Clicky

Denně toto forum navštíví 2000-4000 lidí. Průměrná doba strávená jedním návštěvníkem na fóru činí kolem 10 minut. Jeden návštěvník si v průměru prohlídne 3 témata, ve kterých si průměrně přečte 2 stránky s příspěvky.

Pravidla fóra
Pravidla pro vytváření témat

• Nepřidávejte duplicity s výjimkou sekce Refbacky a Cashbacky, před tím než zveřejníte nějakou stránku nebo program použijte funkci Hledat
  • Snažte se aktualizovat vždy úvodní příspěvek s nejnovějšími informacemi.
  • Nevytvářejte chudá témata, z úvodního příspěvku MUSÍ být ihned po přečtení jasné o co jde.

Předmět tématu

- Uvádějte vždy pouze název stránky spolu s URL adresou
- Příklad: Payout - Payout.cz

Popis tématu
- Slouží k bližšímu popisu stránky/programu (zhodnocení, platební metody, či jiná podstatná informace) a není povinný
- Příklad: Fórum o výdělku na internetu

Obsah úvodního příspěvku
- Snažte se ho udržet přehledný a dobře čitelný - používejte formátování textu, oddělujte odstavce...

Témata a příspěvky porušující výše uvedené podmínky mažeme bez upozornění, proto je prosím ve svém vlastním zájmu dodržujte. Děkujeme.

vlazy
Autor tematu
Poděkování: 1 | 0
PAYOUT CASH:  112,68
Hodnocení: 0

Kupon 1000 Kč na webhosting nebo e-booky - vedos.cz

pon 14. dub 2025 17:18:39

Přišel mi poštou v dopise od Vedosu dárek kterým je kupon na slevu 1000 Kč na nové objednávky webhostingu NoLimit nebo NoLimit Extra a nebo na e-booky na wedos.store. Informace k tomu jsou zde. Kupon je pladtný do 31.7.2025. Já tento kupon téměř určitě nevyužiju a tak pokud někdo by o něj měl zájem tak se mi ozvěte přes SZ a po dohodě ho mohu poskytnout.

Seznam posledních 255 uživatelů, kteří navštívili toto téma

Windicz (1),
vlazy (5),
Herakles (1),
Fredd (1),
neexus (1),
JaPaJP (1),
tom45 (1)