Clicky

Denně toto forum navštíví 2000-4000 lidí. Průměrná doba strávená jedním návštěvníkem na fóru činí kolem 10 minut. Jeden návštěvník si v průměru prohlídne 3 témata, ve kterých si průměrně přečte 2 stránky s příspěvky.

 
Kreur
Autor tematu
Příspěvky: 127
Registrován: ned 25. srp 2019 18:45:35
Poděkování: 1 | 0
PAYOUT CASH:  179,73
Hodnocení: 0

Peněženka na Tron

sob 18. led 2020 20:31:10

Nedávno jsem získal nějaké TRONixy a řeším kam je uložit. Není to žádná velká suma abych potřeboval velká bezpečnostní opatření, ale zároveň bych je rád měl na čistě svém účtu místo burzy nebo něčeho podobného.

Bohužel Trezor TRON (zatím) nepodporuje :( Máte někdo zkušenosti s TRON peněženkama? V podstatě jedinými parametry, které jsou pro mě důležité je abych k tomu měl pouze já privátní klíč a nějaká forma zabezpečení proti kleknutí kompu mimo papírového klíče.

 
Uživatelský avatar
Herakles
Příspěvky: 442
Registrován: úte 09. srp 2016 9:49:30
Bydliště: Brno
Poděkování: 2 | 6
PAYOUT CASH:  515,91
Hodnocení: 0

Re: Peněženka na Tron

pon 20. led 2020 16:02:11

Zaleží kolik toho máš. Pokud spekuluješ, že TRON budeš držet déle někde na své peněžence, musíš tak trochu počítat aby pak šel nahoru. Cena nic moc. Já nedávno měl také TRON (cca 10 měsíců zpět), ale směnil jsem to, když jsem viděl že to nic s cenou nedělá, respektive to šlo dolů. Co jsem se tedka díval tak od doby co jsem to měl, tak to jde dolů. Záleží jaké máš o TRONu informace. Osobně já nemám žádnou zkušenost s peněženkou na TRON, kde by sa dal držet.

Kryptoměny zdarma, faucety : http://bit.ly/2msXgyR
Pohodlné zhodnocování : https://bit.ly/3Scni4y
 
Kreur
Autor tematu
Příspěvky: 127
Registrován: ned 25. srp 2019 18:45:35
Poděkování: 1 | 0
PAYOUT CASH:  179,73
Hodnocení: 0

Re: Peněženka na Tron

úte 21. led 2020 11:13:12

Uživatelský avatar
Herakles
Mam jen trochu, ale beru to jako dlouhodobou spekulaci, kdy chci drzet, protoze tam vidim sanci, ze by z toho mohlo byt neco velmi zajimaveho. Podobne jako treba investice do startupu je to neco co ve vetsine pripadu nevyjde, ale kdyz jo tak to stoji za to. Krome TRX takhle jeste mam ENJ a ETC + pravdepodobne pridam trochu XLM. Pokud jedno z toho vyjde budu spokojeny a kdyby vsechno kruplo tak me to zas tak bolet nebude, protoze je to jen velmi mala cast meho portfolia.

 
Uživatelský avatar
Herakles
Příspěvky: 442
Registrován: úte 09. srp 2016 9:49:30
Bydliště: Brno
Poděkování: 2 | 6
PAYOUT CASH:  515,91
Hodnocení: 0

Re: Peněženka na Tron

úte 21. led 2020 15:55:08

aha ok. TRX též pár mám a taky to beru jako spekulaci. Já XLM pár taky mám, spíše jen drobné, žádné velké sumy. Spolu s TRXXLM spekuluju ješte s EOS. Spíše to ale jen zkouším. Všechny tyto dělají v mém portfóliu asi tak 5%. Když se mi zadaří aspoň jen v jednom, budu úplně spokojený.

Kryptoměny zdarma, faucety : http://bit.ly/2msXgyR
Pohodlné zhodnocování : https://bit.ly/3Scni4y
 
Uživatelský avatar
Janson
Příspěvky: 42
Registrován: pát 02. srp 2019 18:05:14
Poděkování: 1 | 0
PAYOUT CASH:  52,88
Hodnocení: 0

Re: Peněženka na Tron

sob 01. úno 2020 17:47:25

Ja pouzivam na TRX mobilni multi-wallet Coinomi. 

 
Uživatelský avatar
Herakles
Příspěvky: 442
Registrován: úte 09. srp 2016 9:49:30
Bydliště: Brno
Poděkování: 2 | 6
PAYOUT CASH:  515,91
Hodnocení: 0

Re: Peněženka na Tron

sob 30. kvě 2020 17:44:10

Přikládám jen doplňující info.
Kdo by chtěl peněženku Coinomi, zde je návod :

Coinomi peněženka : Návod, recenze, zkušenosti, bezpečnost
Coinomi peněženka je blockchainová úschovna pro kryptoměny, kterou používají miliony lidí po celém světě. Zde najdete vše, co potřebujete o této populární peněžence vědět. Představím i  Coinomi návod.

Co je Coinomi peněženka, k čemu je a jak funguje
Coinomi.com je blockchainová peněženka, která vám umožní bezpečně držet, přesouvat a směňovat přes 1500 kryptoměn. Peněženka podporuje Bitcoin, Ethereum, Litecoin a přes tisíc dalších kryptoměn. Jedná se o software.

Coinomi peněženka funguje na prakticky všech platformách. Operační systém Mac, Windows, Linux, Android i iOS. Peněženku tedy můžete instalovat na stolní počítač, notebook či dokonce na mobilní zařízení. Výběr je pouze na vás.

Je Coinomi bezpečná?
Společnost byla založená roku 2014 a má tak nejdelší tradici ze všech poskytovatelů softwarových peněženek pro širší okruh kryptoměn. Coinomi je nejbezpečnější volbou, která za pět let svého působení neměla žádný velký únik dat nebo hack.

Směna v peněžence
Peněženka umožňuje instantní směnu. To znamená že díky integrovaným službám ShapeShift a Changelly můžete okamžitě z minuty na minutu svoje kryptoměny vyměnit za kterékoliv jiné. Díky tomu je velice snadné z peněženky spravovat portfolio.

Coinomi recenze a porovnání
Pojďme se podívat na jednotlivé služby, které peněženka poskytuje. Jelikož jde o zavedenou společnost, je opravdu o čem mluvit.

Podporované kryptoměny
V tomto ohledu patří peněženka mezi úplné špičky. Nabízí přes 1500 kryptoměn, které fungují na více jak 125 blockchainech. Nezáleží tedy na tom, jestli daná kryptoměna využívá blockchain technologii Bitcoin nebo Ethereum. Vždy budete mít ke svým kryptoměnám bezproblémový přístup.
Širokou nabídkou peněženka hravě strčí do kapsy ostatní možnosti, jako je například Electroneum.

Česká lokalizace
Peněženka je přeložená do 25 jazyků. Po jejím stáhnutí a instalaci ji můžete přepnout do češtiny. Bohužel web v době psaní článku českou verzi nemá, proto je dobré při instalaci postupovat podle našeho návodu.

Pokročilé blockchain služby
Coinomi v rámci svého komplexního řešení přináší dvojici služeb, které je potřeba zmínit. Jednou z nich je staking a druhou budiž dynamické poplatky. Oboje šetří peníze i čas.

Aplikací nabízí staking. Některé kryptoměny se dají totiž propojit se sítí, díky čemu se vám úročí a naskakují vám v peněžence stále vyšší procenta. POZOR! Neumožňují to zdaleka všechny kryptoměny.
Dynamické poplatky umožní šetřit čas i peníze. Peněženka automaticky vypočítá požadovaný poplatek a nabídne vám ho jako nejlepší volbu. Díky tomu vždy proběhne transakce rychle a levně.
Bezpečnost a cena
Coinomi dosáhla své bezpečnosti hlavně díky velice dobře placeným programátorům. Ačkoliv existují části aplikace, které jsou Open-Source, zdaleka to neplatí o všech. Já osobně ale straním práci dobře placených profesionálů, než přispěvatelů na veřejném fóru.

I přesto je ale peněženka zcela zdarma. Platíte pouze 0,25 – 0,5 % za směnu a logicky také poplatky síti za každou transakci, které ale nejdou společnosti.

Coinomi návod
Pojďme si krok za krokem projít vytvoření peněženky. Věnujte se mu opravdu důkladně. Mějte na paměti, že manipulujete se svými penězi. Pokud ztratíte své klíče, přijdete o všechny své kryptoměny.

Krok 1
Zde si vyberte svoji platformu, na kterou chcete peněženku stáhnout. Jak jsme již psali, výběr je široký. Obrázky v tomto návodu věnuji nejrozšířenější platformě Windows.

Krok 2
Po stažení aplikaci ji otevřete a nainstalujte. Je potřeba vyplnit, že souhlasíte s ujednáním poskytnutí licence na užití peněženky. Jako u každé jiné aplikace.

Krok 3
Po instalaci svoji peněženku otevřete. Dostanete se na jednoduché uživatelské rozhraní, kde bude na výběr mezi vytvořením nové peněženky a obnovy té staré. Pokud děláte peněženku poprvé v životě, klikněte na „Create new wallet“.

Krok 4
Tento krok je ze všech nejdůležitější. Uvidíte sérii 24 slov. Opište si je na papír. Bez nich při ztrátě zařízení přijdete o veškeré své kryptoměny. Tento papír uložte na bezpečné místo. Využijte fyzického zápisu s pomocí nesmazatelné fixy nebo propisky. Papír uložte na bezpečné místo, aby se nikdy neztratil a nezničil.

Krok 5
Tabulku uvidíte znovu. Napište do ní své slova. Následně si zvolíte pevné heslo.

Krok 6
Vyberte požadované kryptoměny. Svoji volbu můžete kdykoliv upravovat či peněženky přidávat.

Krok 7
Opět přijmete podmínky a posunete se do hlavního rozhraní, kde máte své peněženky i s klíči přímo u ruky. Pokud se něco stane s vaším zařízením, budete potřebovat svých 24 slov a v „Krok 3“ zvolit druhou možnost.

Takhle bude program vypadat po správném nastavení.

Závěr a verdikt
Bezkonkurenční výhodou Coinomi je široká nabídka podporovaných kryptoměn. Díky tomu můžete spravovat vše v rámci jediné aplikace. Někteří náročnější uživatelé mohou mít problém s tím, že program není Open-Source. Nicméně neměl žádné závažné problémy se svým zabezpečením a díky tomu nám nezbývá nic jiného, než tuto peněženku doporučit.

Info článek : https://cryptosvet.cz/navod-coinomi-recenze/
Přílohy
Coinomi.png

Kryptoměny zdarma, faucety : http://bit.ly/2msXgyR
Pohodlné zhodnocování : https://bit.ly/3Scni4y
 
Uživatelský avatar
Herakles
Příspěvky: 442
Registrován: úte 09. srp 2016 9:49:30
Bydliště: Brno
Poděkování: 2 | 6
PAYOUT CASH:  515,91
Hodnocení: 0

Re: Peněženka na Tron

sob 06. čer 2020 6:39:47

Doplňující informace pro ostatní - co je vůbec vlastně ten TRON !!
Pěkně popsaný článek je z 03.06.2020

Co je to TRON?
Tron patří do rodiny blockchain projektů, které se říká smart kontrakt platformy. To znamená, že umožňuje tvorbu komplexních smart kontraktů díky integrovanému virtuálnímu stroji v srdci sítě. Smart kontrakty následně umožňují produkci tzv. Dapps, což jsou decentralizované aplikace.
Tron vznikl na základech Etherea. Vývojáři Tronu v podstatě vzali základní kód ETH a pozměnili určité parametry. Ethereum je nejznámější a nejvíce využívanou platformou pro smart kontrakty. Na rozdíl od ETH v nynější podobě (PoW těžební algoritmus) je Tron DPoS (Delegated Proof of Stake).
Zakladatelem sítě Tron je Justin Sun, který je poměrně nechvalně známý v komunitě kryptoměn. Jedním z prvních velkých prohřešků bylo okopírování whitepaperu Etherea a následné lži i přes jasné důkazy.

Blockchain trilema a řešení Tronu
Každý blockchain řeší jeden problém a ten se souhrnně nazývá blockchain trilema. Prozatím nikomu se nepodařilo vytvořit dostatečně zabezpečenou síť, která by byla zároveň rychlá a decentralizovaná (viz. graf níže). Rychlost, bezpečnost a decentralizace jsou tři klíčové vlastnosti blockchainu. Zatímco Bitcoin je pomalý, ale decentralizovaný a bezpečný, tak Tron je rychlejší, ale s podstatně nižší mírou decentralizace.

Tron zvolil variantu DPoS na ověřování transakcí. To v podstatě znamená, že v rámci síti existuje pouze omezený počet volených reprezentantů, kteří následně mají jako jediní v síti právo ověřovat transakce.
V síti Tron je tak 27 super reprezentantů, kteří jsou voleni každých 6 hodin. Ti následně získají právo ověřovat transakce a uzavírat jednotlivé bloky (čas na jeden blok je cca 3 sekundy). Odměna za blok je 32 TRX.
Díky nízkému počtu validátorů nicméně vzrůstá rychlost sítě a Tron proklamuje, že zvládá až 2000 transakcí za vteřinu. Ty jsou s prakticky nulovými poplatky, protože validátoři nemusí dělat žádnou větší práci na zajištění sítě. Validátorem se může stát každý, kdo tzv. zamkne (a tím dá najevo svůj zájem o síť). Vstupní podmínkou do hlasování o to stát se super reprezentantem je spálení 9 999 TRX.

Vznik Tronu a počátek jeho obliby
Tron vznikl v době, kdy byla kryptoměnová horečka na úplném vrcholu. Projekt měl bezvadný marketing a v rámci ICO vybral na 70 milionů dolarů. Nejvyšší dosažená tržní kapitalizace celé sítě pak byla přibližně 14,5 miliardy dolarů.
Jedním z důvodů, proč byl Tron tak žádané ICO byl fakt, že tým Tronu vymyslel perfektní strategii a následně ji i výborně realizoval. Tron ve svých počátcích vytvořil Airdrop pro všechny majitele alespoň 1 ETH. To byl perfektní marketingový krok. Díky tomu se mnoho uživatelů dozvědělo o nové síti, protože najednou vlastnilo nezanedbatelné množství nové mince s reálnou hodnotou.
Další marketingový kus předvedl Tron o rok později. A tím byla akvizice Bittorent sítě a následné vytvoření tokenů Bittorrent (Tron se soustředí na zábavní průmysl). Majitelé Tron mincí tak začali získávat měsíční airdropy BTT tokenů, ve kterých viděli hodnotu z již funkčního torrentového ekosystému.


Závěr
Tron je marketingový projekt, což jasně ukazuje i nakládání s financemi a různé akvizice ze strany Nadace Tronu a Justina Suna (Steemit Inc, Poloniex, Bittorent, Buffet oběd). Pravděpodobnost, že by upgradem sítě s číslem 4.0 dokázal technologicky předehnat ostatní konkurenci je prakticky minimální.
Na interoperabilitě, škálování, soukromí a dalších odvětvích pracuje mnoho týmů a to dlouhá léta (Cosmos, ICON, Cardano, Dfinity, Polkadot, Ethereum, Tezos a další). Justin Sun nicméně dobře rozumí narativům v komunitě a chápe, že přesně tohle komunita očekává od dobré smart kontrakt platformy a tak říká, že se na tom pracuje.
Největší nadějí na úspěch sítě Tron tak zůstává gambling a gaming. Tron je nicméně v mých očích jedním z nejhorších projektů, které kryptoměnové hnutí stvořilo. Jedná se o stroj, který pohání tvorba dalších a dalších mincí a následně se tak nafukuje bublina.
Tron a Justin Sun stojí u těch nejhorších událostí v blockchain prostoru a symbolizují pravý opak toho, co kryptoměny mají být. Centralizaci, absenci transparentnosti, podivné a nekalé jednání a zneužívání moci.
Úplně celý článek z 03.06.2020 i grafy je  zde .
Naposledy upravil(a) Herakles dne sob 06. čer 2020 6:40:36.

Kryptoměny zdarma, faucety : http://bit.ly/2msXgyR
Pohodlné zhodnocování : https://bit.ly/3Scni4y
 
Hemm356
Příspěvky: 1
Registrován: čtv 18. srp 2022 13:10:09
Poděkování: 0 | 0
PAYOUT CASH:  -1,59
Hodnocení: 0

Re: Peněženka na Tron

úte 30. srp 2022 23:38:05

Existuje mnoho společností, které se specializují na služby vývoje startupů. Ne všechny jsou však stejně dobré. Chcete-li najít tu správnou společnost pro své potřeby, je důležité zvážit své konkrétní potřeby a cíle. Kromě toho je důležité prozkoumat portfolio a dosavadní výsledky společnosti.
Naposledy upravil(a) Hemm356 dne stř 31. srp 2022 11:22:52.

 
FlaneCZ
Příspěvky: 168
Registrován: čtv 08. srp 2013 10:53:17
Poděkování: 0 | 0
PAYOUT CASH:  20,15
Hodnocení: 0

Re: Peněženka na Tron

stř 31. srp 2022 16:32:00

Zkus exodus, já s ním neměl nikdy problém.

Stránka s výdělky. Aktualizováno denně.
https://ppeettrrbb.wixsite.com/bestptc
 
Uživatelský avatar
asmorth
Příspěvky: 659
Registrován: ned 04. srp 2019 16:14:31
Poděkování: 0 | 1
PAYOUT CASH:  428,59
Hodnocení: 0

Re: Peněženka na Tron

čtv 01. zář 2022 15:46:15

ja tiez mam Exodus ale uz dlhsie nepouzivam a Faucetpay neni dobra? tam tiez je TRX mas tam deposit adresu a tam ich mozes drzat :)

Roller - zvysovanie vykonu tazby hranim roznych hier
3 najlepsie faucety EBM timer 5 minut, 5 minci za claim, vyplata od 2000 minci=0.20$ na FP, Payeer CoinPayz timer 5 minut, 50 coinov za claim
CE - timer nieco cez 2 minuty bez limitov, vybery na FP/Cwallet instant

Seznam posledních 255 uživatelů, kteří navštívili toto téma

jirka600 (2),
Fredd (1),
Uživatelský avatar
neexus (1),
cobb (1),
Windicz (2),
FlaneCZ (3),
Uživatelský avatar
Herakles (15),
Uživatelský avatar
asmorth (3),
Hemm356 (4),
strachan (2),
SatoshiFX (5),
Uživatelský avatar
Janson (3),
Gerisn (1),
Uživatelský avatar
Chidocoin (1),
kolomanko (2),
pisisin (2),
bart25 (1),
kuuba22 (2),
xdatalive (3),
Uživatelský avatar
Hrosskall (5),
canall (1),
malin (1),
belsa (4),
Kreur (10),
pitrysek123 (2),
koska (4),
Jancik (5),
KloudaCz (1),
kaprthomas (1)

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů