Zdravím nedávno jsem narazil na binární opce. Kámoš mi o tom něco říkal, že je to docela zábava. Prej na tom sice nicmoc nevydělá, ale baví ho to. No a já jsem na to koukal a zdá se mi, že by se na tom snad dalo i něco vydělat.
Koukal jsem třeba na
http://forbino.com/binarni-opce/ a mají tam pěkně sepsaného průvodce, tak to zkusím. Máte někdo s binárními opcemi nějaké zkušenosti? Jaké?
binarni? ja s nima mam teda spatny zkusenosti
podle me vydelat na BO je jeste tezsi nez vydelat neco na forexu (coz taky neni jednoduchy..)
me stacilo je zkusit na par dni a hned sem se raci vratil zpatky na forex. Tak omezeny moznosti jako sou u BO jinde sotva najdes - snad ani u sportovnich sazek ne
pro dokresleni jeste hazim cast svojeho rok staryho postu z jinyho fora na tohle tema - a za ten rok se nic nezmenilo. Jasne, urcite sou lepsi BO brokeri kde mas mnohem vic paru a casovejch useku na ktery muzes sazet, popripade vyplatni pomer muze bejt jinej. Ale na podstate to vubec nic nemeni:
vubec poprvy co sem zkousel tyhle binarni vopice a rek bych ze je to docela vojeb
zlatej forex
nevim co tomu reknou ostatni, ale muj nazor:
Podle me to vymysleli pro ty co sou liny se nejak zabejvat obchodovanim a maj radsi pred sebou 2 tlacitka: bud a nebo. Ale sou tu strasne omezeny moznosti co se da delat. nejem ze tu maj jen 3 menovy pary: eur/usd , gbpusd a usdjpy, ale jeste jen sazeni na to kde bude cena za 1 min, 5 m, hodinu nebo 3h. u jenu dokonce jen ty minutovy.
A ikdyz se clovek trefi, tak zisk proti mozny ztrate toho co vsadil je 80%:100%. dost mizernej pomer