Clicky

Jsme československá komunita lidí se zájmem o různé formy online podnikání, investic, kryptoměny a jiné formy internetového výdělku.

 
Michal7
Nový člen fóra
Autor tematu
Příspěvky: 1
Registrován: sob 26. říj 2019 22:43:25
Poděkování: 0 | 0
PAYOUT CASH:  0,00
Hodnocení: 0

Srovnávač forex a CFD brokerů - VyberBrokera.cz

ned 27. říj 2019 12:27:07

Zdravím,
Před pár dni jsme spustili nový portál https://vyberbrokera.cz, který umožnuje srovnávat a porovnávat brokery na základě desítky kritérií. Jedná se o ojedinělý projekt, který nemá v Česku obdoby. Můžete si zde vybrat kritéria, která jsou pro vás důležitá (např. podpora češtiny, obchodování v CZK, anebo podpora MT4 a další a další) a na jejich základě vám vyjedou společnosti, které splnují vaše požadavky.

Do srovnávání přidáváme pouze brokery, kteří jsou v Evrope regulování alespoň jedním z finanční úřadu (Většinou se jedná o britský úřad FCA, anebo kyperský úřad CySEC). K dnešnímu datu je na stránce 36 brokerů, ale další společnosti budou samozřejmě ještě přibývat. 

Tímto jsem se chtěl zeptat, co si o projektu myslíte. Líbí se vám? Chybí vám něco na stránce? (Sami víme, že je vždy co vylepšovat a tak bych se chtěl zeptat, co vy, jakožto obchodníci byste třeba na stránce uvítali). Díky :).

Seznam posledních 255 uživatelů, kteří navštívili toto téma

Tuttinho (2),
Ivo_2 (1),
Aja29 (1),
mario1994 (1),
xdatalive (1),
Kreur (2),
malin (1),
Michal7 (5),
belsa (1)

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti