různých případech použití naleznete na https://www.charliefinance.io

Projekt má také rostoucí online komunitu na CoinMarketCap a napříč sociálními médii, včetně Twitteru a Telegramu.

Seznam posledních 255 uživatelů, kteří navštívili toto téma

Windicz (2),
Fredd (1),
JaPaJP (1),
22zdenio22 (2),
Uživatelský avatar
Herakles (1),
strachan (1),
selatko01 (1),
Uživatelský avatar
neexus (1),
Uživatelský avatar
Rodrigess (1)

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti